mimiś Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 śliczna, ale mnie ten żółty szorściak najbardziej zapadł-Sibo z wielkimi oczyskami-taka biedna przerazona Quote
kaerjot Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Nie w temacie, ale co tam. U nas jest sporo ludzi, którzy mają po dwa psy, gdy zaczęły się wakacje pojawiły się dzieci prowadzące pieski na spacer. Szczęka mi opadla jak zobaczylam 10 latka z dwoma owczarkami.Jak zobaczyły innego psa to tak szarpnęły, że młody rozwalił sobie nos o płot, za którym był pies. Ciekawa jestem o czym myślą rodzice? Może o trzecim psie? Quote
brazowa1 Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 ja pod Opera zobaczylam dwie chucherkowate dziewczynki w wieku okolo 7-8 lat prowadzace berneńczyka.Wiecie,jak dwie,to dadza rade psu 60 kilo. Gdy dostaly opiernicz od baby z labem (bernenczyk przeciagnal dzieci,zeby zaatakowac laba),strasznie pyskowały.Poskutkowalo dopiero moje,ze dzwonie na straz miejska i moze mandat rodzcow nauczy.Pyszczyly,ale zabraly sie z parku. Quote
beka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Sabunia wygląda przepięknie. Mam nadzieje że kochos zachwyci :) Quote
akucha Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Sabunia jakoś ludzi nie zachwyca :placz: Nawet marnego gapa-podglądacza nie ma. Quote
brazowa1 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 i wlasnie tego nie potrafie zrozumiec,bo wg mnie ona jest rewelacyjna. Quote
akucha Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Boi sie aparatu, co? Patrzy w obiektyw i się kurczy, widać, ze taka wystrachana bardzo. Minka jak do płaczu. Ona taka slodka, kochana, malusieńka i młoda jeszcze. Szkoda tego szkraba z wielkim sercem do ludzi. Quote
brazowa1 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 wcale sie nie boi aparatu,minki takie robi,bo jej wesoło nie jest... Quote
brazowa1 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 i znowu gnoje z fotosika,zabrali sie za usuwanie,niech ich szlag,bezdomnym psom załuja. one w sumie sie nadaja na dwupakowy watek.Szczeniaki,piesek i suczka,beda sporymi psami,fajne sa-odwazne,wesołe,rokuja na dobre psy,o ile trafia na madrych i odpowiedzialych opiekunow.Czekaja w schronisku.Maja dwa i poł miesiaca. ciotko Akuszko,to na zielono jest tekstem oficjalnym :) dziewczynka-latwiejsza do prowadzenia,nie manifestuje tak mocno swojego zdania. chlopak-kawal mocnego,ale fajnego charakteru. Quote
akucha Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 O mamuniu! jakie platfuski! Rozumiem, wyślę zieloną wersję brązowej :lol: Quote
akucha Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Wszystkie nowości wysłane. teksty mam, fotki mam. czekamy. Quote
brazowa1 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 ech,niech sie pospiesza,bo czekamy-psy czekaja! Quote
iwlajn Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ale fajne te maluchy, szybko pewnie pójdą do domu..... Quote
brazowa1 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 chyba czas przypomniec,ze to TY wyswiadczasz przysługe. Quote
Olga7 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 pokażcie się piekne pieski -dwupakowe i solowe ;):p w gorę - po domki !!!:lol: Quote
brazowa1 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 sabunia na dzis-czuje sie samotna,to widac.I bardzo lubi pogonic za kotami.:mad: Quote
akucha Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Załóz jej oddzielny watek, co? Ona już nie dwupak, a dom potrzebny szybko. Masz nowe fotki smutasa? Quote
brazowa1 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 z dziś akuszko,kolejny watek? ona smaotny dwupak teraz,niech juz siedzi... Quote
Recommended Posts