Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Asiaczek']Jeeee, alez sesja atłasowa:) różowości, niebieskości....

Pzdr.[/QUOTE]
Asiu, bardzo dziękuję)))
Tak, hodowczynai z Moskwy się postarała się)

Posted

[quote name='unikatowydiament']to będzie super:)

pozdrawiamy cieplutko[/QUOTE]
Dzieuję i zamieszcze video,jak sama dostane)
Pozdrawiam

Posted (edited)

Mamy świetne wiadomości!
W ciągu ostatnich tygodni urodziło się dwa mioty po Hiro!!!
Pierwsza urodziła sunia z Californii (USA). W miocie 3 szczeniaki: 2 chłopaka i 1 dziewczynka. Dziewczynka jest czarna, chłopaki czarny i niebieski

Druga sunia urodziła dziś rano (chociaż u nich to był wieczór, ponieważ oni mieszkają na Hawajach (USA)))). W miocie 9 szczeniąt: 2 niebiskich chłopaka, 1 czarny chłopak, 1 niebieska sunia i 5 czarnych suń!

Wszystkie szczeniaki są zdrowe, mają piękne ridge i zaczynają potrochę poznawać świat)))

Edited by Mythaidog.com
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

unikatowydiament napisał(a):
gratulacje kolejnych dzieciaczków Hiro:multi:
Bardzo dziękuję!Po moim Hiro w 2012 roku urodziło się 5 miotów: 2 w USA ( California, Hawaii), 1 w Rosji, 1 w Polsce w mojej własnej hodowli i 1 w Czechach!bardzo długo czekałam na miot po moim Hiro i mojej Beki i została bardzo zadowolona wynikami. Dzieciaki już mają 37 dni i niedługo odbędzie się przegłąd miotu, chipowanie i odjazdy do swoich nowych domków)))

• 4 weeks later...
Posted

Cześć, u nas wszystko dobrze))))) Rodzicę Hiro i Beki wrócili do normalnego trybu życia. A moi szczeniaki już ddawno w nowych domkach: jedna dziewczynak w Moskwie, druga - w Wilno, a moja duma, pies Mythaidog Shine Right Like Diamonds - został w Warszawie i bedzie brał koniecznie udział w życiu wystawowym)))