Hiro Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Dzięki! A ja pamiatam twoi rękodzieła - zdjęcia maluszków urodzonych w Austrii!Piękne zrobione! A propos,jak one teraz się mają? Quote
M&S Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Hiro napisał(a):Dzięki! A ja pamiatam twoi rękodzieła - zdjęcia maluszków urodzonych w Austrii!Piękne zrobione! A propos,jak one teraz się mają? To nie były moje dzieła..... A Sparkowe dzieci już są całkiem dorosłe w grudniu będą obchodzić 2gie urodziny:) Quote
Hiro Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 M&S napisał(a):To nie były moje dzieła..... A Sparkowe dzieci już są całkiem dorosłe w grudniu będą obchodzić 2gie urodziny:) Oho!!!Jal leci czas! Ja pamiętam,że ich kupili wszystkich w pierwsze godziny życia! To był taki udany miot!!! Quote
Hiro Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 unikatowydiament napisał(a):witamy się:) Witam serdecznie!!!! Quote
M&S Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Hiro napisał(a):Oho!!!Jal leci czas! Ja pamiętam,że ich kupili wszystkich w pierwsze godziny życia! To był taki udany miot!!! Z tego co pamiętam, to cztery szczylki były zamówione jeszcze przed urodzeniem.... Quote
Hiro Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 I tak ma być!Tak fajnie,kiedy nie tylko hodowcy czekają na maluchów Quote
Hiro Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 A to różnę zdjęcia przyszłej mamusi)))) Quote
Hiro Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 ....i video!:multi: http://www.youtube.com/watch?v=Y6B0a1ggLsM&feature=player_embedded#! http://www.youtube.com/watch?v=1kAKVqcUtgg&feature=player_embedded#! Quote
M&S Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Ładna sunia:) Foty z wilczarzem są świetne. Quote
Hiro Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Dziękuję!) Z wilczrzarzem,to moje ulubione, ponieważ wilczrze to moje niespełnione marzenie.Zanim zdecydowałam się na TRD, bardzo chciałam mieć wilczarza! Quote
M&S Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Wilczarz to duuuuże wyzwanie, nie tylko ze względu na gabaryty;) Quote
Hiro Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Tak!Poczytałam, pomyśłałam i zrozuiałam,że,niestety nie mam warunków dla tych pięknych psów.. Quote
Asiaczek Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Jak smiesznie wygląda w tym kombinezonku:) http://s58.radikal.ru/i162/1101/11/0bf36fe49dc9.jpg pzdr. Quote
Hiro Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Mi też to zdjęcie od razu wpadło w oko)))Taka słodka))) Quote
Mythaidog.com Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Chcemy się podzielić świetną wiadomością:) Dziś Hiro został championem Luksemburgu!!! CAC, CACIB, BOS, BOB!!! Quote
Oscar Patric Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 super foteczki:) Moim największym i nie spełnionym marzeniem jest Fila Brazilerio(choć wiele jest cudownych ras),to ta mnie powaliła na kolana już przy pierwszym spotkaniu,i na razie choć i może nigdy jej nie będę miała miłego popołudnia:) Gratulacje dla Hiro Quote
M&S Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='Mythaidog.com']Chcemy się podzielić świetną wiadomością:) Dziś Hiro został championem Luksemburgu!!! CAC, CACIB, BOS, BOB!!! No suuuper, wielkie GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale szalejecie;):) Quote
Hiro Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Aniu, trzeba iść na całość)))pójdę do Asi na stronę sprawdzę, jak tam u nie po Luksemburgu))) Widizłam,że Ofik jechał,a zgłoszono było 25 basenji! Quote
Hiro Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 [quote name='unikatowydiament']super foteczki:) Moim największym i nie spełnionym marzeniem jest Fila Brazilerio(choć wiele jest cudownych ras),to ta mnie powaliła na kolana już przy pierwszym spotkaniu,i na razie choć i może nigdy jej nie będę miała miłego popołudnia:) Gratulacje dla Hiro Tak,i też pofobają się takie potężne piękności! Sziękuję za gratulację! Quote
Asiaczek Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Hiro napisał(a):Aniu, trzeba iść na całość)))pójdę do Asi na stronę sprawdzę, jak tam u nie po Luksemburgu))) Widizłam,że Ofik jechał,a zgłoszono było 25 basenji! Gratulacje dla Hirka!!!! A Ofik nie jechał do Luxa.... Pzdr. Quote
M&S Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Hiro napisał(a):Aniu, trzeba iść na całość))) Wiem, wiem i jestem absolutnie za!!!! Quote
Recommended Posts