Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysia_']Mogę spróbować załatwić... Mam maila do fajnej osoby z Nowin Zabrzańskich, a Asia_Klero zna osobiście osobę z Głosu Zabrza i Rudy Śl.
Marta moze załatwiła w Dzienniku Zachodnim (dodatek zabrzański) - to by musiało być w dzisiejszej gazecie, ale jeszcze jej nie mam w domu...
Jak coś to zabiorę się za to w weekend OK.? bo dzisiaj nie bedzie mnie w domu... Prawdopodobnie do domu wrócę przed pierwszą w nocy :roll:[/QUOTE]
NO taaaaak...Mysia jak zwykle w piatek baluje;);):p
Oczywiscie Mysiu, ze mozesz po wekendzie- ja do tej pory skontaktuje się z Ketunia w sparwie kaski...a moglabys chociaz dowiedziec się jakie bylyby to koszta??BYlabym bardzo wdzieczna, bo do tego czasu bedzie mozna skolowac kaske...

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gonia66']NO taaaaak...Mysia jak zwykle w piatek baluje;);):p
Oczywiscie Mysiu, ze mozesz po wekendzie- ja do tej pory skontaktuje się z Ketunia w sparwie kaski...a moglabys chociaz dowiedziec się jakie bylyby to koszta??BYlabym bardzo wdzieczna, bo do tego czasu bedzie mozna skolowac kaske...[/QUOTE]

muszę jechać do Krakowa... Przyjeżdża facet siostry - turek, ale aktualnie jest na wymianie ze studiów na Węgrach ;) a moja siostra jest mało zaradna życiwo i boi sie sama pociągami jeździć, także jadę z nią :eviltong::diabloti:

Jutro dam Ci znac jak sie zorientuję i dam Ci znać ;) Teraz musze się już zbierac powoli....

Posted

DZIEWCZYNY!!!!KUBUS SIĘ ZNALAZL!!!mA ŁAPKE ZŁAMANA, JEST W KLINICE, BYŁ POTRĄCONY PRZEZ SAMOCHÓD, LEZAŁ NA TRAWNICZKU...JESOOO...NIE MOGE PISAC...JESTEM ROZTRZESIONA Z RADOSCI!!!
naJWAŻNIEJSZE, ze zyje, jest juz otoczony opieka, w poniedzialek bedzie mial skladana łapinke, teraz musi byc wzmacniany, bo lezał i pewnie nie jadl, jest osłabiony, ale parametry krwi ma w normie...wiecej wiadomosci wieczorem..ale jest!!!jest!!!!jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Trzymamy kciuki za Nadziejkę mocno!!
Brawo Kubusiu i brawo Państwo Kubusia, którzy nie stracili wiary i szukali nawet nocą!!!!!! Gonia nam pewnie wieczorem opisze jak to było.

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Bjuta']Trzymamy kciuki za Nadziejkę mocno!!
Brawo Kubusiu i brawo Państwo Kubusia, którzy nie stracili wiary i szukali nawet nocą!!!!!! Gonia nam pewnie wieczorem opisze jak to było.

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE]
Dziękuję:(chodz jutro mija tydzień tracę wiarę...:(

Posted

Bardzo bardzo się cieszę :multi:

Goniu czy Kubuś został znaleziony dzisiaj w okolicach u. Roosvelta? Mieliśmy zgłoszenie, że piesek po wypadku - kierowca od razu pojechał, szukał... szukał... ale żadnego psiaka nie znalazł.

Posted

[quote name='Mysia_']Bardzo bardzo się cieszę :multi:

Goniu czy Kubuś został znaleziony dzisiaj w okolicach u. Roosvelta? Mieliśmy zgłoszenie, że piesek po wypadku - kierowca od razu pojechał, szukał... szukał... ale żadnego psiaka nie znalazł.[/QUOTE]

Ketunia mi mówiła, że pan Paweł go znalazł koło stadionu.

