Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wątek Poldzia:
http://www.dogomania.pl/forum/f85/leopold-zostaje-u-majuski-aaaaaaaa-d-juz-nie-bedzie-sam-122083/

odwiedzajcie nas, zapraszamy ( tam zdaję szczegółowe relacje z Poldziowego życia ;) )

A Beziczek był dziś u mnie na odwiedzinkach, jest po prostu przekochana. Jeszcze kiedyś wymacaliśmy jej na nóżce małego twardego guzka i teraz przy wizytach u weta była kontrola tego i co sie okazało.... psinka ma po prostu pod skóra najprawdopodobniej śrut i znaleźliśmy jeszcze jeden taki guziołek na drugiej łapce...jakaś menda strzelała do Bezika kiedyś :angryy::angryy::mad::mad::mad:

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iiii tam, w większości przypadków strzelać to naprawdę za mało.Ja takim życzę, żeby ich spotkało to samo, co zrobili komuś słabszemu z głupoty czy okrucieństwa. Majuska , a co, JAK BEZUNIA NIE JEST CHORA?:crazyeye: Jak dobrze, że już jest zdrowa, ino pluszak juz pewnie nie żyje:razz:Okropnie martwi mnie Polduś.Czy cos się troszkę choć polepszyło?Boże, biedny dziadzio Poldzio.Choruje zamiast się cieszyć, kiedy szczęście się do niego usmiechnęło wreszcie.Poldeczku, staruszku kochany, zdrowiej nam, bo smutno, jak piesuś choruje.A i piesiowi choróbska na zdrowie nie wychodzą.Nie wiesz o tym, Poldeczku? Zdrowiej, kochany, bo nasza Majuska się martwi okropnie.:shake:

Posted

Miśka84 napisał(a):
Morderczynie :placz: biedny jeżyk :-(
A może jak Miniu już wyzdrowieje to przyjedziecie z dziewczynami do mnie?
Wezmę Jacka i się wyszaleją. Co?

Bardzo chętnie:diabloti:

Posted

majuska napisał(a):
A tak odnośnie Jeżyka to on to przeżył, ale wczoraj wieczór Maja sie bardzo nudziła i wypruła z niego wszystkie farfocle....:mad:

Taka śmierć.... :placz::placz::placz::placz::placz:
Jeżyku :-(:-(:-(

Posted

Majuska, ty nas o zawał przyprawisz..... :razz: O matko, co za jakieś koszmary wy tam z Majką wyprawiacie:shake:Przyznaj się, pomagałaś jej wypatroszyć biednego Jeżyka.....:evil_lol:

Posted

A oto kolejny odcinek horroru z serii " Beztroskie patroszenie "

Podczas gdy Polduś ucinał sobie wieczorną drzemeczkę na swoim ulubionym dywaniku.....za jego plecami został rozpruty i wypatroszony kolejny biedny pluszak....Kangurek

sprawczyni tego niecnego czynu...jak gdyby nigdy nic.....udała się na pobliskie wyro odpocząć...

Posted

To nie Bezik tylko moja Maja, pozwoliłam sobie zaśmiecić Bezikowy wątek wyczynami mojego psa ze względu na ich wspólną przyjaźń. Bezik nie uczestniczy w tych krwawych patroszeniach...

Posted

majuska napisał(a):
A oto kolejny odcinek horroru z serii " Beztroskie patroszenie "

Podczas gdy Polduś ucinał sobie wieczorną drzemeczkę na swoim ulubionym dywaniku.....za jego plecami został rozpruty i wypatroszony kolejny biedny pluszak....Kangurek

Haha! Wszechobecny wypych z pluszaków - skąd ja to znam? Najnowszy trend w dekoracji wnętrz, modny wśród posiadaczy psów. U mnie uśmiercono : lisa, szopa pracza, berniklę kalifornijską, bobra,łosia, słonia, kilka misiów i wielką kaczkę, jeża. Rzeź niewiniątek.