Becia66 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 choćby sie kobita rozmysliła to Beze trzeba zabierać w te pędy bo to chora baba i przez nią chyba cały dom nienormalny. Szkoda psa.......a Bezik śliczny i słodki i pewnikiem super domek znajdzie....:lol: Quote
SZPiLKA23 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 :-/................ baba ma chyba rozdwojenie jazni Quote
SZPiLKA23 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Rozmawiałam z Majuska Bezulec jest juz znimi i jest bardzo grzeczna, była z nimi na wyzycie przedadopcyjnej u przyszłych Promykowych ludzi i tam tez była grzeczna tylko kotki chciała zjesc;) pobawiła sie z ONeczka i teraz wszyscy jada na wycieczke do zamku... Byli ludzie Bezy na odchodne powiedzieli ze oddaja Beze bo ona nie nadaje sie do bloku tylko do domu z ogrodem... widac trzeba miec cos zeby uspokoic sumienie :-/ Quote
rita60 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Cholera z tymi ludzmi:angryy:a takim,to bym chomika nie dała:mad:niech sobie kupia pluszowa zabawke:cool1: Quote
gameta Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Dobrze, że Beza bezpieczna - ani chomika, ani pająka nawet :shake: Quote
figa33 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 najważniejsze ,że psina bezpieczna , ale cholera z tymi ludźmi , aboslutnie tylko pluszowe zwierzaki mogą mieć , ja bym ich dała na czarne kwiatki.. a Majuska , wielkie serce masz:calus:, zawiezie zwierzaka , przywiezie i jeszcze będzie sie nim opiekować Quote
majuska Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Wycieczkowicze powrócili, Bezia zwiedzała z nami Jurę krakowsko-częstochowską i dzięki temu odkryłam jej kolejna zaletę: jest bardzo grzeczną wycieczkowiczką ... no, może troszkę koników nie lubi:diabloti: A oto minireportażyk: zwiedzamy zamek: relaksik na trawce ( sama słodycz:loveu: ) łyk wody ze źródełka.... ....pod Maczugą Hekulesa... Quote
majuska Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Beza jest na prawdę bardzo grzeczna, kochana, słucha się, luzem bardzo ładnie spaceruje, zawołana od razu przybiega, reaguje na swoje imię.... nie pojmę tej katastrofy wadowickiej Ale dobra jest, bierzemy się od nowa do roboty i domek musi być!!! Quote
rita60 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Fajnie razem wygladacie:multi:widac wycieczka udana;)pewnie,ze domek musi byc i to taki na zawsze:lol: Quote
Becia66 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Beziku zazdroszcze tego zwiedzania - na dobre ci to wyszło....:eviltong: Majuska napisz jak było przy odbiorze Bezy bo mnie to frapuje.....:roll: Quote
Miśka84 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 o widzę na zdjęciach dobrze znane mi okolice :p Quote
majuska Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Poprosiłam małżonka , żeby zabrał Bezę z ich rąk, ja czekałam w samochodzie, nie ręczyłam za swoją reakcję, było im strasznie wstyd, coś tam sie baba jąkała, że Beza sie do bloku nie nadaje, że ona to najlepiej do domku z ogrodem i że jest taka kochana....:shake: a oni to na pewno wiecej żadnego psa nie wezmą. Mój chłop mi Beze przyprowadził i powiedział im na odchodne, że takiej nieodpowiedzialności i gówniarstwa to dawno nie widział. A Bezior się bardzo dobrze zachowuje w mieszkaniu i właśnie polazła szczęśliwa na swój tymczas...;) Quote
Becia66 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 majuska napisał(a): Mój chłop powiedział im na odchodne, że takiej nieodpowiedzialności i gówniarstwa to dawno nie widział. I dobrze im powiedział.....:angryy: Quote
figa33 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 wcale się nie dziwię ,że nie chciałaś ich widzieć:mad: Quote
rita60 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Beza wybacz malenka,ale ona nie ma juz czasu:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/psi-smutek-spojrz-w-jej-oczy-juz-nie-zasniesz-spokojnie-pomocy-ds-na-cito-136153/index31.html Quote
majuska Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Beza , pomimo złych przygód na prawdę nie może narzekać... Domku gdzie jesteś???? Quote
majuska Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Bezik jest podobno bardzo grzeczny, jutro jadą na cały dzień nad wodę... ;) Quote
rita60 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 majuska napisał(a):Bezik jest podobno bardzo grzeczny, jutro jadą na cały dzień nad wodę... ;) Bezik wodny szuwarek:razz: Quote
Miśka84 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 majuska napisał(a):Poprosiłam małżonka , żeby zabrał Bezę z ich rąk, ja czekałam w samochodzie, nie ręczyłam za swoją reakcję, było im strasznie wstyd, coś tam sie baba jąkała, że Beza sie do bloku nie nadaje, że ona to najlepiej do domku z ogrodem i że jest taka kochana....:shake: a oni to na pewno wiecej żadnego psa nie wezmą. Mój chłop mi Beze przyprowadził i powiedział im na odchodne, że takiej nieodpowiedzialności i gówniarstwa to dawno nie widział. A Bezior się bardzo dobrze zachowuje w mieszkaniu i właśnie polazła szczęśliwa na swój tymczas...;) :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
majuska Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Wiadomości z pierwszej ręki - Beza uwielbia wodę, spędziła w niej cały dzień, świetnie pływa i pokonuje długie dystanse:lol: Quote
Recommended Posts