M&S Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Gratulujemy :multi::multi::multi: Fajnie mieć taką znakomitą rodzinkę ;):lol: A. Quote
Cordia Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 siemka :) ogladalam galerie juz od jakiegos czsu, z perspektywy podgladacza : ) a teraz postanowilam sie ujawnic :) ja tez bede w Kielcach dlatego chcialabym chcetnie zobaczyc Hiro :) nie wiem czy bede wystawiac, ale jako widz to raczej sie zjawie Quote
Hiro Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Cordia, ]witamy!!!Dobrze, że podjęłaś takie postanowienie)))) My lubimy poznawać nowych ludzi, a Hiro- nowy pieski))) Mam nadzeje, że zobaczymy się Kielcach i Hiro wam się spodoba! Quote
Asiaczek Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Hiro napisał(a):Pani Asiu, dziękujemy za porade. Bardzo wspólczujemy i jak Pani będzie miała czas,chęć i siły,to zapraszamy na spacer,mamy dla Pani płytke z wystawy... Dzięki za pamięć. Jeszcze jakiś miesiąc różnych formalności, krycia, poród Żelki i... na pewno się zobaczymy! Pzdr. Quote
Hiro Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Asiaczek napisał(a):Dzięki za pamięć. Jeszcze jakiś miesiąc różnych formalności, krycia, poród Żelki i... na pewno się zobaczymy! Pzdr. To będziemy w kontakcie i będziemy czekać. Hiro tęsknie za koleżankami:placz: Quote
Hiro Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Bylismy w weekend na PM! Hiro zapoznał się z whippetikami:loveu: Potem troche treningu) Quote
Guest Madziadalena Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Tak sobie tu do Was zaglądam i muszę przyznac, że Hiro jest cudowny, zakochałam się w nim :loveu: W Kielcach z moim pieskiem będziemy jedynie widzami, ale mam nadzieję, że Was odnajdę i poznam błękitnego młodzieńca. Pozdrawiam ciepło :) Quote
Asiaczek Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ohohoho, niezła gromadka! http://s40.radikal.ru/i088/0910/d9/bad6994b5f1d.jpg Pzdr. Quote
Hiro Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Madziadalena napisał(a):Tak sobie tu do Was zaglądam i muszę przyznac, że Hiro jest cudowny, zakochałam się w nim :loveu: W Kielcach z moim pieskiem będziemy jedynie widzami, ale mam nadzieję, że Was odnajdę i poznam błękitnego młodzieńca. Pozdrawiam ciepło :) Dziękuję! Hiro Jest bardzo kochany! Fajnie, że będziecie.Hiro z przyjemnością zapozna się z waszym pieskiem i da się pogłaskać;) Quote
Hiro Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='Asiaczek']Ohohoho, niezła gromadka! http://s40.radikal.ru/i088/0910/d9/bad6994b5f1d.jpg Pzdr. Ale Erci i Żelinki brakowało. A jak czuje się Serek? ale pogoda dzisiaj... Hiro wszystko załatwił i prawie uciek do domu! Fajnie, że nie trzeba było 40 minut czekać na niego:cool3: Quote
Guest Madziadalena Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Dla Taja, taka pogoda musi byc niezłym szokiem. Mój piesio za to uwielbia takie klimaty, jak każda akita :lol: Uściski dla Hiro :loveu: Quote
Hiro Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Madziadalena napisał(a):Dla Taja, taka pogoda musi byc niezłym szokiem. Mój piesio za to uwielbia takie klimaty, jak każda akita :lol: Uściski dla Hiro :loveu: To raczej ja jestem w szoku((( A Hiro - to nie! Jemu jest źimno, ale spacerujemu do upadłego!:multi:;)A na śnieg - zero reakcji!:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Witam się i spadam. Muszę nadrobić zaległości w innych Galeriach... Pzdr. Quote
M&S Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Cześć :) Witamy się, fajne foty za spacerku :lol: A. Quote
Cordia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 nie bylo mnie w kielcach... nie mialam jak dojechac ale gratuluje sukesów Quote
jenis Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Hello no właśnie jak poszło Hiro w Kielcach bo nic nie wiem??? Quote
M&S Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Cześć :) A czy Hiro nie stał przypadkiem na pudle na BOG? pozdrawiam A. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Mnie się wydaje, że BOB'a w Kielcach dostał Tajutek. Ale Hiro był wystawiany w kl.młodziezy, to może zajął jakąś miejscówkę na BIS Juniorów...? pzdr. Quote
Hiro Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Witamy wszystkich! długo nie było nas w Polsce. W Kielcach taki wynik: Zw Mł. Na BIS juniorów sędzia wybrał trzech futrzaków, także nic nie dostaliśmy.Ale w Mińsku w 21-22 na Międzynarodówce dotali JCAC,Zw Mł,BJ.Zaraz wstawimy foteczki!Fajnie, że było 5 tajców i to w zupewnie innym typie niz Hiro. To Zw WDS-2008 Den A to brat Dena - Grey A to pijękna dama Beily Mały Aldżer, synuś Dena A to kilka zdjęć z Hiro. Quote
jenis Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Gratulacje dla Hiro . Moge prosic o imiona psów i przydomki z katalogu chodiz oczywiście o Thaie. Quote
Hiro Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Dziękujemy!!! To wszyskie pieski z hodowl Thimeline Dziewczynka Beily Thai Cream Chłopaki Emiresky A’ Blu Diamond czyli Den Emireski Adzurro Migliore Thai Son czyli Grey beby Thimeline Aldzeron Quote
Asiaczek Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Brawo, piękny wynik z Mińska!!! A kto sędziował? Super, że udało się porobić fotki innym thaiom. Kiedy wracacie? Pzdr. Quote
Hiro Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Dziekujemy!!!!Mam nadzeje, że Pani kiedy się skusi i pojedzie w naszą stron na wystawe.My płanujemy wybrać się na Eurazie do Moskwy.Zapraszamy! Nasi znajomi polacy,który pojechali do Mińska na podwójny CACIB zostali bardzo zadowoleni)))u nas sędziowali Peter Harsanty(Węgry) i Małgorzata Supronowicz!Bardzo mi się spodobała jej ekspertyza, bardzo dokładnie obeżała psa, poświęciła nam dużo uwagi dała dzielny porady w hodowaniu!!!!!No i fajny oceny))) To nie nam się udało, a właścicieliam tych thajów, za ich pozwolieniem razmieściała tu te zdjęcia!My już powrociły i mamy nadzeje, że Asiaczki wybierą się z nami na spacer! P.S. trzeba nadrobic załegłoci na galeriach.... Quote
Recommended Posts