Guest Myquietlove Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Witam! Jestem tu nowa więc nie za bardzo wiem co i jak... więc proszę o wyrozumiałość ;) Dino 31 maja 2009 zawitał do mnie 5 tygodniowy szczeniak (piesek)który z początku nieśmiały później okazał się niezłym diabełkiem. Jest u mnie dopiero 2 tygodnie i jest po pierwszym szczepieniu, odrobaczeniu i odpchleniu. Wzięłam malucha od Pani wolontariuszki z Koszalina, bo miał on iść biedak do schroniska ale trafił całe szczęście w moje ręce. A oto mój brzdąc: Pierwszy spacerek :cool3: Śpimy na kolankach pańci:loveu: Z ulubioną piłeczką;) a w tle moja kicia Zezolek :) Zjem was!:evil_lol: C.d.n. Quote
Guest Myquietlove Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Cd... uwielbiam się bawić! i sikać na ręczniki :diabloti: I gryźć ręce mojej pańci :eviltong: I słodko spać na fotelu, choć wiem że pańcia tego nie lubi, z jakąś przytulanką:loveu: Albo szarpać szmatki z pańcią :mad: Quote
Guest Myquietlove Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 widzę, że nas nie chcecie odwiedzać:-(:-( Quote
Recommended Posts