gonia66 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Mysia_']Mogę spróbować załatwić... Mam maila do fajnej osoby z Nowin Zabrzańskich, a Asia_Klero zna osobiście osobę z Głosu Zabrza i Rudy Śl. Marta moze załatwiła w Dzienniku Zachodnim (dodatek zabrzański) - to by musiało być w dzisiejszej gazecie, ale jeszcze jej nie mam w domu... Jak coś to zabiorę się za to w weekend OK.? bo dzisiaj nie bedzie mnie w domu... Prawdopodobnie do domu wrócę przed pierwszą w nocy :roll:[/QUOTE] NO taaaaak...Mysia jak zwykle w piatek baluje;);):p Oczywiscie Mysiu, ze mozesz po wekendzie- ja do tej pory skontaktuje się z Ketunia w sparwie kaski...a moglabys chociaz dowiedziec się jakie bylyby to koszta??BYlabym bardzo wdzieczna, bo do tego czasu bedzie mozna skolowac kaske... Quote
Mysia_ Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='gonia66']NO taaaaak...Mysia jak zwykle w piatek baluje;);):p Oczywiscie Mysiu, ze mozesz po wekendzie- ja do tej pory skontaktuje się z Ketunia w sparwie kaski...a moglabys chociaz dowiedziec się jakie bylyby to koszta??BYlabym bardzo wdzieczna, bo do tego czasu bedzie mozna skolowac kaske...[/QUOTE] muszę jechać do Krakowa... Przyjeżdża facet siostry - turek, ale aktualnie jest na wymianie ze studiów na Węgrach ;) a moja siostra jest mało zaradna życiwo i boi sie sama pociągami jeździć, także jadę z nią :eviltong::diabloti: Jutro dam Ci znac jak sie zorientuję i dam Ci znać ;) Teraz musze się już zbierac powoli.... Quote
gonia66 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Kubus jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
gonia66 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 DZIEWCZYNY!!!!KUBUS SIĘ ZNALAZL!!!mA ŁAPKE ZŁAMANA, JEST W KLINICE, BYŁ POTRĄCONY PRZEZ SAMOCHÓD, LEZAŁ NA TRAWNICZKU...JESOOO...NIE MOGE PISAC...JESTEM ROZTRZESIONA Z RADOSCI!!! naJWAŻNIEJSZE, ze zyje, jest juz otoczony opieka, w poniedzialek bedzie mial skladana łapinke, teraz musi byc wzmacniany, bo lezał i pewnie nie jadl, jest osłabiony, ale parametry krwi ma w normie...wiecej wiadomosci wieczorem..ale jest!!!jest!!!!jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Gosiara Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Oby taki sam los,albo lepszy spotkał Nadziejkę,którą szukam:( Quote
Bjuta Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Trzymamy kciuki za Nadziejkę mocno!! Brawo Kubusiu i brawo Państwo Kubusia, którzy nie stracili wiary i szukali nawet nocą!!!!!! Gonia nam pewnie wieczorem opisze jak to było. :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Tia Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Dobrze, że się znalazł:):):) Teraz trzymamy kciuki, za szybciutki powrót do zdrowia:) Quote
dorota1 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Boże jak ja się cieszę. :lol::loveu:Biedulek, oby wszystko było dobrze z jego zdrowiem. Quote
Gosiara Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Bjuta']Trzymamy kciuki za Nadziejkę mocno!! Brawo Kubusiu i brawo Państwo Kubusia, którzy nie stracili wiary i szukali nawet nocą!!!!!! Gonia nam pewnie wieczorem opisze jak to było. :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] Dziękuję:(chodz jutro mija tydzień tracę wiarę...:( Quote
gonia66 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Gosiara']Dziękuję:(chodz jutro mija tydzień tracę wiarę...:([/QUOTE] Nie trać...znajdzie sie, zobaczysz..jak KUbus:):):) Quote
Gosiara Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ona jest bardzo płochliwa nie da się nikomu obcemu złapać,nawet nie wiem czy żyje jeszcze?Jest wychudzona,wycieńczona 3 miesiące temu miała szczeniaki:( Quote
Mysia_ Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Bardzo bardzo się cieszę :multi: Goniu czy Kubuś został znaleziony dzisiaj w okolicach u. Roosvelta? Mieliśmy zgłoszenie, że piesek po wypadku - kierowca od razu pojechał, szukał... szukał... ale żadnego psiaka nie znalazł. Quote
rita60 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ale wiadomosc:multi:wiara czyni cuda:multi: Quote
Bjuta Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Mysia_']Bardzo bardzo się cieszę :multi: Goniu czy Kubuś został znaleziony dzisiaj w okolicach u. Roosvelta? Mieliśmy zgłoszenie, że piesek po wypadku - kierowca od razu pojechał, szukał... szukał... ale żadnego psiaka nie znalazł.[/QUOTE] Ketunia mi mówiła, że pan Paweł go znalazł koło stadionu. Quote
Tola^^ Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Już traciłam nadzieje że się znajdzie, jak się cieszę ! :D:D Teraz niech się kuruje nasz Kubuś i niech łapka się goi w lecznicy! :loveu: Quote
