Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beza to wesoła, młoda suczka, ma około 1,5 roku i od kilku miesięcy przebywa w schronisku.

Co można o niej powiedzieć..... to wulkan energii, radość, uśmiech i słodycz w jednym.
Beza zaraża swoim optymizmem, czaruje ufnym spojrzeniem i urzeka oryginalną " szorściakową " urodą. Zresztą popatrzcie sami.....

Jak długo Beza taka będzie ? Przecież schroniskowa rzeczywistość nie daje powodów do takich uśmiechów , do takiej nadziei i ufności spojrzenia.
Czy jej optymizm nie schowa się w najdalszym kącie smutnego schroniskowego boksu???? Czy te radosne ogniki w oczach nie stracą blasku ?

A gdyby tak ktoś pokochał to słodkie, radosne ciacho....na pewno nigdy nie pożałuje i nigdy już nie bedzie smutny, Bezik na to nie pozwoli.

Beza jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana. Łagodna do psów i innych suczek, natomiast nie bardzo toleruje koty. Byłaby świetną towarzyszką dziecięcych zabaw, ale także cudowną przyjaciólką dla osób starszych.
Sunia przebywa obecnie w schronisku dla bezdomnych zwierząt w Orzechowcach pod Przemyślem.
( w razie czego pomagamy w transporcie )

Kontakt w sprawie adopcji:
r.szyszka@op.pl
tel. 600 401 564

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no majuska.....:crazyeye:...wielkie gratulacje.....:klacz::klacz:
Przyznam szczerze że czekałam na tę wielką chwilę.......i mam nadzieję że pierwszy twój wątek szybko znajdzie szczęsliwe zakończenie....:loveu:

Posted

becia66 napisał(a):
no majuska.....:crazyeye:...wielkie gratulacje.....:klacz::klacz:
Przyznam szczerze że czekałam na tę wielką chwilę.......i mam nadzieję że pierwszy twój wątek szybko znajdzie szczęsliwe zakończenie....:loveu:

Oj chciałabym Beciu, za Beziora daje se ręke uciąć, że zaczaruje swoich właścicieli

Posted

majuska napisał(a):
Dzięki Rita:lol:, może się uda, ten Beziuch to takie fajne stworzonko, terierowe, ale mimo wszystko ma jakieś "hamulce" w sobie.

To znaczy,jakiego rodzaju sa te "hamulce" ?

Posted

majuska napisał(a):
To tak z przymrużeniem oka ;) porównując ją do mojej szorściakowej to pomimo ogromnej wesołości i energii Beza jest posłuszna, reaguje na zawołania i trzyma się swojego człowieka. ( z moją Mają jest niezła gimnastyka :diabloti: )

No to psi ideał/czytaj szorstki/:razz:

Posted

rita60 napisał(a):
To znaczy,jakiego rodzaju sa te "hamulce" ?

To tak z przymrużeniem oka ;) porównując ją do mojej szorściakowej to pomimo ogromnej wesołości i energii Beza jest posłuszna, reaguje na zawołania i trzyma się swojego człowieka. ( z moją Mają jest niezła gimnastyka :diabloti: )

Posted

Neczka napisał(a):

...chociaż terierkowy charakterek napewno nie zanikł :diabloti:

No i całe szczęście;):lol:

Bardzo dziękuję za Wasza pomoc!!!!!

To ja ze swojej strony zobowiązuję się dostarczać aktualne foty i informacje o naszym Ciachu.

Posted

majuska napisał(a):
Wstawaj Beza i do roboty się jakiejś weź, tzn. do wypatrywania domku;)

i uważaj żeby cię coś nie zjadło bo strasznie słodka jesteś....:eviltong::loveu: