Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

siemka :) ogladalam galerie juz od jakiegos czsu, z perspektywy podgladacza : ) a teraz postanowilam sie ujawnic :) ja tez bede w Kielcach dlatego chcialabym chcetnie zobaczyc Hiro :) nie wiem czy bede wystawiac, ale jako widz to raczej sie zjawie

Posted

Cordia, ]witamy!!!Dobrze, że podjęłaś takie postanowienie))))
My lubimy poznawać nowych ludzi, a Hiro- nowy pieski))) Mam nadzeje, że zobaczymy się Kielcach i Hiro wam się spodoba!

Posted

Hiro napisał(a):
Pani Asiu, dziękujemy za porade. Bardzo wspólczujemy i jak Pani będzie miała czas,chęć i siły,to zapraszamy na spacer,mamy dla Pani płytke z wystawy...

Dzięki za pamięć.
Jeszcze jakiś miesiąc różnych formalności, krycia, poród Żelki i... na pewno się zobaczymy!

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dzięki za pamięć.
Jeszcze jakiś miesiąc różnych formalności, krycia, poród Żelki i... na pewno się zobaczymy!

Pzdr.

To będziemy w kontakcie i będziemy czekać. Hiro tęsknie za koleżankami:placz:

Guest Madziadalena
Posted

Tak sobie tu do Was zaglądam i muszę przyznac, że Hiro jest cudowny, zakochałam się w nim :loveu: W Kielcach z moim pieskiem będziemy jedynie widzami, ale mam nadzieję, że Was odnajdę i poznam błękitnego młodzieńca. Pozdrawiam ciepło :)

Posted

Madziadalena napisał(a):
Tak sobie tu do Was zaglądam i muszę przyznac, że Hiro jest cudowny, zakochałam się w nim :loveu: W Kielcach z moim pieskiem będziemy jedynie widzami, ale mam nadzieję, że Was odnajdę i poznam błękitnego młodzieńca. Pozdrawiam ciepło :)

Dziękuję! Hiro Jest bardzo kochany! Fajnie, że będziecie.Hiro z przyjemnością zapozna się z waszym pieskiem i da się pogłaskać;)

Guest Madziadalena
Posted

Dla Taja, taka pogoda musi byc niezłym szokiem. Mój piesio za to uwielbia takie klimaty, jak każda akita :lol: Uściski dla Hiro :loveu:

Posted

Madziadalena napisał(a):
Dla Taja, taka pogoda musi byc niezłym szokiem. Mój piesio za to uwielbia takie klimaty, jak każda akita :lol: Uściski dla Hiro :loveu:

To raczej ja jestem w szoku((( A Hiro - to nie! Jemu jest źimno, ale spacerujemu do upadłego!:multi:;)A na śnieg - zero reakcji!:evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

Witamy wszystkich! długo nie było nas w Polsce.
W Kielcach taki wynik: Zw Mł. Na BIS juniorów sędzia wybrał trzech futrzaków, także nic nie dostaliśmy.Ale w Mińsku w 21-22 na Międzynarodówce dotali JCAC,Zw Mł,BJ.Zaraz wstawimy foteczki!Fajnie, że było 5 tajców i to w zupewnie innym typie niz Hiro.

To Zw WDS-2008 Den

A to brat Dena - Grey

A to pijękna dama Beily

Mały Aldżer, synuś Dena

A to kilka zdjęć z Hiro.

Posted

Dziękujemy!!!
To wszyskie pieski z hodowl Thimeline
Dziewczynka Beily Thai Cream
Chłopaki
Emiresky A’ Blu Diamond czyli Den
Emireski Adzurro Migliore Thai Son czyli Grey
beby
Thimeline Aldzeron

Posted

Dziekujemy!!!!Mam nadzeje, że Pani kiedy się skusi i pojedzie w naszą stron na wystawe.My płanujemy wybrać się na Eurazie do Moskwy.Zapraszamy! Nasi znajomi polacy,który pojechali do Mińska na podwójny CACIB zostali bardzo zadowoleni)))u nas sędziowali Peter Harsanty(Węgry) i Małgorzata Supronowicz!Bardzo mi się spodobała jej ekspertyza, bardzo dokładnie obeżała psa, poświęciła nam dużo uwagi dała dzielny porady w hodowaniu!!!!!No i fajny oceny)))
To nie nam się udało, a właścicieliam tych thajów, za ich pozwolieniem razmieściała tu te zdjęcia!My już powrociły i mamy nadzeje, że Asiaczki wybierą się z nami na spacer!
P.S. trzeba nadrobic załegłoci na galeriach....