Becia66 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 majuska napisał(a):Uwaga ! Uwaga ! rozmawiam z Wadowicami, podobno awaria telefonu była ( i nadal jest ) mailujemy..... czekam na ostateczną decyzję i zgodę na wizytę przedadopcyjną. a my ciotki głupie mogły sie domysleć że może coś z łączami, przecież grzmią o tym w TV.....:eviltong::evil_lol: Quote
majuska Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 No , no, ciekawe to, bo jakoś tak z oporami korespondujemy :roll: Quote
karolciasz28 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 majuska napisał(a):No , no, ciekawe to, bo jakoś tak z oporami korespondujemy :roll: Czyżby już im coś nie pasowało:mad: Quote
Neczka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 W schronisku też ostatnio było zainteresowanie Beziakiem, więc idzie ku dobremu ;) Quote
majuska Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 No mam wreszcie takiego maila na jakiego wszyscy czekaliśmy CHCĄ JĄ!!!! Rodzinka z Wadowic z trójka dzieci (2 nastolatków i dwulatka) zmarła im ostatnio na raka ukochana suczka i zdecydowali sie na kolejnego psiaka bo bardzo im pusto w domu. Jedyna obawa pani - czy Beza nic nie zrobi najmłodszej córce. Ja uważam , że Bezik jest przełagodny, ale proszę o wspólna opinię, czy żadna z Was nie miała z nią jakiś " akcji " ??? Mogłabym Bezę zawieźć w sobote do nowego domku, super byłoby znaleźć kogoś z Wadowic na wizytę przedadopcyjną. Pomóżcie!!! Quote
SZPiLKA23 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ja nie miałam żadnej akcji, zawsze była radosna i bardzo oczekiwała zainteresowania ze strony człowieka Quote
gameta Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Majuska, zapytaj ich wprost o tego spaniela - nie ma innej rady. Byłam "za" ale w obliczu Twoich wieści, chyba już nie jestem :shake: Quote
j3nny Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 eeeee Bezuniu przynajmniej uniknęłaś zwrotki bidulo kobietę na czarne kwiatki czym prędzej:angryy: Quote
Neczka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Dziewczyny, a wiecie napewno że ten psiak rzeczywiście nie robił nic dzieciom ? Napewno ci ludzie mieli na to jakiś wpływ i nie powinni poddawać się od razu, ale może było w tym trochę prawdy... no sama nie wiem :shake: Quote
rita60 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 gameta napisał(a):Majuska, zapytaj ich wprost o tego spaniela - nie ma innej rady. Byłam "za" ale w obliczu Twoich wieści, chyba już nie jestem :shake: Dziewczyny co sie dzieje:roll: Quote
j3nny Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 nie wiemy czy nie robił, pewnie robił - to spaniel z relacji tej pani wynika, że warczał w mailach do Asior pani stwierdziła, że po tej przygodzie na razie nie chcą innego psa, a tu prosze w schronisku mieli zaczekać na Asior właśnie, żeby jakiegoś psa poleciła. nie czekali i wybrali sobie sami, a teraz zwracają pani jest podobno bardzo ciężko z tym Quote
majuska Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 A więc, pewnie trzeba temat Wadowic odpuścić, maile wygladały bardzo obiecująco, ale : - zero informacji o zabraniu psa ze schronu w Krakowie i zwrocie na drugi dzień ( w tym czasie juz miałam smsy o Bezę ) - pani oprócz tego, że podobno zakochała sie w Bezie rozsyła też maile do innych w sprawie różnych psów -powiedziała, że znalazła Bezę na allegro, a jednak to nie prawda Straciłam do niej kompletnie zaufanie, uważam , że za bardzo kręci, nie mogę ryzykować zawiezienia tam Bezy i jechania po nią spowrotem za kilka dni. Pozdrawiam dziewczyny z Krakowa !!! Zmieniam temat i szukamy od nowa domku dla Bezy.... Quote
j3nny Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 szkoda, że się nie udało, jednak lepsze wszystko niż powrót z adopcji dziwne hobby ma tak pani :angryy: nie martw się Bezuniu znajdzie się inny dom Quote
karolciasz28 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 :angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad: Bezuniu nie martw się ty jesteś śliczna młoda będzie dobrze.:loveu: A tamtą panią to tylko w dooopke nakopać:mad::mad::mad::angryy::angryy: Quote
fizia Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Bezunia jest cudna - z pewnością znajdzie jakiś fajny Dom. A tamta pani do mnie rownież pisała w sprawie innej suni, wczoraj późnym wieczorem... Quote
Neczka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Beziul jest już w Rzeszowie. Sprawa jednak obróciła się caałkiem inaczej - na korzyść ;) Pani pisze do Majuski od rana, rozmawiały dziś dłuuugo i dogadały sobie wszystko. W sobotę Bezucha jedzie do Wadowic, będą kontrole poadopcyjne, zdjęcia etc. etc... Po tych dzisiejszych rozmowach Pani wydaje się być naprawdę w porządku, a i napisała sama o "przygodzie" ze spanielkiem. Trzymam najmocniej kciuki, żeby wszystko było dobrze :kciuki: Więcej napewno napisze Majuska. Quote
rita60 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Dziewczyny tylko upewnijcie sie dobrze:roll:lepiej dmuchac na zimne:razz: Quote
Neczka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Jasne, Majuska sprawdzi wszystko jak najlepiej się da ;) Quote
majuska Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Jestem!!! Rozmowy były długie...baardzo długieeeee!!! Postanowiłam zaufać!!! Wierzę, że będzie ok. Bezik jest przecudowny!!!! Wykąpałam ja wyspacerowałam, potłukły sie z moją Mają i poszła na nocleg do chłopaka mojej córy ( znają sie ze schronu ) jestem nią zachwycona:loveu: Z tego wszystkiego nie mam żadnych fot, ale do soboty jeszcze coś dla Was wyskrobię. A tak na wszelki zwyczaj jutro jeszcze pójde z nią do sasiadów , którzy maja 3 letnia córę i sprawdzimy jak Beziak sie zachowuje ( bo to właściwie tylko o to chodzi ) Tak pisałyśmy, że kotków nie lubi , a tymczasem na mojego rudzielca prawie uwagi nie zwróciła;), prawie..;) ale obyło sie bez krwawych incydentów:evil_lol: Quote
majuska Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 rita60 napisał(a):Dziewczyny tylko upewnijcie sie dobrze:roll:lepiej dmuchac na zimne:razz: Rita będę dmuchać, obiecuję !!! Quote
Becia66 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ciekawe jak tam słodkości nasze po gorącej nocy w Rzeszowie ? mam nadzieje że syrop z niej nie został :eviltong::evil_lol: A u nas dzisiaj znów 33C.....:shake: Quote
majuska Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Noc spokojna, rano trochę wesołych podgryzanek : ale Poldi powalił dziewczyny : i zasnęło się na dobre...... Po południu jakąś spacerkową sesję zrobimy;) Quote
karolciasz28 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 :multi::multi: Jeszcze słodsza jest jak śpi.:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts