Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie w temacie, ale co tam. U nas jest sporo ludzi, którzy mają po dwa psy, gdy zaczęły się wakacje pojawiły się dzieci prowadzące pieski na spacer. Szczęka mi opadla jak zobaczylam 10 latka z dwoma owczarkami.Jak zobaczyły innego psa to tak szarpnęły, że młody rozwalił sobie nos o płot, za którym był pies. Ciekawa jestem o czym myślą rodzice? Może o trzecim psie?

Posted

ja pod Opera zobaczylam dwie chucherkowate dziewczynki w wieku okolo 7-8 lat prowadzace berneńczyka.Wiecie,jak dwie,to dadza rade psu 60 kilo.
Gdy dostaly opiernicz od baby z labem (bernenczyk przeciagnal dzieci,zeby zaatakowac laba),strasznie pyskowały.Poskutkowalo dopiero moje,ze dzwonie na straz miejska i moze mandat rodzcow nauczy.Pyszczyly,ale zabraly sie z parku.

Posted

Boi sie aparatu, co? Patrzy w obiektyw i się kurczy, widać, ze taka wystrachana bardzo. Minka jak do płaczu.
Ona taka slodka, kochana, malusieńka i młoda jeszcze.
Szkoda tego szkraba z wielkim sercem do ludzi.

Posted

i znowu gnoje z fotosika,zabrali sie za usuwanie,niech ich szlag,bezdomnym psom załuja.

one w sumie sie nadaja na dwupakowy watek.Szczeniaki,piesek i suczka,beda sporymi psami,fajne sa-odwazne,wesołe,rokuja na dobre psy,o ile trafia na madrych i odpowiedzialych opiekunow.Czekaja w schronisku.Maja dwa i poł miesiaca.

ciotko Akuszko,to na zielono jest tekstem oficjalnym :)

dziewczynka-latwiejsza do prowadzenia,nie manifestuje tak mocno swojego zdania.

chlopak-kawal mocnego,ale fajnego charakteru.