gonia66 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Mysia_']Bardzo bardzo się cieszę :multi: Goniu czy Kubuś został znaleziony dzisiaj w okolicach u. Roosvelta? Mieliśmy zgłoszenie, że piesek po wypadku - kierowca od razu pojechał, szukał... szukał... ale żadnego psiaka nie znalazł.[/QUOTE] kurcze...Łukasz zadzwonil , wszystko po kolei opowiadal ale ja polowe zapomnialam z wrazenia:(...z tego, co pamietam(ale uprzedzam, ze moge pomieszać), znaleziono go juz wczoraj i osoba, ktora znalazla odwiozla do kliniki...kurcze...nie....to chyba nie tak...zadzwonie wieczorkiem i dokladnie jeszcze raz wypytam, zebym ni zamieszala...bo wiem, ze juz od wczoraj byly intensywne poszulkiwania, bo od dwoch dni bylo kilka telefonow i szli za śladem...najlepeij,zeby Martusia nam sama opisala wszystko, ale pewnie teraz siedzą w klinice...wiem, ze Michal(ten, ktory z madzia byli na wizycie przedadopcyjnej)dzis tez dzwonil i moiwl, ze to wspaniali i bardzo dobrzy ludzie..bardzo przezyli to, co sie stalo...Michal dzwonil do nich od razu, jak sie dowiedzial, proponowal nawet pomoc finansowa, ale powiedzieli, ze wszystko maja i poradza sobie...:) Zadzwonie dziewczyny i jak juz na spokojnie wszystko bede wiedziala, to napisze albo porosze Marte zeby weszla i napisala nam..wiem tylko, ze sytuacja byla dramatyczna, bo jeszcze chyba przedwczoraj ktos go chcial zlapac i uciekł(byl bardzo plochliwy), a juz wczoraj leżal bardzo sołabiony i wycienczony...mial przeswietlenie i mase innych badań, oprocz łapki, nie ma innych obrazen wewnetrznych, tylko wlasnie to oslabienie i chyba wyziebienie,...:(:(:(.. Jesssssssoooo....to juz byly chyba ostatnie chwile na ratunek.... Jednak jak widzicie, masa ogloszen...masa...zrobila swoje.... Bogu dzieki!!!!!!!!!!!!!! Quote
Mysia_ Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Jeszcze wcześniej mieliśmy też zgłoszenie o tym samym psiaku na ul. 3-go Maja... Tylko, że psiak się przemieszczał :-( Ciekawe czy to był Kuba.... W której klinice jest Kuba? Ciekawe kto dał znać Marcie.... Czekam w takim razie cierpliwie na wieści... Tak strasznie się cieszę! Quote
gonia66 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Mysia_']Jeszcze wcześniej mieliśmy też zgłoszenie o tym samym psiaku na ul. 3-go Maja... Tylko, że psiak się przemieszczał :-( Ciekawe czy to był Kuba.... W której klinice jest Kuba? Ciekawe kto dał znać Marcie.... Czekam w takim razie cierpliwie na wieści... Tak strasznie się cieszę![/QUOTE] Mysi..jakas nowa klinika podobno, na ulicy Młynarskiej...(dobrze zapamietalam?)...ja naparwde bylam tak rozemocjonowana, ze nie moglam sie wysłowic...SPrawdź prosze tą klinike, czy jest tam taka:) Quote
Szyna13222 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ale sie ciesze ze Kubuś się znalazł:multi: Jaka dobra wiadomośc :) Oby się teraz wykurował Najważniejsze że trafi do domu :) Quote
magda z. Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 ale wieści:) zdrowiej mały, Gosiara trzymam kciuki za Twoja zgubę, może przy okazji ogłoszeń Kubusia się uda Quote
mikoada Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Bardzo bardzo się cieszę, że Kubuś już bezpieczny. Dziadzio spędzał mi ostatnio sen z powiek, zresztą chyba wszyscy się o niego bardzo martwiliśmy...Kubulinku wracaj szybciutko do zdrówka i do swojego cudownego domku :) Quote
Gosiara Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='magda z.']ale wieści:) zdrowiej mały, Gosiara trzymam kciuki za Twoja zgubę, może przy okazji ogłoszeń Kubusia się uda[/QUOTE] Dziękuję bardzo,chodz ja tracę już wiarę;( Pewnie Kubuś jest w Klinice u Młynarskich... Quote
gonia66 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Gosiara']Dziękuję bardzo,chodz ja tracę już wiarę;( Pewnie Kubuś jest w Klinice u Młynarskich...[/QUOTE] oooooooooooooo...to chyba to:) To jakas nowsza klinika, tak..??:) Quote
Mysia_ Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 działa chyba nie cały rok ;) ale bardzo sobie ja cenię... To też nasza schroniskowa Klinika, wszystkie moje zwierzaczki też tam leczę :) Quote
gonia66 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Mysia_']działa chyba nie cały rok ;) ale bardzo sobie ja cenię... To też nasza schroniskowa Klinika, wszystkie moje zwierzaczki też tam leczę :)[/QUOTE]OOOOoooo, no to dobra wiadomośc:) Moze odwiedzisz Kubusia?? FAjnie byloby Go zobaczyc znowu...prosilam o to Łukasza, ale wyobrazam sobie,ze głowy maja teraz zajęte zupełnie innymi sprawami...i nie będzie im "po drodze" fotografowanie i wklejanie zdjęc na dogo....:) Quote
Recommended Posts