Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rita60 napisał(a):
myslalam,ze ty juz w swoim domciu malenka:roll:

no prawie że..... Bezior myśli na pewno ,że ten domek jest jej , ma tam naprawdę wypas:evil_lol:

Posted

Wielkie dzięki Figuś dla Ciebie, co my byśmy zrobili bez Ciebie????

Życzymy Ci wraz z całą gromadka Twoich allegrowiczów udanego urlopiku i wracaj do nas szybko:kiss_2::kiss_2::kiss_2:

Posted

becia66 napisał(a):
ja też chce na urlop !!! :placz::placz::placz:

Beciu przemyśl to jeszcze....
Ja miałam kilka dni wolnego i latałam do mamy do szpitala.
Rewelacja na całego!!!:angryy:

Posted

rita60 napisał(a):
Co tam u małej:roll:

Wszystko dobrze, wypiękniała, jest grzeczna, oczywiście na tyle na ile pozwala jej terierkowy charakter, póki co nikt jej nie wygania, ale ogłoszonka ma....

Posted

Majuska, to ja, Lilek.Przeczytałam wątek Bezuni i dlatego piszę, bo muszę to powiedzieć.NIE WOLNO CI TAK MYśLEć.TO NIE TY NAWALIŁAŚ I NIE NA TOBIE BEZA ZAWIODŁA SIĘ.jESTEŚ WSPANIAŁĄ DZIEWCZYNĄ, BARDZO POTRZEBNĄ, bo potrzebny jest każdy człowiek dobrej woli i kochający te stworki,żeby ten świat mógł być trochę lepszy niż my go czynimy.Majuska, ja ostatnio miałam bardzo podobną historię.Pani z Warszawy zadzwoniła w sobotę, że zdecydowała sie na adopcję mojego psiaka,Ofki, tylko bardzo prosiła, żeby przywieźć psiula tego samego dnia, bo mąż wyjeżdżał do Francji na miesiąc na kontrakt i nie chciała, żeby psiak po miesiącu potraktował męża jak kogos obcego.Rzuciłyśmy wszystko, bo pani brzmiała kulturalnie i sensownie,traktowałyśmy zresztą to jednocześnie jako wizytę przedadopcyjną i jechałyśmy z założeniem, że jeśli coś będzie nie tak, to psa nie zostawimy.Ale tam cud- miód i cztanoga czuczu.Super domek, super ludzie, miłość od pierwszego wejrzenia, niestety, trwająca tylko do poniedziałku, kiedy to jechałam psa odebrać, bo też nie nadawał się do bloków.Uprzedzałyśmy o wszystkim przez telefon przed zawiezieniem psa do WA-wy, ale miała byc miłość, cierpliwośc i wszystko.Odbierałam psa zestresowanego, sztywnego, kiedy pani do n iej mówiła czy chciała ją pogłaskać.A kiedy Ofkę zostawiałyśmy, sunia dobrze reagowała na panią i pana.Tak bywa.Ludzie potrafią zrobic taki teatr,że hej. Nie załamuj się.Głowa do góry i rób to, co robisz.A Bezunię wycałuj po ślicznym pysiu od ciotki Lilka i powiedz jej, że jest pięknym pysiem.Trzymam kciuki, żeby znalazła domek.Przecież to niemożliwe, żeby takiego cuda nie zauważył TEM WŁAŚCIWY CZŁOWIEK.Pozdrowienia dla całej psio-ludziowej ekipy.:loveu:

Posted

majuska napisał(a):
Wszystko dobrze, wypiękniała, jest grzeczna, oczywiście na tyle na ile pozwala jej terierkowy charakter, póki co nikt jej nie wygania, ale ogłoszonka ma....

Ale domek,taki na zawsze przydał by sie:roll: