Ania&Fibi Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Fibi jest z nami od dawna, a ja nie założyłam jej żadnej galerii... Więc Fibi urodziła się -3.02.09r. :) Jest zdrowym i szczęśliwym labkiem! :multi: A tacy byliśmy malutcy...:loveu: : A taka jestem groźna! :lol::cool3: : Quote
Ania&Fibi Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 a ja rosnę i rosnę... :roll::loveu: : a tak słodko śpię w szafie... :roll::evil_lol:: Quote
Ania&Fibi Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 i latam po sadzie z pańci kluczami! :roll::cool3:: Quote
Ania&Fibi Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 zabawy w piachu! :) : a tak fajnie nurkowało się w błocku... :evil_lol:: pierwsze wejście do wody! :multi:: Najróżniejsze pozy spania! :lol:: A teraz ze mnie taka kobyłka!... :cool3:: Quote
Ania&Fibi Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Dawaj! :evil_lol:: na koniec głupia mina... :lol:: Pozdrawiamy wszystkich i zapraszamy do komentowania! ;) Quote
halgre Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [FONT=Georgia]Witanko ... :multi::multi: Jestem pierwsza ? Wszystkie dosłownie fotki - suuuuuper ... :loveu::loveu::multi::multi::loveu::loveu: Dlatego nie cytuję nawet ... :shake: Śliczna słodziaszka z labka ... :loveu::loveu::loveu: Przesłodka ! I jaka zabawna ... :multi: Będziemy odwiedzać i obserwować - jak ślicznotka rośnie ...:loveu: [/FONT] Quote
Rinuś Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Słodka jest :loveu::loveu::loveu: z jakiej jest hodowli ?:eviltong: Quote
Ania&Fibi Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 halgre58, Witaj w naszej galerii! :multi: Dziękujemy i trzymamy z słowo! :cool3::loveu: Rinuś, czemu pytasz? :eviltong: Fibiucha nie jest z żadnej hodowli, ale zapewniam, że jej rodzice są z rodowodem. :eviltong: Quote
Ania&Fibi Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Nowiutka dostawa fotek! :multi: Fotki z dzisiaj. a już raczej z wczoraj. :oops: Była świetna pogoda! :multi: Quote
Ania&Fibi Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Ja fruuuuwam! :lol: : Latające uszka! :loveu:: Quote
Ania&Fibi Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Dzisiaj (czyt. wczoraj) z Fibinką byliśmy na spacerze i natknęliśmy się na wieelkie błota.... :roll::roll: Fibinka, jak wiadomo nie odpuściła wejścia do nich... Była cała brudna, czarna... a po przyjściu do domku, na podwórku wyszalała się pod szlałfem, a przy okazji wyczyściła. :lol::evil_lol: Mokra Fibiucha wygrzewa się na słońcu! :loveu: : Na dziś to koniec! ;) Pozdrawiamy wszystkich bardzo gorąco i zapraszamy do komentowania! :cool3: Quote
Kinia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Hejo! Super fotki! śliczna sunia! Będe wpadać częściej! Quote
LadyK Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [FONT="Courier New"][SIZE="2"]http://i43.tinypic.com/2888f84.jpg Prześliczna jest :loveu::loveu: Bardzo mi się fotki podobają wszystkie :loveu::loveu:[/FONT] Quote
halgre Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [FONT=Georgia]Cześć Fibunia - pańcia narobiła ci świeżych fot widzę ...:multi: Ale ty jesteś śliiiiiczna ... :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Ania&Fibi Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Kasia&Rika, witaj. :) dziękuję. ;-) tina i irish, patyki to ona kocha. :loveu: Kinia, trzymamy za słowo. :) Owczarkowa, dziękuję bardzo. :) Wielkim fotografem nie jestem i sprzętu dobrego też nie mam... :oops: halgre58, witaj. :multi: i zaraz znowu będą nowe. ;) Quote
Ania&Fibi Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Dziś świeża dostawa fotek... ;) Dzisiaj pogoda do doopy i zdjęcia takie same... :roll: 1. Taki ze mnie śpioszek. :lol:: 2. 3.A na dworze mokro i do doopy...:angryy: jak dla kogo :roll: : 4. 5. Quote
halgre Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [FONT=Georgia]Fibunia ... przyszłam do ciebie ...:multi::multi::multi: http://i41.tinypic.com/316qk2r.jpg A co tam u góry widzi ... :evil_lol::evil_lol: http://i44.tinypic.com/10zd5qu.jpg hahaha ... :multi::multi: [/FONT] Quote
Recommended Posts