Asiaczek Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Hiro - mnie na pewno nie będzie. Ale może w przyszłym tygodniu tam się zjawię:) Pzdr. Quote
M&S Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Hiro napisał(a): Ja idę dzisiaj do oddziału. Moża tam się zobaczymy! A, o której będziecie, bo my mamy w planach być Quote
M&S Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Asiaczek napisał(a):M&S - na DGM jest sporo osób, które odpłatnie zajmują się robieniem i prowadzeniem stron. Jak się spotkamy - pogadamy i o tym:) Pzdr. Dobrze Joasiu, bo Malutki musi mieć stronę... Quote
Hiro Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 My będziemy o 17.00, a może i wsześniej.Super,że będziecie!!! Quote
M&S Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Hiro napisał(a):My będziemy o 17.00, a może i wsześniej.Super,że będziecie!!! To poczekajcie na nas, bo my będziemy później, myśle że ok. 18.00 Quote
Hiro Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 [quote name='Asiaczek']Hiro - mnie na pewno nie będzie. Ale może w przyszłym tygodniu tam się zjawię:) Pzdr. To się spotkamy! Bo ja teraz przez 2 lata tam będę przychodzić:) Quote
Hiro Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Maks i Spark napisał(a):To poczekajcie na nas, bo my będziemy później, myśle że ok. 18.00 Ja ta mbędę nawet d o18.30 Quote
M&S Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Hiro napisał(a):Ja ta mbędę nawet d o18.30 To super :) Quote
M&S Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Hiro napisał(a):Nie było was wczoraj(( Cześć, Niestety mimo najszczerszych chęci nie udało nam się dojechać na sekcję.....:( Zawinił serwisant od anten sat., króry spóźnił się prawie godzinę i zanim skonczył, to było już po sekcji mam nadzieję, że następnym razem uda nam się spotkać Quote
Dominique Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Pozdrowienia dla Hiro od błękitnej koleżanki Doinique Thaikru . Quote
Hiro Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Dominique, witamy!!!! Hiro też pozdrwiam Doinique Thaikru! A gzie wasza strona?foteczki?)) skąd jesteście? Proszę się nie krępować i opowiadać o sobie))) Quote
Dominique Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Witam, Dominique ( w domu Thaja) już miała okazję parę razy pokazac się na ringu, niestety nie mieliśmy okazji się spotkac. Wybieramy się do Katowic ,może tam się zobaczymy:lol: Wczoraj bez powodzenia próbowałam dodac zdjęcia, może w końcu mi się uda. Muszę powiedziec, że Wasz Hiro bardzo mi się podoba. Pozdrawiam Ania. Quote
Hiro Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 M&S, witamy! Fajna pogoda! życzę wspaniałęgo dnia!Jak tam maluchy? Quote
Hiro Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Dominique napisał(a):Witam, Dominique ( w domu Thaja) już miała okazję parę razy pokazac się na ringu, niestety nie mieliśmy okazji się spotkac. Wybieramy się do Katowic ,może tam się zobaczymy:lol: Wczoraj bez powodzenia próbowałam dodac zdjęcia, może w końcu mi się uda. Muszę powiedziec, że Wasz Hiro bardzo mi się podoba. Pozdrawiam Ania. Cześć, Aniu! A gdzie wy mieszkacie? Możę w Warszawie?Jak wam poszło na ringach?Ilie miesięcy ma Thaja?Możesz wysłać nam zdjęcia na mail i my ich tu wkleimy albo na waszem galeriję))Albo tam i tam! Dziękuję za kompliment dla Hiro!Czekam na wiadomości od was! Pzd Quote
M&S Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Hiro napisał(a):M&S, witamy! Fajna pogoda! życzę wspaniałęgo dnia!Jak tam maluchy? Maluchy rozjechały się do swoich domów, trochę mi smutno, ale mam nadzieje, że będę spotykać je na wystawach :) wpadnij do nas na foty szczylków Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Hiro napisał(a):To się spotkamy! Bo ja teraz przez 2 lata tam będę przychodzić:) Ja też planuję być w najbliższy piątek na Sekcji. Maks i Spark napisał(a):Cześć, Niestety mimo najszczerszych chęci nie udało nam się dojechać na sekcję.....:( Zawinił serwisant od anten sat., króry spóźnił się prawie godzinę i zanim skonczył, to było już po sekcji mam nadzieję, że następnym razem uda nam się spotkać A jak plany na następny/najbliższy piątek? Pzdr. Quote
M&S Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Asiaczek napisał(a): A jak plany na następny/najbliższy piątek? Pzdr. Muszę wreszcie dotrzeć na sekcję, mam tam trochę do załatwienia!!! Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Dobrze brzmi:) Jesteśmy optymistami:) Pzdr. Quote
M&S Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Asiaczek napisał(a):Dobrze brzmi:) Jesteśmy optymistami:) Pzdr. Tak, nie ma innej możliwości Quote
M&S Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Asiaczek napisał(a):Dobrze brzmi:) Jesteśmy optymistami:) Pzdr. Tak, nie ma innej możliwości Quote
Dominique Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Hiro napisał(a):Cześć, Aniu! A gdzie wy mieszkacie? Możę w Warszawie?Jak wam poszło na ringach?Ilie miesięcy ma Thaja?Możesz wysłać nam zdjęcia na mail i my ich tu wkleimy albo na waszem galeriję))Albo tam i tam! Dziękuję za kompliment dla Hiro!Czekam na wiadomości od was! Pzd Mieszkamy niestety kawałek od Was, mianowicie pod Opolem. Thajka startowała we Wrocławiu w szczeniaczkach - BEST PUPPY oraz w Nowej Rudzie gdzie zdobyła Zwycięstwo Młodzieży , Najlepszego Juniora w Rasie i BOB wygrywając w porównaniu z psem z klasy pośredniej THE ARROWROOT PLANTS:lol: Postaram się jeszcze dzisiaj przesłac zdjęcia . Quote
Hiro Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Dominique napisał(a):Mieszkamy niestety kawałek od Was, mianowicie pod Opolem. Thajka startowała we Wrocławiu w szczeniaczkach - BEST PUPPY oraz w Nowej Rudzie gdzie zdobyła Zwycięstwo Młodzieży , Najlepszego Juniora w Rasie i BOB wygrywając w porównaniu z psem z klasy pośredniej THE ARROWROOT PLANTS:lol: Postaram się jeszcze dzisiaj przesłac zdjęcia . Witaj w klubie!)))Jesteśmy dumni z was!Fajnie,że nas coraz więcej i fajnie, że Thaja jest taką gwiazdą ringów! Szkoda,że mieszkacie troche za daleko,ale przynajmniej w Polsce!Mam nadzeje, że niedługo się zobaczymy na którejś z wystaw!Czekamy na zdjęcia) Aniu,to Thaija już jest taka dorosła?Ilie ona ma miesięcy?11? Quote
Hiro Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Maks i Spark napisał(a):Maluchy rozjechały się do swoich domów, trochę mi smutno, ale mam nadzieje, że będę spotykać je na wystawach :) wpadnij do nas na foty szczylków Mi się wydaję jak Hiro zostanie ojcem, a to już niedługo, jeśli wszystko dobrze się ułoży, to ja będę płakała, kiedy będą zabierać maluszków do nowych domków i będę śliedzić ich losy. napewno,tak każdemu się wydaję, że to napewno on najliepej wychodóje swoich szczeniaczków!zaraz idę do waszej galerii obejżyć nowe zdjęcia!!! Quote
Recommended Posts