figa33 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 jak te psinki są do siebie podobne:-o zaraz , zaraz, jak to by była rasa ?:hmmmm: Quote
majuska Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 figa33 napisał(a):jak te psinki są do siebie podobne:-o zaraz , zaraz, jak to by była rasa ?:hmmmm: To w terierach trza poszukać...:evil_lol: Florentynko, co to jest ta bernikla...?:diabloti: Quote
Florentynka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 majuska napisał(a):To w terierach trza poszukać...:evil_lol: Florentynko, co to jest ta bernikla...?:diabloti: Tak trywialnie rzecz ujmując to taka gęś. Quote
Lilek Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Łoj, jakie tam teriery.To jest rasa Majuskis wyjątkowis piesis.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rodzina Kochanus piesus.:diabloti: Quote
Lilek Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Szukamy domeczku dla ślicznego Bezulka.Kto lubi bezy, powinien się szybciutko zgłosić, bo to jedyna okazja, żeby mieć TAKIE CIACHO:lol: Quote
majuska Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Wszystko w porządku, do Sebastiana przyjechała rodzina w gości z małym 2 letnim chlopczykiem i Bezik ma dodatkowe towarzystwo, jest oczywiście bardzo grzeczna....niestety na razie mnie nie odwiedza, ze względu na Poldziowe wyczyny, ale chyba juz długo bez śliczotki nie wytrzymam...:roll: Quote
rita60 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 majuska napisał(a):Wszystko w porządku, do Sebastiana przyjechała rodzina w gości z małym 2 letnim chlopczykiem i Bezik ma dodatkowe towarzystwo, jest oczywiście bardzo grzeczna....niestety na razie mnie nie odwiedza, ze względu na Poldziowe wyczyny, ale chyba juz długo bez śliczotki nie wytrzymam...:roll: No pewnie nie:lol:wymiziaj swijego przystojniaczka i slicznotke. Quote
rita60 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Co tam u Bezulca? No własnie,bo cos majuska skapi informacji:cool3: Quote
majuska Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 A bo Majuska, chora i zarobiona....był u nas Bezik na weekendzie , z noclegiem, super psinka, przkochana, posłuszna i piękniutka....wszystko dobrze!!! Pozdrawiamy wszystkie ciotki!!! Quote
Miśka84 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 majuska napisał(a):A bo Majuska, chora i zarobiona....był u nas Bezik na weekendzie , z noclegiem, super psinka, przkochana, posłuszna i piękniutka.... A budziła małżonka? :evil_lol: Quote
majuska Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 He, he, zimny nochal w oko na dzień dobry:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Miśka84 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 majuska napisał(a):He, he, zimny nochal w oko na dzień dobry:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bosko :loveu::loveu::eviltong::eviltong: Quote
majuska Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Bezik u nas wczoraj nocował. Rano wybrałam się z 3 psami na spacer (:flaming:) Bezik jako ten najbardziej posłuszny szedł bez smyczy, poszliśmy na łąki za moim blokiem, no i Bezik zniknął w zaroślach...wołam, wołam, a tu nagle trzaski, szum i z zarośli wypada sarna:-o, biegnie przestraszona przed siebie, a za nią sprytny, szybki i skoczny Bezik..:evil_lol: Oczywiście kompletnie nie reagowała na moje wołania:mad:Dopiero po skończonym pościgu, który trwał sporą chwilę, a Beza zniknęła mi z oczu...wróciła, zadowolona jak nigdy, uchachana i szczęśliwa..No i co miałam zrobić, pochwaliłam ją...;) Ale strachu się też najadłam. A potem cała trójca poszła na śniadanko:cool1: Przy okazji zapraszamy wszystkie ciotki na niecodzienny bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/hit-odjazd-playdog-zegarek-kosmetyki-inne-drobiazgi-na-kibica-147442/ Quote
SZPiLKA23 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 No to widze ze orzeszki sarny lubia sciagac- mam to samo z Sara;) Quote
majuska Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Zaglądnijcie proszę: http://www.dogomania.pl/forum/f28/mikolaj-wyrzucili-zeby-zylo-sie-wygodniej-staruszek-schron-147778/#post13069662 Quote
Becia66 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 ja nie na bieżąco....czy Bezik nadal szuka domku ? :eviltong: Quote
Recommended Posts