Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Michal_Kubusiowy']jaki numer konta[/QUOTE]
Hehehh:) Michal juz tu jest:)
Wujaszku, proszę skontaktuj się z Opiekunami, podadza CI na pewno numer:) Im trochę niezrecznie bylo mowic, czy prosic, ja to wyczulam..ale sama zapytalam, bo zdaje sobie sprawe z kosztow...Marta bardzo podziekowala za taka mozliwosc, wiec na pewno sie ucieszy:)
No i nam na wątku tez bedzie musiala podac swoj numer konta:):)
Dzieki Michal za odzew błyskawiczny:)

Posted

mikoada napisał(a):
No i jak są jakieś wieści??

Niestety..dzis mi sie nie udalo, musialam wyjsc z domku i dlugo mnie nie bylo...wrocilam dosc poźno...może i Marta dzwonila, jak mnie nie bylo...jutro sie postaram:)

Posted

mikoada napisał(a):
To czekamy na wieści, oby wszystko było w porządku...

Myslę, ze brak wieści, to dobre wieści...:)MAm przynajmniej taka nadzieję...bo moja komorke Marta tez ma, wiec gdyby cos sie dzialo a nikt nie odbieralby telef dom to na pewno zadzwonilaby na komorke:)

Posted

Wczoraj Kubę odwiedzili wieczorem właściciele , posiusiał się z radości ;) Doszedł ze szpitaliku do gabinetu o własnych łapkach, sam wstaje, merda ogonkiem, trochę poszczekuje czasem.
Być może jest już teraz w domku, bo wieczorem umawialiśmy się z właścicielami,żeby został jeszcze u nas do obserwacji przez noc, a rano do domu. Po odwiedzinach dostał pierwszy posiłek po zabiegu - zjadł z dużym apetytem , wodę też wypił chętnie.

Operowany był tak jak pisałam przedwczoraj w nocy , od 22 do 24.

Posted

eria napisał(a):
Wczoraj Kubę odwiedzili wieczorem właściciele , posiusiał się z radości ;) Doszedł ze szpitaliku do gabinetu o własnych łapkach, sam wstaje, merda ogonkiem, trochę poszczekuje czasem.
Być może jest już teraz w domku, bo wieczorem umawialiśmy się z właścicielami,żeby został jeszcze u nas do obserwacji przez noc, a rano do domu. Po odwiedzinach dostał pierwszy posiłek po zabiegu - zjadł z dużym apetytem , wodę też wypił chętnie.

Operowany był tak jak pisałam przedwczoraj w nocy , od 22 do 24.
Ojeeeeeeeejjjj:) To cudowne wieści w takim razie:):) Alejestem szczesliwa;)
I bardzo sie ciesze, ze mamy "przedstawicielke" kliniki:);):):)
Eria..wielkie dzieki za super wiadomośc!!:)

Posted

Super wieści:lol: Ogromnie się cieszę, że Kubuś zdrowy.

Tylko chyba musimy pomysleć o wsparciu finansowym Pańciostwa Kubusia, na czyje konto można wpłacać pieniądze?

Posted

Technikiem jestem ;)

Jeśli chodzi o Kubusia - ok 21 pojechał do domku! :) Był u nas jeszcze cały dzień bo odbywał się w klinice kurs USG dla lekarzy 'z zewnątrz' , w którym Kuba był 'modelem' z tego względu że popuszcza mocz. Sądziłam,że wczoraj posikał się poprostu przy właścicielach z radości, ale okazuje się,że niestety posikuje tak częściej :(. Wynik tego USG tak mi tylko mignął przed oczami jako,że miałam dziś mnóstwo pracy jako jedyna na zmianie, więc pamiętam tylko ,że ma problem z prostatą -chyba jakieś torbiele :(.

Posted

Dobrze, że już po zabiegu. Bidulek jednak to wcześniejsze posikiwanie miało jaką przyczynę.
Jeśli Deklarowicze się zgodzą to oczywiście wyślę pieniądze.

Niestety Donka jeszcze się ze mną nie rozliczyła.

Posted

Jeżeli mogę coś poradzić Państwu Kubusia na to popuszczanie moczu, to pampersy. Moja znajoma miała takiego psa, który miał też problemy z prostatą i popuszczał mocz. Najpierw się męczyli, non stop ścierali podłogi, zapach w domu był nieciekawy, różnie weci proponowali różne leki, które niewiele pomagały i dopiero, gdy wpadli na pomysł tych pampersów, to odżyli i oni i pies.
Tak to z psimi staruszkami czasami bywa.