Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

figa33 napisał(a):
jak te psinki są do siebie podobne:-o
zaraz , zaraz, jak to by była rasa ?:hmmmm:

To w terierach trza poszukać...:evil_lol:
Florentynko, co to jest ta bernikla...?:diabloti:

Posted

Wszystko w porządku, do Sebastiana przyjechała rodzina w gości z małym 2 letnim chlopczykiem i Bezik ma dodatkowe towarzystwo, jest oczywiście bardzo grzeczna....niestety na razie mnie nie odwiedza, ze względu na Poldziowe wyczyny, ale chyba juz długo bez śliczotki nie wytrzymam...:roll:

Posted

majuska napisał(a):
Wszystko w porządku, do Sebastiana przyjechała rodzina w gości z małym 2 letnim chlopczykiem i Bezik ma dodatkowe towarzystwo, jest oczywiście bardzo grzeczna....niestety na razie mnie nie odwiedza, ze względu na Poldziowe wyczyny, ale chyba juz długo bez śliczotki nie wytrzymam...:roll:

No pewnie nie:lol:wymiziaj swijego przystojniaczka i slicznotke.

Posted

A bo Majuska, chora i zarobiona....był u nas Bezik na weekendzie , z noclegiem, super psinka, przkochana, posłuszna i piękniutka....wszystko dobrze!!! Pozdrawiamy wszystkie ciotki!!!

Posted

majuska napisał(a):
A bo Majuska, chora i zarobiona....był u nas Bezik na weekendzie , z noclegiem, super psinka, przkochana, posłuszna i piękniutka....

A budziła małżonka? :evil_lol:

Posted

Bezik u nas wczoraj nocował. Rano wybrałam się z 3 psami na spacer (:flaming:) Bezik jako ten najbardziej posłuszny szedł bez smyczy, poszliśmy na łąki za moim blokiem, no i Bezik zniknął w zaroślach...wołam, wołam, a tu nagle trzaski, szum i z zarośli wypada sarna:-o, biegnie przestraszona przed siebie, a za nią sprytny, szybki i skoczny Bezik..:evil_lol: Oczywiście kompletnie nie reagowała na moje wołania:mad:Dopiero po skończonym pościgu, który trwał sporą chwilę, a Beza zniknęła mi z oczu...wróciła, zadowolona jak nigdy, uchachana i szczęśliwa..No i co miałam zrobić, pochwaliłam ją...;) Ale strachu się też najadłam.
A potem cała trójca poszła na śniadanko:cool1:

Przy okazji zapraszamy wszystkie ciotki na niecodzienny bazarek:
http://www.dogomania.pl/forum/f99/hit-odjazd-playdog-zegarek-kosmetyki-inne-drobiazgi-na-kibica-147442/

• 2 weeks later...