Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja też planuję być w najbliższy piątek na Sekcji.

A jak plany na następny/najbliższy piątek?

Pzdr.

Ja będę na 100% i jeszcze na dodatek przyniosę ze sobą poczęstunek z Białorusi!Także warto tam być)))

Posted

Hiro napisał(a):
Witaj w klubie!)))Jesteśmy dumni z was!Fajnie,że nas coraz więcej i fajnie, że Thaja jest taką gwiazdą ringów!
Szkoda,że mieszkacie troche za daleko,ale przynajmniej w Polsce!Mam nadzeje, że niedługo się zobaczymy na którejś z wystaw!Czekamy na zdjęcia)
Aniu,to Thaija już jest taka dorosła?Ilie ona ma miesięcy?11?

Thaja w tej chwili ma skończone 13 mscy tak więc jest już całkiem dużą dziewczynką.
Ps. wysłałam jej zdjątka na maila

Posted

Dobrze, jak dostanę,to odrazu zamieszczę tu!Na który z e-mailow wysłalasz fotki na badeon13@yahoo czy na mythaidog@gmail.com? bo jeszcze nie dostałam.
Jest trochę młodsza od Hiro.Jak się spotkają,to napewno się zaprzejznią i polubią!
Aniu, a co je Thaja? Czy miała ona alergję w okresie dojrzewania? jaki ma charakter?Rozumiem, że ona z hodowli Pani Hedviki. A po których rodzicach?

Posted

Hiro napisał(a):
Dobrze, jak dostanę,to odrazu zamieszczę tu!Na który z e-mailow wysłalasz fotki na badeon13@yahoo czy na mythaidog@gmail.com? bo jeszcze nie dostałam.
Jest trochę młodsza od Hiro.Jak się spotkają,to napewno się zaprzejznią i polubią!
Aniu, a co je Thaja? Czy miała ona alergję w okresie dojrzewania? jaki ma charakter?Rozumiem, że ona z hodowli Pani Hedviki. A po których rodzicach?

Zjęcia wysłałam na mail podany na profilu Hiro, ale mogę przesłac je jeszcze raz na podany wyżej. Thaja na szczęście problemów ze skórą nie miała, dostaje ciagle z karmą kwasy omega i jest O.K.
Co do charakteru to jest nieufna w stosunku do obcych, ale świetna w domu, szaleje z moimi dzieciaczkami, jest bardzo radosna, żywa i bardzo przyjaznie nastawiona do innych psów.
Miałam pewne obawy co do tej rasy, ale w chwili gdy Thaja zjawiła się w naszym domu zostały one rozwiane.:lol:
Rodzicami są Siam's Trb. Krabork i Baan Chuen of Noppakao.

Posted

Nieufność jest charakterystyczna dal tej rasy. My specjalnie się zajmowali socjalizacją naszego chłopaka, żeby on dobrze się czuł na wystawach i w centrum wielkiego miasta. Także Hiro raczej ignoruję wszystkich na ulicę..Na szczęście do ludzi nawet się nie zbliża, lubie się przewitać z pięknymi suniami, samców zostawia bez uwagi...

Posted

Hiro napisał(a):
Mi się wydaję jak Hiro zostanie ojcem, a to już niedługo, jeśli wszystko dobrze się ułoży, to ja będę płakała, kiedy będą zabierać maluszków do nowych domków i będę śliedzić ich losy. napewno,tak każdemu się wydaję, że to napewno on najliepej wychodóje swoich szczeniaczków!zaraz idę do waszej galerii obejżyć nowe zdjęcia!!!

Zdradź nam tąś tajemnicę kto zostanie szczęśliwą mamusią? Czeamy na zdjęcia Domoniq! widzieliśmy was na wystawie fajna dziewczynka tylko jeszcze brakuje jej obycia na ringu wystawowym.

Posted

Hiro napisał(a):
Ja będę na 100% i jeszcze na dodatek przyniosę ze sobą poczęstunek z Białorusi!Także warto tam być)))

O, to tym bardziej postaram się być:)

Hiro - ja nie widzę żadnych fotek...

Pzdr.

Posted

Hiro napisał(a):
Mi się wydaję jak Hiro zostanie ojcem, a to już niedługo, jeśli wszystko dobrze się ułoży, to ja będę płakała, kiedy będą zabierać maluszków do nowych domków i będę śliedzić ich losy. napewno,tak każdemu się wydaję, że to napewno on najliepej wychodóje swoich szczeniaczków!zaraz idę do waszej galerii obejżyć nowe zdjęcia!!!

Jest mi tak trochę smutno, chociaż maluchy były daleko od nas.

Hiro napisał(a):

Fajnie :)

Asiaczek napisał(a):
O, to tym bardziej postaram się być:)

Hiro - ja nie widzę żadnych fotek...

Pzdr.

Jak też nie widzę fotek....

Posted

Mam nadzeję, że teraz wszystko widać!
Thaja z czasem się przyzwyczaje do ringów! Była dopiero na 2 wystawach,a taki sukcess!
Jenis, bardzo bym chciała z tobą w końcu się spotkać)))a z Baszirią tym bardziej!

Posted

Impresja napisał(a):
Zdradź nam tąś tajemnicę kto zostanie szczęśliwą mamusią? Czeamy na zdjęcia Domoniq! widzieliśmy was na wystawie fajna dziewczynka tylko jeszcze brakuje jej obycia na ringu wystawowym.

Jedna piękna Dama z Czech))

Posted

Hiro napisał(a):
Kurcze! u mnie wszystko widać!Nie wiem co się dzieje..robie wszystko,jak zawsze(((( A co widać zamiast zdjęć? Sprobuję później...

Nic nie widać.....nie otwierają się