Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majuska napisał(a):
Uwaga ! Uwaga ! rozmawiam z Wadowicami, podobno awaria telefonu była ( i nadal jest ) mailujemy..... czekam na ostateczną decyzję i zgodę na wizytę przedadopcyjną.

a my ciotki głupie mogły sie domysleć że może coś z łączami, przecież grzmią o tym w TV.....:eviltong::evil_lol:

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No mam wreszcie takiego maila na jakiego wszyscy czekaliśmy CHCĄ JĄ!!!! Rodzinka z Wadowic z trójka dzieci (2 nastolatków i dwulatka) zmarła im ostatnio na raka ukochana suczka i zdecydowali sie na kolejnego psiaka bo bardzo im pusto w domu. Jedyna obawa pani - czy Beza nic nie zrobi najmłodszej córce. Ja uważam , że Bezik jest przełagodny, ale proszę o wspólna opinię, czy żadna z Was nie miała z nią jakiś " akcji " ???

Mogłabym Bezę zawieźć w sobote do nowego domku, super byłoby znaleźć kogoś z Wadowic na wizytę przedadopcyjną. Pomóżcie!!!

Posted

Dziewczyny, a wiecie napewno że ten psiak rzeczywiście nie robił nic dzieciom ? Napewno ci ludzie mieli na to jakiś wpływ i nie powinni poddawać się od razu, ale może było w tym trochę prawdy... no sama nie wiem :shake:

Posted

gameta napisał(a):
Majuska,
zapytaj ich wprost o tego spaniela - nie ma innej rady. Byłam "za" ale w obliczu Twoich wieści, chyba już nie jestem :shake:

Dziewczyny co sie dzieje:roll:

Posted

nie wiemy czy nie robił, pewnie robił - to spaniel
z relacji tej pani wynika, że warczał
w mailach do Asior pani stwierdziła, że po tej przygodzie na razie nie chcą innego psa, a tu prosze
w schronisku mieli zaczekać na Asior właśnie, żeby jakiegoś psa poleciła. nie czekali i wybrali sobie sami, a teraz zwracają
pani jest podobno bardzo ciężko z tym

Posted

A więc, pewnie trzeba temat Wadowic odpuścić, maile wygladały bardzo obiecująco, ale :
- zero informacji o zabraniu psa ze schronu w Krakowie i zwrocie na drugi dzień ( w tym czasie juz miałam smsy o Bezę )
- pani oprócz tego, że podobno zakochała sie w Bezie rozsyła też maile do innych w sprawie różnych psów
-powiedziała, że znalazła Bezę na allegro, a jednak to nie prawda

Straciłam do niej kompletnie zaufanie, uważam , że za bardzo kręci, nie mogę ryzykować zawiezienia tam Bezy i jechania po nią spowrotem za kilka dni.
Pozdrawiam dziewczyny z Krakowa !!!

Zmieniam temat i szukamy od nowa domku dla Bezy....

Posted

szkoda, że się nie udało, jednak lepsze wszystko niż powrót z adopcji
dziwne hobby ma tak pani :angryy:

nie martw się Bezuniu znajdzie się inny dom

Posted

Bezunia jest cudna - z pewnością znajdzie jakiś fajny Dom.

A tamta pani do mnie rownież pisała w sprawie innej suni, wczoraj późnym wieczorem...

Posted

Beziul jest już w Rzeszowie.
Sprawa jednak obróciła się caałkiem inaczej - na korzyść ;)
Pani pisze do Majuski od rana, rozmawiały dziś dłuuugo i dogadały sobie wszystko.
W sobotę Bezucha jedzie do Wadowic, będą kontrole poadopcyjne, zdjęcia etc. etc...
Po tych dzisiejszych rozmowach Pani wydaje się być naprawdę w porządku, a i napisała sama o "przygodzie" ze spanielkiem. Trzymam najmocniej kciuki, żeby wszystko było dobrze :kciuki:
Więcej napewno napisze Majuska.

Posted

Jestem!!!

Rozmowy były długie...baardzo długieeeee!!! Postanowiłam zaufać!!! Wierzę, że będzie ok.

Bezik jest przecudowny!!!! Wykąpałam ja wyspacerowałam, potłukły sie z moją Mają i poszła na nocleg do chłopaka mojej córy ( znają sie ze schronu ) jestem nią zachwycona:loveu: Z tego wszystkiego nie mam żadnych fot, ale do soboty jeszcze coś dla Was wyskrobię.
A tak na wszelki zwyczaj jutro jeszcze pójde z nią do sasiadów , którzy maja 3 letnia córę i sprawdzimy jak Beziak sie zachowuje ( bo to właściwie tylko o to chodzi )
Tak pisałyśmy, że kotków nie lubi , a tymczasem na mojego rudzielca prawie uwagi nie zwróciła;), prawie..;) ale obyło sie bez krwawych incydentów:evil_lol:

Posted

ciekawe jak tam słodkości nasze po gorącej nocy w Rzeszowie ? mam nadzieje że syrop z niej nie został :eviltong::evil_lol:
A u nas dzisiaj znów 33C.....:shake:

Posted

Noc spokojna, rano trochę wesołych podgryzanek :

ale Poldi powalił dziewczyny :

i zasnęło się na dobre......

Po południu jakąś spacerkową sesję zrobimy;)