Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jenis, to mama Hiro - Runa i na jednych zdjęciach ona się bawi z jakimś niewiadomym mnie tajcem w Tajlandji (ona przyjechała w Ukrainę już dorosłą), a na innych z bratem Hiro, który został w Ukrainie.

Posted

Hiro napisał(a):
To prawda, mamy jednego psa(ale mamy zamiar to zmienić!)))) i więc włożyli dużo pracy w chłopaka)

Cześć Hirki:)

...Ooo, to mi się podoba:) rozumiem, że będzie drugi Thajek?

Głaski dla psiucha :):)

Piękne zdjęcia!!!!!

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Cześć Hirki:)

...Ooo, to mi się podoba:) rozumiem, że będzie drugi Thajek?

Głaski dla psiucha :):)

Piękne zdjęcia!!!!!

Tak.raczej dziewczynka.. i nie wie,chciała bym mieć cała zgraje tych tajów.Ale niestety warunki teraz nie pozwalają na to. Najpierw trzeba by było wynająć domek)

Posted

aneta1 napisał(a):
Piękne zdjęcia i oczywiście Psiaki TEŻ :) Olga zdradzaj no szybciutko masz już jakąś Thajkę panienkę na oku ????? :)

Mam parę pięknych Dam na myśli))) Hiro intensywnie ćwiczy: dużo biega, robi pompki, brzuszki, piję olejek, żeby mieć błyszczącą sierść:lol:

Posted

Chyba się nie rozumiemy ;) Pisałaś że chcesz mieć dużo Thai i na pewno suczkę Więc pytam się czy już masz wybraną hodowlę lub sunię :)
Hiro intensywnie ćwiczy: dużo biega, robi pompki, brzuszki, piję olejek, żeby mieć błyszczącą sierść

a to widać chłopak i pańcia się starają i są wyniki ;) :) :) :)

Posted

T[quote name='aneta1']Chyba się nie rozumiemy ;) Pisałaś że chcesz mieć dużo Thai i na pewno suczkę Więc pytam się czy już masz wybraną hodowlę lub sunię :)
Hiro intensywnie ćwiczy: dużo biega, robi pompki, brzuszki, piję olejek, żeby mieć błyszczącą sierść

a to widać chłopak i pańcia się starają i są wyniki ;) :) :) :)

Zle ci zrozumiałam) Tak, chcę mieć tych cudnych piesków jak najwięcej)Ale nie teraz, bo nie mamy na to mejsca(((

Posted

[quote name='Hiro']a to słynny tajski uśmiech)))[/QUOTE]

Noooo, ładny mi uśmiech.
Faktycznie - nie znając rasy a widząc takie przedstawienie możnaby pomyśleć, że te psiaki nie pałają do siebie sympatią.
Olga mama Hiro jest przepiękna ale Hito już pobił ja swoją urodą o głowę!

Posted

Magda, dzięki! Tak przyjemnie ))) Zaraz napiszę do Ciebie e-maila, bo wczoraj miała problemy z Netem i nie mogłam odpowiedzieć((((

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Przepraszam, że tak długo mnie tu nie było. Odwiedzam Eurazie w Moskwie! Było więcej niż 7000 psów! A dla tajców była niespodzianka - przez 2 dni sędzi z Tajlandii! Ja zrobiłam zdjęcia, nagrałam video, ale to wszystko tu zamieszczę w końcu tygodnia, bo aparat zostawiłam w Mińsku.
Tak, wiem o Fun Day, ale jeszcze nie wiemy, czy pójdziemy tam. Znam hodowców z Niemiec i oni nas właśnie zapraszali, i siostra Hiro z Francji też ma zamiar tam przyjechać. W czerwcu o tym zadecydujemy. Ale fajnie, że Tajotek jedzie - będzie i polska reprezentacja!

• 2 weeks later...