rita60 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Słodkie mordeczki:lol:majuska a sa jakies zapytania o slicznotke ? Quote
majuska Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Cała ekipa, tzn. Leopold, Maja i Beza została zaszczepiona kompleksowo i teraz noszą nibieskie medale z tej okazji na obróżkach;) Quote
majuska Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 rita60 napisał(a):Słodkie mordeczki:lol:majuska a sa jakies zapytania o slicznotke ? Nie ma zapytań Rituś, ale chyba nie musimy rozpaczać z tego powodu....;) Jakby na to nie patrzył Bezik domek ma:lol: Quote
rita60 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 majuska napisał(a):Nie ma zapytań Rituś, ale chyba nie musimy rozpaczać z tego powodu....;) Jakby na to nie patrzył Bezik domek ma:lol: Tez tak uwazam:p Quote
Florentynka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 majuska napisał(a):Nie ma zapytań Rituś, ale chyba nie musimy rozpaczać z tego powodu....;) Jakby na to nie patrzył Bezik domek ma:lol: Taka przyschnięta Beza?:evil_lol: Prześliczna na tych zdjęciach jest! Ta druga też piękna i kocur rudy. Zawsze mnie rozklejały psy z różowym nosem. Quote
majuska Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 No to jeszcze rudzielca pokażemy;) Quote
majuska Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Florentynka napisał(a):Taka przyschnięta Beza?:evil_lol: oooo to, to.....jak zwał tak zwał, doopsko grzeje na podusiach:evil_lol: Quote
Florentynka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Zawsze chciałam mieć takiego rudego kota. Rude jest piękne. Quote
Florentynka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 O! Laseczki pod prysznicem! A co na to Leopold? Quote
majuska Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Florentynka napisał(a):O! Laseczki pod prysznicem! A co na to Leopold? Miał wtedy sraczkę, był cierpiący i kompletnie nieziainteresowany tematem...:roll: Quote
rita60 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 majuska napisał(a):Miał wtedy sraczkę, był cierpiący i kompletnie nieziainteresowany tematem...:roll: Biedny:shake:przegapił takie momenty:razz: Quote
Florentynka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='rita60']Cos cichutko u Ciasteczka:roll:[/QUOTE] Cichutko to w tym wypadku nie znaczy że źle. Stan się utrwalił, tymczas przysycha sobie cichcem.:razz: Quote
Becia66 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Florentynka'], tymczas przysycha sobie cichcem.:razz:[/QUOTE] jak to z bezami bywa....:eviltong: Quote
rita60 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Florentynka']Cichutko to w tym wypadku nie znaczy że źle. Stan się utrwalił, tymczas przysycha sobie cichcem.:razz:[/QUOTE] I chyba tak przyschnie-na stałe;) Quote
majuska Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 oj nie martwcie sie o Bezę...przyschnie , przyschnie, Sebastian mówi, że już sie nie potrafiłby z nia rozstać, tylko przy mamie trzeba wciąż mówić , że to tymczasowiczka:eviltong: Bezik odwiedza nas regularnie, wygląda super, ma dobry humor...czyli demoluja z Maja wszystko co na deodze napotkają....i kochane łobuziary z nich są. Bezik wpatrzony w Sebastiana jak w obrazek:evil_lol: Quote
rita60 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 To sie ciesze:pa moj terier własnie zjadł wuzetke mojemu TZ-owi:evil_lol: Quote
majuska Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Dzisiaj Bezik u nas nocował, bo jego Pan pojechał sobie w "tango" na wycieczkę, ale chyba nie rozpaczała z tego powodu;) Uszatek Kumpelki Quote
Lilek Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Hej, okropnie dawno nie odzywałam się, ale cieszę się z tego, co czytam.Hmmm, Majuska, tak sobie pomruczę jak prawdziwa stara babcia: A co, nie mówiłam......:evil_lol: Ale się cieszę. Quote
Becia66 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 czy to przypadkiem nie nasz Bezik w tle ? Quote
majuska Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Tak , to ona , tylko jeszcze brak efektów dźwiękowych...:razz: Quote
majuska Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Miałam zapytanie na maila o Bezę...pytałam Sebastiana co robimy...powiedziąl, że nie da Bezy nikomu:p Molestowanie kotka: Quote
Recommended Posts