bianka19 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Nasze fotki są na 21 str. , które wczoraj dodałam więc zapraszam do oglądania!:loveu: Quote
Tequila1017 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 http://i25.tinypic.com/23sverk.jpg :evil_lol: Bina i TeQuila tak samo patyk niosły xd Zapraszam do nas do galerii na fotki :D Quote
Ania&Fibi Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Jutro jedziemy do Lubniewic do mojej Mamy, więc jakoś do końca lipca mnie nie będzie. :multi: Buziaczki dla wszystkich. :loveu: Quote
bianka19 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Ania&Fibi']Jutro jedziemy do Lubniewic do mojej Mamy, więc jakoś do końca lipca mnie nie będzie. :multi: Buziaczki dla wszystkich. :loveu: To udanego wyjazdu!:) Będziemy czekać :roll::roll::loveu: Quote
Ania :) Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Ania&Fibi']Jutro jedziemy do Lubniewic do mojej Mamy, więc jakoś do końca lipca mnie nie będzie. :multi: Buziaczki dla wszystkich. :loveu: Miłego wyjazdu. ;) Quote
BellaLab Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Ania&Fibi']Jutro jedziemy do Lubniewic do mojej Mamy, więc jakoś do końca lipca mnie nie będzie. :multi: Buziaczki dla wszystkich. :loveu: Miłego i udanego wyjazdu życzymy :):) Mam nadzieje, ze nie uschnę całkiem bez fotek Fibi:placz: Quote
agaciaaa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Udanego wyjazdu :) Super fotki ze spotkanka :p http://i27.tinypic.com/ws8qif.jpg trzy wodne stworki :lol: :loveu: Quote
Ania&Fibi Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Dziękuję wszystkim za odwiedziny! To bardzo miłe... :) W Lubniewicach jest cudnie. Jak na razie pogoda nie dopisuje, ale podobno od poniedziałku upały. ;) Wypoczywamy, Fibiucha ma się z kim bawić. :p Przepraszam, ale nie mam czasu was odwiedzić. Mam nadzieję, że zrozumiecie... Ja tylko tu tak na szybko, żeby was poinformować. Buziaczki dla wszystkich! :loveu: Quote
Ania :) Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 No od przyszłego tygodnia ma już być cieplej :razz: A na jakieś foteczki możemy liczyć, prawda? :loveu: Quote
AjriszZona Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 życzę miłego wypoczynku i też mam nadzieję, że uda się jakieś zdjęcia wstawić:) Quote
Ania&Fibi Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Dziękujemy wszystkim. ;) Jesteście KOCHANI! :) Fibiuszka ma się lepiej po jej ciągłych przeżyciach, ale ona po prostu jest na wszystko uczulona... A co do ostatniego incydentu z wysypką było strasznie. Cała mordka jej spuchła, ledwo widziała na oczy. :placz: Prawdopodobnie coś ją ugryzło. Weterynaria o 30 km od nas, ale Fibi twardo się trzymała. :p Dostała antybiotyki, bo zwymiotowała i miała biegunkę... Teraz ma się o wiele lepiej... ;) Całujemy wszystkich gorąco, życzymy miłej pogody i moc buziaków dla stałych bywalców. ;* Pozdrawiamy i przepraszamy jeszcze raz, ale nie mam czasu odwiedzić waszych galerii. :) Quote
Ania&Fibi Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Mam pełno zdjęć z jeziorka, balkonu, spacerów, ale nie mam czasu ich wklejać... Teraz wkleję pierwsze lepsze! :) Lubniewice ;) Quote
AjriszZona Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 http://i30.tinypic.com/ayw1f5.jpg prawdziwa piękność:) da się jakoś zaradzić tej alergii? wiadomo już na co jest uczulona? dużo zdrowia życzymy Quote
Kinia Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 http://i30.tinypic.com/ayw1f5.jpg :loveu: Zdrowia życzę! Quote
Tequila1017 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Hej :hand: Bardzo ładne fotki :loveu::loveu: Quote
Ania :) Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 http://i30.tinypic.com/ayw1f5.jpg ślicznotka :loveu: Quote
Ania&Fibi Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Z dogo nie korzystamy. Oficjalna galeria Fibi: forum.labradory.org :: Zobacz temat - Szalona Fibi! ;D Pozdrawiamy i zapraszamy. :):) Quote
halgre Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Ania&Fibi']Z dogo nie korzystamy. Oficjalna galeria Fibi: forum.labradory.org :: Zobacz temat - Szalona Fibi! ;D Pozdrawiamy i zapraszamy. :):) [SIZE="5"]Tak se poszłaś ... i tyle ? Bez pożegnania ? A gdzie jakiś jubel pożegnalny przynajmniej - hę ? Quote
halgre Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Obejrzałam tak wyrywkowo tamtą galerię, ale nic nie napiszę bo trzeba się najpierw zalogować ... :shake::shake: Quote
.Labradore. Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 siemka:multi: Witam i przepraszam, że nie odwiedzam... ale nie ja jedna mam zaległości :mad::mad:, a i sie pytam, bo jestem dociekliwa... czy wiesz coś o koncie Fibi na nk? :lol: Quote
Ania&Fibi Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Witam po dłuuuugiej przerwie! :) Reaktywuję tu galerię, bo na tamtej stronce jakoś wszyscy się pokłócili, ale ja raczej ze wszystkimi utrzymywałam dobre kontakty! No Fibi nam urosła! Duża z niej dziewczynka już... Taka z niej śliczna mordka! ;):loveu: Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Nasza kochana Fibulka! Witam siostrzyczko w 2010 roku! :jupi: Quote
Recommended Posts