majuska Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Miałam dziś telefon w sprawie Bezy, pan chciał ją do domu z ogrodem , ale miała mieszkać w budzie( jakoś tak sobie jej nie wyobrażam ) a jak zasugerowałam , że ona lubi przebywać z ludźmi i że świetnie by było gdyby jednak mogłas być w domu to sie zdziwił, a jak jeszcze mu powiedziałam , że na transport trzeba by poczekać chwilę to powiedział, że nie będzie czekać...:shake: A tymczasem Bezik zadomawia sie na swoim tymczasiku coraz bardziej :diabloti: Quote
majuska Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 A tu na odwiedzinkach u nas. Fotka z cyklu : " Podziel sie posiłkiem " Quote
majuska Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Bezik sympatyczny, slodziutki i wciąż czekający na swój prawdziwy domek... Quote
Miśka84 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='majuska']A tu na odwiedzinkach u nas. Fotka z cyklu : " Podziel sie posiłkiem " Podziel się posiłkiem....:grin::grin::grin::grin::grin: :eating::eating::eating::eating: Quote
Miśka84 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 SZPiLKA23 napisał(a)::D:D:D dobre hasło No :lol::lol::lol::lol: Quote
figa33 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Bezuniu , allegro skończyło się niestety , bardzo ładna oglądalność mimo wakacji ..... tylko co z tego:shake: Quote
kasiulisiusia Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='majuska']A tu na odwiedzinkach u nas. Fotka z cyklu : " Podziel sie posiłkiem " Bezik bardzo lubi jak się z nią dzieli posiłkiem :lol: I patrzy się tymi swoimi czekoladowymi oczkami :loveu: Ogólnie jest bardzo grzeczna... Tylko rowerków nie lubi :eviltong: Zaraz idzie na spacerek na działeczki pobiegać i wytażać się w zdechłych krecikach, myszkach itp. Ona to z Majuśką uwielbiają, tylko, że Majuśki nie ma, bo pojechała na wczasy i Bezik smutny :( Quote
kasiulisiusia Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):no proszę witam na dogo ;) Dziękuje i tez witam wszystkich :) Narazie jestem tu pierwszy dzien ale mysle, ze jakos sie naucze wszystkiego :) Co do Bezika to śpi sobie teraz grzecznie i wogóle jest grzeczna :) Chciałabym zeby szybciutko znalazła domek... Bo jest taka kochana,a z tym domkiem cięzko :( Jest bardzo mądra, jak chce wyjść na polko to przynosi buty albo smycz ( jeżeli do niej dosięgnie :) ) na spaacerkach się pilnuje, cały czas się ogląda czy ktoś za nią idzie, nie ucieka, a w schronisku słynela z uciekinierstwa :P Uciekamy z Bezikiem do łóżeczka, caluski od Bezika wysyłam i miłej nocy :) Quote
Neczka Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Ciekawe, czy by się Bezuchowy szaleniec bawił z moją czarną wariatką :evil_lol: Quote
kasiulisiusia Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Neczka napisał(a):Ciekawe, czy by się Bezuchowy szaleniec bawił z moją czarną wariatką :evil_lol: Napewno :D Bezik to też taki szaleniec :evil_lol: Quote
majuska Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Tydzień Bezika nie widziałam i musze powiedzieć , że strasznie wypiękniała:loveu: łobuzerstwo ma na pyszczku wypisane ale to takie kochane łobuzerstwo i dodatkowo straszne miziactwo:loveu: Quote
rita60 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Witaj słodkie slicznosci,wrocila cioteczka z Karwii,spalona na mahon;)myslalam,ze ty juz w swoim domciu malenka:roll: Quote
Recommended Posts