Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam dziś telefon w sprawie Bezy, pan chciał ją do domu z ogrodem , ale miała mieszkać w budzie( jakoś tak sobie jej nie wyobrażam ) a jak zasugerowałam , że ona lubi przebywać z ludźmi i że świetnie by było gdyby jednak mogłas być w domu to sie zdziwił, a jak jeszcze mu powiedziałam , że na transport trzeba by poczekać chwilę to powiedział, że nie będzie czekać...:shake:

A tymczasem Bezik zadomawia sie na swoim tymczasiku coraz bardziej :diabloti:

Posted

[quote name='majuska']A tu na odwiedzinkach u nas.
Fotka z cyklu : " Podziel sie posiłkiem "

Podziel się posiłkiem....:grin::grin::grin::grin::grin:

:eating::eating::eating::eating:

Posted

[quote name='majuska']A tu na odwiedzinkach u nas.
Fotka z cyklu : " Podziel sie posiłkiem "

Bezik bardzo lubi jak się z nią dzieli posiłkiem :lol: I patrzy się tymi swoimi czekoladowymi oczkami :loveu: Ogólnie jest bardzo grzeczna... Tylko rowerków nie lubi :eviltong: Zaraz idzie na spacerek na działeczki pobiegać i wytażać się w zdechłych krecikach, myszkach itp. Ona to z Majuśką uwielbiają, tylko, że Majuśki nie ma, bo pojechała na wczasy i Bezik smutny :(

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
no proszę witam na dogo ;)

Dziękuje i tez witam wszystkich :) Narazie jestem tu pierwszy dzien ale mysle, ze jakos sie naucze wszystkiego :) Co do Bezika to śpi sobie teraz grzecznie i wogóle jest grzeczna :) Chciałabym zeby szybciutko znalazła domek... Bo jest taka kochana,a z tym domkiem cięzko :( Jest bardzo mądra, jak chce wyjść na polko to przynosi buty albo smycz ( jeżeli do niej dosięgnie :) ) na spaacerkach się pilnuje, cały czas się ogląda czy ktoś za nią idzie, nie ucieka, a w schronisku słynela z uciekinierstwa :P Uciekamy z Bezikiem do łóżeczka, caluski od Bezika wysyłam i miłej nocy :)

Posted

Tydzień Bezika nie widziałam i musze powiedzieć , że strasznie wypiękniała:loveu: łobuzerstwo ma na pyszczku wypisane ale to takie kochane łobuzerstwo i dodatkowo straszne miziactwo:loveu: