brazowa1 Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Sabusia tak mocno lezy mi na sercu:( Quote
brazowa1 Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 piekne psiaki-naprawde ładne...... Quote
brazowa1 Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 nie moge uwierzyc w to,ze Kajucha nikogo nie wzrusza.To skandal! puszysty piesek lezy z pyszczkiem w kratach i blaga wzrokiem o czlowieka.I nikt,nikt,nikt,o nia nie zapyta.To niewiarygodne.Ale wszyscy pytaja o beaglowatego,niesympatycznego psa,ktory szczerzy zęby,w nadziei,ze uslysza,ze jest wspaniały,czy co?........ Quote
akucha Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 nie mam pojecia, to przez wakacje moze? Taka slicznota. I Sabusia czeka. Ponowiłam ich ogłoszenia. Quote
brazowa1 Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 w ogole te trzy suczki-każda jest super,super,super. Nic tylko brac. Quote
iwlajn Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Fajowe te suczki, pocieszne takie. Malutkie, niekłopotliwe. Nikogo jeszcze nie zauroczyły? Quote
brazowa1 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 ale jak to mozliwe,ze nikogo nie zauroczyły......:shake: Quote
brazowa1 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 nowe wieści-jak dla mnie to Kajucha jest w ciązy-akurat by sie zgadzało-dwa miesiace,odkad ja porzucili,a oni mieli tez psa-zostawili go zreszta sobie.Zobaczymy,co powie wet. Zaś Sibo to cos cudownego,słodycz. Quote
iwlajn Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Jesoooooooo, oszaleć można. Ciekawe czy Sibo bez niespodzianek... Quote
brazowa1 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 sibo bez-szczapka z nij,nic.Oczywiscie moge sie mylić,niech wet orzeka,ale jak dla mnie to wyglada baaaardzo podejrzanie.I akurat by sie czasowo zgadzalo.Coz,labradoropoodle sa teraz bardzo modne-oni laba jeszcze mieli...:shake: czuła jest,gruba i pcha sie na ręce. Quote
iwlajn Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Fakt, ona i na tych wcześniejszych zdjęciach grubiutko wyglądała. U mnie też w pracy jeden taki mądry - łączył rasy, z ciekawości co wyjdzie. Powiedziałam dobitnie, co o tym myślę. Już mnie nie lubi:) Quote
brazowa1 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 a tu Sibo.czy ktos wie,jak przekrecic filmik w dobra strone? :p aaschronlato09 282.a... | brazowa15 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Quote
iwlajn Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 O kurcze!!!! To jest ta wypłoszona Sibo?!!!! Nie wierzę, zupełnie inny pies....... Quote
brazowa1 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 tak,to jest prawdziwe słoneczko teraz.Bardzo sie wtedy bala,trzeba jej zminic tekst do ogloszen :) Quote
akucha Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Ona taka kochana, rzeczywiscie. Jaka ta baba durna... Muszę rozdzielic ich all. Quote
brazowa1 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Chcialabym przedstawic wam suczke Sibo,obecnie przebywa w schronisku.Nie,nie zostala tam porzucona za kare,nic złego nie zrobila-po prostu trafila na złych wlaścicieli.Zostala wyrzucona z domu razem ze swoja starsza towarzyszka,suczka Kajuchną. Pierwsze tygodnie w schronisku Sibo spędzila wtulajac sie w ściany.Widac bylo tylko okragłe z przerażenia oczy.Psy nie rozumiaja,czemu nagle tak drastycznie zmienia im sie zycie.Dlaczego nagle jest naokolo setka psow,dlaczego musi sie przyzwyczaic do ciaglego halasu,czemu nie ma pani,ktora zwykle trzymala na kolanach i głaskała. Tylko jej towarzyszka-Kaja potrafila wyrwac Sibo z odrętwienia.Kaja jest otwarta suczka,odwazna i pokazywala Sibo,ze żyje sie dalej i trzeba nadal zabiegac o ludzkie względy.Pomalutku Sibo polubila wpierw jedna opiekunke,potem otworzyla sie na innych ludzi i teraz jest najukochańszym słoneczkiem w schronisku.Przytulna,przymilna,włażąca na kolana,a gdy zaprosisz Sibo "na opka",z miejsca wskoczy Ci w objęcia.Na raczkach (to piesek okolo13sto kilowy,wiec nie ma wiekszego klopotu;) ) widac,jak rozjasnia jej sie pyszczek,czuje sie wyróżniona,przez krotka chwile jest szczesliwa. Siba jest bardzo miła,młoda,czteroletnia psiną,wymagająca tylko delikatnego traktowania,wymarzonym psem do towarzystwa.Całe zycie mieszkala w domu,zna smycz,pielęgnacje. Jest wielkosci foksterierka,ma piekna pszeniczna barwe i najbardziej okragle na swiecie oczy oraz nazimniejszy nos,akurat ,aby podbijac nim reke swojej pani...tylko tej pani brak :shake:.... to jest tekst do oglaszania sibo,ktos ma uwagi,sugestie? Quote
akucha Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Brązowa, po tym, co tu widze, to ja jestem optymistką. :lol: Quote
gameta Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Niespodzianka ;) Hm, wygląda jak by była tuczona na smalec :roll: I szczęścia w oczach też nie ma :shake: Quote
brazowa1 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 wiele chwil radosci nie ma :shake: czesc niespodzianko Gameto! Niestety,ale suczka dokladnie tak wyglada. Quote
Recommended Posts