Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co u nas - to wiesz, bo doczytałaś u mnie w Galerii.
Ciesze się, że takie sukcesy ma Hiro, zasługuje na nie w 100 %!

To teraz tylko pytanie, gdzie się wybieramy razem, może na Litwę? Mam 2 wystawy, które mnie interesują...

pzdr.

Posted

Tak, czytałam i bardzo się cieszę, że masz postępy!
A może razem gdzie indziej: Estonia, na przykład? Bo my już umówiony na wspólny wyjazd na Litwe z właścicielami whippetów,z którymi jeździłam do Lwowa.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Hiro']5-6.06.2010 w Miśku był podwójny CACIB. Hiro dostał 2 CAC, 2 CACIB i stał się Championem Białorusi!

Super, GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:

Posted

Hiro napisał(a):
5-6.06.2010 w Miśku był podwójny CACIB. Hiro dostał 2 CAC, 2 CACIB i stał się Championem Białorusi!

:multi:Serdeczne gratulacje. Cieszymy się razem z Wami i życzymy dalszych sukcesów.

Posted

Aneta1, Dominique, dziękujemy i będziemy się dalej starać!Przyjedziecie na wystawę do Warszawy?
Maks i Spark witamy! jak tam u was?jak dzieciaki rosną?

Posted

[quote name='Hiro'] Maks i Spark witamy! jak tam u was?jak dzieciaki rosną?

U nas nic ciekawego, a dzieciaki rosną 13-go czerwca skończą sześć miesięcy...wstawiłam troche fotek EDEla, wpadnij pooglądać:)

Posted

Hiro napisał(a):
5-6.06.2010 w Miśku był podwójny CACIB. Hiro dostał 2 CAC, 2 CACIB i stał się Championem Białorusi!

Hohoho, brawo!
Szalejecie z tymi tytułami:)

Pzdr.

Posted

Hiro napisał(a):
Jenis, dziękuję!My się staramy! Przyjedzcie do Warszawy na wystawę? trzeba się w końcu spotkać))

Niestety nie ebdzie nas w Warszawie.Ale mysle że gdzies napewno sie spotkamy:)

• 2 weeks later...
Posted

Asiu,było tak zimno,że aż mi brak słów.Do tego jeszcze to non-stop padało,to trochę padało i silny zimny wiatr do tego gratis. JA tak się rozebrałam tylko,przed samym wejściem na ring.Tak chyba wszyscy robiły. Ale w pierwszy dzień to nie zdjęłam kurtki:shake:
Tylko nienormalny mógł by się rozebrać w ten weekend, ale wiesz, jak w tym kawale:
Wycieczka po szpitalu psychiatrycznym:
-W tym pokoju u nas Napoleony, idziemy dalej,a tu są Cesarzowie,a w tym dużym pokoju u nas kynolodzy....
-Proszę, Pana,a czemu ten pokój jest pusty???
-Bo wie, pan,oni czasami wyjeżdżają na wystawy...

Posted

[quote name='Maks i Spark']Super wiadomości!!! Gratulacje:)
A kawał bomba, ale coś w tym jest;)[/QUOTE]
Dzięki!
A kawal jest najprawdziwszy. W Moletai to było widać na 100%. Czyste pole, wie i pada, ludzi rozkładają namioty,domki,klatki, kojce - nagle zrobiło się male wesołe miasteczko:))))) Jesteśmy nienormalny))))