majuska Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Wątek Poldzia: http://www.dogomania.pl/forum/f85/leopold-zostaje-u-majuski-aaaaaaaa-d-juz-nie-bedzie-sam-122083/ odwiedzajcie nas, zapraszamy ( tam zdaję szczegółowe relacje z Poldziowego życia ;) ) A Beziczek był dziś u mnie na odwiedzinkach, jest po prostu przekochana. Jeszcze kiedyś wymacaliśmy jej na nóżce małego twardego guzka i teraz przy wizytach u weta była kontrola tego i co sie okazało.... psinka ma po prostu pod skóra najprawdopodobniej śrut i znaleźliśmy jeszcze jeden taki guziołek na drugiej łapce...jakaś menda strzelała do Bezika kiedyś :angryy::angryy::mad::mad::mad: Quote
Becia66 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 to się w pale nie mieści.....:shake::angryy:....okrucieństwo ludzi nie zna granic.... malutki, rozkoszny, bezbronny Bezik ze śrutem.....:angryy: Quote
Miśka84 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ja postrzelam sobie do tej medny :2gunfire::2gunfire::2gunfire::ak-shot::ak-shot::snipersm::snipersm::boom::boom: No :lol: Quote
majuska Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Wstawiam filmik na złapanie lepszego humorku łykendowego ( to sprzed paru dni jak Bezik był chory i miał gorączkę:razz::diabloti: ) YouTube - Beza jest chora ;) Quote
Lilek Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Iiii tam, w większości przypadków strzelać to naprawdę za mało.Ja takim życzę, żeby ich spotkało to samo, co zrobili komuś słabszemu z głupoty czy okrucieństwa. Majuska , a co, JAK BEZUNIA NIE JEST CHORA?:crazyeye: Jak dobrze, że już jest zdrowa, ino pluszak juz pewnie nie żyje:razz:Okropnie martwi mnie Polduś.Czy cos się troszkę choć polepszyło?Boże, biedny dziadzio Poldzio.Choruje zamiast się cieszyć, kiedy szczęście się do niego usmiechnęło wreszcie.Poldeczku, staruszku kochany, zdrowiej nam, bo smutno, jak piesuś choruje.A i piesiowi choróbska na zdrowie nie wychodzą.Nie wiesz o tym, Poldeczku? Zdrowiej, kochany, bo nasza Majuska się martwi okropnie.:shake: Quote
majuska Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 No z Polduniem troszkę lepiej , zażywa leki i dużo leżakuje:razz:, ale wiecie jak to z dziadziami bywa, niewiele czasem potrzeba......:shake: Quote
Miśka84 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Morderczynie :placz: biedny jeżyk :-( A może jak Miniu już wyzdrowieje to przyjedziecie z dziewczynami do mnie? Wezmę Jacka i się wyszaleją. Co? Quote
majuska Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Miśka84 napisał(a):Morderczynie :placz: biedny jeżyk :-( A może jak Miniu już wyzdrowieje to przyjedziecie z dziewczynami do mnie? Wezmę Jacka i się wyszaleją. Co? Bardzo chętnie:diabloti: Quote
majuska Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 A tak odnośnie Jeżyka to on to przeżył, ale wczoraj wieczór Maja sie bardzo nudziła i wypruła z niego wszystkie farfocle....:mad: Quote
Miśka84 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 majuska napisał(a):A tak odnośnie Jeżyka to on to przeżył, ale wczoraj wieczór Maja sie bardzo nudziła i wypruła z niego wszystkie farfocle....:mad: Taka śmierć.... :placz::placz::placz::placz::placz: Jeżyku :-(:-(:-( Quote
rita60 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Ale sie przeraziłam:eek2:,nie załapałam o jakiego Jezyka chodzi:p Quote
Lilek Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Majuska, ty nas o zawał przyprawisz..... :razz: O matko, co za jakieś koszmary wy tam z Majką wyprawiacie:shake:Przyznaj się, pomagałaś jej wypatroszyć biednego Jeżyka.....:evil_lol: Quote
Gosiapk Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Gdzie ta ślicznota teraz mieszka? W hoteliku? Quote
majuska Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Bezik jest na super tymczasiku, mam ją wciaż na oku. Quote
Lilek Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Ojejku, jaka ona śliczna jest. Kobieto,taki pies! Ty naprawdę ją miej na oku, bo ci psiaka ktoś jeszcze zabierze i co?:evil_lol: Quote
majuska Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 A oto kolejny odcinek horroru z serii " Beztroskie patroszenie " Podczas gdy Polduś ucinał sobie wieczorną drzemeczkę na swoim ulubionym dywaniku.....za jego plecami został rozpruty i wypatroszony kolejny biedny pluszak....Kangurek sprawczyni tego niecnego czynu...jak gdyby nigdy nic.....udała się na pobliskie wyro odpocząć... Quote
Lilek Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 O, nie, tylko nie Kangurek:placz: Beziku, jak mogłaś.I tak możesz sobie beztrosko drzemać po tym, jak utłukłaś KANGURKA?:evil_lol: Quote
majuska Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 To nie Bezik tylko moja Maja, pozwoliłam sobie zaśmiecić Bezikowy wątek wyczynami mojego psa ze względu na ich wspólną przyjaźń. Bezik nie uczestniczy w tych krwawych patroszeniach... Quote
Gosiapk Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Do kangurka trzeba natychmiast wezwać karetkę z igłą i nitką :) Quote
majuska Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Jeżyk wciąż żyje:multi: dzisiaj dziewczyny dużo w trawie harcowały... Quote
Florentynka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 majuska napisał(a):A oto kolejny odcinek horroru z serii " Beztroskie patroszenie " Podczas gdy Polduś ucinał sobie wieczorną drzemeczkę na swoim ulubionym dywaniku.....za jego plecami został rozpruty i wypatroszony kolejny biedny pluszak....Kangurek Haha! Wszechobecny wypych z pluszaków - skąd ja to znam? Najnowszy trend w dekoracji wnętrz, modny wśród posiadaczy psów. U mnie uśmiercono : lisa, szopa pracza, berniklę kalifornijską, bobra,łosia, słonia, kilka misiów i wielką kaczkę, jeża. Rzeź niewiniątek. Quote
rita60 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Ło matko,to zbiorowe zabojstwo:razz:buziaki dla Bezuni:lol: Quote
Recommended Posts