majuska Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Beza to wesoła, młoda suczka, ma około 1,5 roku i od kilku miesięcy przebywa w schronisku. Co można o niej powiedzieć..... to wulkan energii, radość, uśmiech i słodycz w jednym. Beza zaraża swoim optymizmem, czaruje ufnym spojrzeniem i urzeka oryginalną " szorściakową " urodą. Zresztą popatrzcie sami..... Jak długo Beza taka będzie ? Przecież schroniskowa rzeczywistość nie daje powodów do takich uśmiechów , do takiej nadziei i ufności spojrzenia. Czy jej optymizm nie schowa się w najdalszym kącie smutnego schroniskowego boksu???? Czy te radosne ogniki w oczach nie stracą blasku ? A gdyby tak ktoś pokochał to słodkie, radosne ciacho....na pewno nigdy nie pożałuje i nigdy już nie bedzie smutny, Bezik na to nie pozwoli. Beza jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana. Łagodna do psów i innych suczek, natomiast nie bardzo toleruje koty. Byłaby świetną towarzyszką dziecięcych zabaw, ale także cudowną przyjaciólką dla osób starszych. Sunia przebywa obecnie w schronisku dla bezdomnych zwierząt w Orzechowcach pod Przemyślem. ( w razie czego pomagamy w transporcie ) Kontakt w sprawie adopcji: r.szyszka@op.pl tel. 600 401 564 Quote
majuska Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 I jeszcze troszkę słodkiego ciasteczka: Quote
majuska Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 To Majuska - nieudacznica poprosi kochane ciotki o banerki i pomoc w ogłoszeniach i z góry dziękuję. Quote
SZPiLKA23 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Odemnie banerki, zrobie jej wyróżnione allegro ale to pozniej;) podlinkowane Quote
Becia66 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 no majuska.....:crazyeye:...wielkie gratulacje.....:klacz::klacz: Przyznam szczerze że czekałam na tę wielką chwilę.......i mam nadzieję że pierwszy twój wątek szybko znajdzie szczęsliwe zakończenie....:loveu: Quote
majuska Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 becia66 napisał(a):no majuska.....:crazyeye:...wielkie gratulacje.....:klacz::klacz: Przyznam szczerze że czekałam na tę wielką chwilę.......i mam nadzieję że pierwszy twój wątek szybko znajdzie szczęsliwe zakończenie....:loveu: Oj chciałabym Beciu, za Beziora daje se ręke uciąć, że zaczaruje swoich właścicieli Quote
Miśka84 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Gratuluję wątku:loveu: Zdjęcia Bezy rewelacyjne!!!!:p Quote
rita60 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Rzeczywiscie urocze ciacho:multi:i ta rozesmiana szorstka mordeczka,rewelacja:lol:wrzuce ja na ogolny watek terierow. Quote
majuska Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Dzięki Rita:lol:, może się uda, ten Beziuch to takie fajne stworzonko, terierowe, ale mimo wszystko ma jakieś "hamulce" w sobie. Quote
rita60 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 majuska napisał(a):Dzięki Rita:lol:, może się uda, ten Beziuch to takie fajne stworzonko, terierowe, ale mimo wszystko ma jakieś "hamulce" w sobie. To znaczy,jakiego rodzaju sa te "hamulce" ? Quote
SZPiLKA23 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Allegro:) Słodka Beza czeka na dom. Przygarnij psa/ pies (662675791) - Aukcje internetowe Allegro Jak cos jest nie tak to mowcie Quote
Neczka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Bezuchy :loveu::loveu: Jutro zabieram się za ogłoszenia :) Quote
rita60 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 majuska napisał(a):To tak z przymrużeniem oka ;) porównując ją do mojej szorściakowej to pomimo ogromnej wesołości i energii Beza jest posłuszna, reaguje na zawołania i trzyma się swojego człowieka. ( z moją Mają jest niezła gimnastyka :diabloti: ) No to psi ideał/czytaj szorstki/:razz: Quote
majuska Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 rita60 napisał(a):To znaczy,jakiego rodzaju sa te "hamulce" ? To tak z przymrużeniem oka ;) porównując ją do mojej szorściakowej to pomimo ogromnej wesołości i energii Beza jest posłuszna, reaguje na zawołania i trzyma się swojego człowieka. ( z moją Mają jest niezła gimnastyka :diabloti: ) Quote
Neczka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Po sterylce jeszcze jakby się uspokoiła :roll: ...chociaż terierkowy charakterek napewno nie zanikł :diabloti: Quote
majuska Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Neczka napisał(a): ...chociaż terierkowy charakterek napewno nie zanikł :diabloti: No i całe szczęście;):lol: Bardzo dziękuję za Wasza pomoc!!!!! To ja ze swojej strony zobowiązuję się dostarczać aktualne foty i informacje o naszym Ciachu. Quote
Neczka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Ja też mam sporo fotek słodkiego niewiniątka :evil_lol::loveu: ...bo Bezuchy baaardzo lubią [FONT=Arial Narrow]jeść[/FONT] koteczki :loveu: Quote
majuska Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='Neczka'] ...bo Bezuchy baaardzo lubią [FONT=Arial Narrow]jeść[/FONT] koteczki :loveu: Taaaaa....:diabloti: Quote
majuska Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Wstawaj Beza i do roboty się jakiejś weź, tzn. do wypatrywania domku;) Quote
Becia66 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 majuska napisał(a):Wstawaj Beza i do roboty się jakiejś weź, tzn. do wypatrywania domku;) i uważaj żeby cię coś nie zjadło bo strasznie słodka jesteś....:eviltong::loveu: Quote
karolciasz28 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Majuska ja również gratuluję pierwszego wątku.;) I podnoszę ciasteczko na 1. Quote
Becia66 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 ciacho jeszcze nie zjedzone - można podnieść.....:eviltong: Quote
Recommended Posts