Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

choćby sie kobita rozmysliła to Beze trzeba zabierać w te pędy bo to chora baba i przez nią chyba cały dom nienormalny. Szkoda psa.......a Bezik śliczny i słodki i pewnikiem super domek znajdzie....:lol:

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z Majuska Bezulec jest juz znimi i jest bardzo grzeczna, była z nimi na wyzycie przedadopcyjnej u przyszłych Promykowych ludzi i tam tez była grzeczna tylko kotki chciała zjesc;) pobawiła sie z ONeczka i teraz wszyscy jada na wycieczke do zamku...

Byli ludzie Bezy na odchodne powiedzieli ze oddaja Beze bo ona nie nadaje sie do bloku tylko do domu z ogrodem... widac trzeba miec cos zeby uspokoic sumienie :-/

Posted

najważniejsze ,że psina bezpieczna , ale cholera z tymi ludźmi , aboslutnie tylko pluszowe zwierzaki mogą mieć , ja bym ich dała na czarne kwiatki..
a Majuska , wielkie serce masz:calus:, zawiezie zwierzaka , przywiezie i jeszcze będzie sie nim opiekować

Posted

Wycieczkowicze powrócili, Bezia zwiedzała z nami Jurę krakowsko-częstochowską i dzięki temu odkryłam jej kolejna zaletę: jest bardzo grzeczną wycieczkowiczką ... no, może troszkę koników nie lubi:diabloti:
A oto minireportażyk:

zwiedzamy zamek:

relaksik na trawce ( sama słodycz:loveu: )

łyk wody ze źródełka....

....pod Maczugą Hekulesa...

Posted

Beza jest na prawdę bardzo grzeczna, kochana, słucha się, luzem bardzo ładnie spaceruje, zawołana od razu przybiega, reaguje na swoje imię.... nie pojmę tej katastrofy wadowickiej
Ale dobra jest, bierzemy się od nowa do roboty i domek musi być!!!

Posted

Poprosiłam małżonka , żeby zabrał Bezę z ich rąk, ja czekałam w samochodzie, nie ręczyłam za swoją reakcję, było im strasznie wstyd, coś tam sie baba jąkała, że Beza sie do bloku nie nadaje, że ona to najlepiej do domku z ogrodem i że jest taka kochana....:shake: a oni to na pewno wiecej żadnego psa nie wezmą.
Mój chłop mi Beze przyprowadził i powiedział im na odchodne, że takiej nieodpowiedzialności i gówniarstwa to dawno nie widział.
A Bezior się bardzo dobrze zachowuje w mieszkaniu i właśnie polazła szczęśliwa na swój tymczas...;)

Posted

majuska napisał(a):

Mój chłop powiedział im na odchodne, że takiej nieodpowiedzialności i gówniarstwa to dawno nie widział.

I dobrze im powiedział.....:angryy:

Posted

majuska napisał(a):
Poprosiłam małżonka , żeby zabrał Bezę z ich rąk, ja czekałam w samochodzie, nie ręczyłam za swoją reakcję, było im strasznie wstyd, coś tam sie baba jąkała, że Beza sie do bloku nie nadaje, że ona to najlepiej do domku z ogrodem i że jest taka kochana....:shake: a oni to na pewno wiecej żadnego psa nie wezmą.
Mój chłop mi Beze przyprowadził i powiedział im na odchodne, że takiej nieodpowiedzialności i gówniarstwa to dawno nie widział.
A Bezior się bardzo dobrze zachowuje w mieszkaniu i właśnie polazła szczęśliwa na swój tymczas...;)

:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: