Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki!
A ja pamiatam twoi rękodzieła - zdjęcia maluszków urodzonych w Austrii!Piękne zrobione! A propos,jak one teraz się mają?

Posted

Hiro napisał(a):
Dzięki!
A ja pamiatam twoi rękodzieła - zdjęcia maluszków urodzonych w Austrii!Piękne zrobione! A propos,jak one teraz się mają?

To nie były moje dzieła.....

A Sparkowe dzieci już są całkiem dorosłe w grudniu będą obchodzić 2gie urodziny:)

Posted

M&S napisał(a):
To nie były moje dzieła.....

A Sparkowe dzieci już są całkiem dorosłe w grudniu będą obchodzić 2gie urodziny:)

Oho!!!Jal leci czas!
Ja pamiętam,że ich kupili wszystkich w pierwsze godziny życia! To był taki udany miot!!!

Posted

Hiro napisał(a):
Oho!!!Jal leci czas!
Ja pamiętam,że ich kupili wszystkich w pierwsze godziny życia! To był taki udany miot!!!

Z tego co pamiętam, to cztery szczylki były zamówione jeszcze przed urodzeniem....

Posted

Dziękuję!)
Z wilczrzarzem,to moje ulubione, ponieważ wilczrze to moje niespełnione marzenie.Zanim zdecydowałam się na TRD, bardzo chciałam mieć wilczarza!

Posted

super foteczki:)

Moim największym i nie spełnionym marzeniem jest Fila Brazilerio(choć wiele jest cudownych ras),to ta mnie powaliła na kolana już przy pierwszym spotkaniu,i na razie choć i może nigdy jej nie będę miała

miłego popołudnia:)

Gratulacje dla Hiro

Posted

[quote name='Mythaidog.com']Chcemy się podzielić świetną wiadomością:)

Dziś Hiro został championem Luksemburgu!!! CAC, CACIB, BOS, BOB!!!

No suuuper, wielkie GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale szalejecie;):)

Posted

Aniu, trzeba iść na całość)))pójdę do Asi na stronę sprawdzę, jak tam u nie po Luksemburgu))) Widizłam,że Ofik jechał,a zgłoszono było 25 basenji!

Posted

[quote name='unikatowydiament']super foteczki:)

Moim największym i nie spełnionym marzeniem jest Fila Brazilerio(choć wiele jest cudownych ras),to ta mnie powaliła na kolana już przy pierwszym spotkaniu,i na razie choć i może nigdy jej nie będę miała

miłego popołudnia:)

Gratulacje dla Hiro
Tak,i też pofobają się takie potężne piękności!
Sziękuję za gratulację!

Posted

Hiro napisał(a):
Aniu, trzeba iść na całość)))pójdę do Asi na stronę sprawdzę, jak tam u nie po Luksemburgu))) Widizłam,że Ofik jechał,a zgłoszono było 25 basenji!

Gratulacje dla Hirka!!!!

A Ofik nie jechał do Luxa....

Pzdr.