Posted

[quote name='Mysia_']Bardzo bardzo się cieszę :multi:

Goniu czy Kubuś został znaleziony dzisiaj w okolicach u. Roosvelta? Mieliśmy zgłoszenie, że piesek po wypadku - kierowca od razu pojechał, szukał... szukał... ale żadnego psiaka nie znalazł.[/QUOTE]
kurcze...Łukasz zadzwonil , wszystko po kolei opowiadal ale ja polowe zapomnialam z wrazenia:(...z tego, co pamietam(ale uprzedzam, ze moge pomieszać), znaleziono go juz wczoraj i osoba, ktora znalazla odwiozla do kliniki...kurcze...nie....to chyba nie tak...zadzwonie wieczorkiem i dokladnie jeszcze raz wypytam, zebym ni zamieszala...bo wiem, ze juz od wczoraj byly intensywne poszulkiwania, bo od dwoch dni bylo kilka telefonow i szli za śladem...najlepeij,zeby Martusia nam sama opisala wszystko, ale pewnie teraz siedzą w klinice...wiem, ze Michal(ten, ktory z madzia byli na wizycie przedadopcyjnej)dzis tez dzwonil i moiwl, ze to wspaniali i bardzo dobrzy ludzie..bardzo przezyli to, co sie stalo...Michal dzwonil do nich od razu, jak sie dowiedzial, proponowal nawet pomoc finansowa, ale powiedzieli, ze wszystko maja i poradza sobie...:)
Zadzwonie dziewczyny i jak juz na spokojnie wszystko bede wiedziala, to napisze albo porosze Marte zeby weszla i napisala nam..wiem tylko, ze sytuacja byla dramatyczna, bo jeszcze chyba przedwczoraj ktos go chcial zlapac i uciekł(byl bardzo plochliwy), a juz wczoraj leżal bardzo sołabiony i wycienczony...mial przeswietlenie i mase innych badań, oprocz łapki, nie ma innych obrazen wewnetrznych, tylko wlasnie to oslabienie i chyba wyziebienie,...:(:(:(..
Jesssssssoooo....to juz byly chyba ostatnie chwile na ratunek....
Jednak jak widzicie, masa ogloszen...masa...zrobila swoje....
Bogu dzieki!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Jeszcze wcześniej mieliśmy też zgłoszenie o tym samym psiaku na ul. 3-go Maja... Tylko, że psiak się przemieszczał :-( Ciekawe czy to był Kuba....
W której klinice jest Kuba? Ciekawe kto dał znać Marcie....
Czekam w takim razie cierpliwie na wieści... Tak strasznie się cieszę!

Posted

[quote name='Mysia_']Jeszcze wcześniej mieliśmy też zgłoszenie o tym samym psiaku na ul. 3-go Maja... Tylko, że psiak się przemieszczał :-( Ciekawe czy to był Kuba....
W której klinice jest Kuba? Ciekawe kto dał znać Marcie....
Czekam w takim razie cierpliwie na wieści... Tak strasznie się cieszę![/QUOTE]
Mysi..jakas nowa klinika podobno, na ulicy Młynarskiej...(dobrze zapamietalam?)...ja naparwde bylam tak rozemocjonowana, ze nie moglam sie wysłowic...SPrawdź prosze tą klinike, czy jest tam taka:)

Posted

Bardzo bardzo się cieszę, że Kubuś już bezpieczny. Dziadzio spędzał mi ostatnio sen z powiek, zresztą chyba wszyscy się o niego bardzo martwiliśmy...Kubulinku wracaj szybciutko do zdrówka i do swojego cudownego domku :)

Posted

[quote name='magda z.']ale wieści:) zdrowiej mały, Gosiara trzymam kciuki za Twoja zgubę, może przy okazji ogłoszeń Kubusia się uda[/QUOTE]
Dziękuję bardzo,chodz ja tracę już wiarę;(
Pewnie Kubuś jest w Klinice u Młynarskich...

Posted

[quote name='Gosiara']Dziękuję bardzo,chodz ja tracę już wiarę;(
Pewnie Kubuś jest w Klinice u Młynarskich...[/QUOTE]
oooooooooooooo...to chyba to:) To jakas nowsza klinika, tak..??:)

Posted

[quote name='Mysia_']działa chyba nie cały rok ;) ale bardzo sobie ja cenię... To też nasza schroniskowa Klinika, wszystkie moje zwierzaczki też tam leczę :)[/QUOTE]OOOOoooo, no to dobra wiadomośc:) Moze odwiedzisz Kubusia?? FAjnie byloby Go zobaczyc znowu...prosilam o to Łukasza, ale wyobrazam sobie,ze głowy maja teraz zajęte zupełnie innymi sprawami...i nie będzie im "po drodze" fotografowanie i wklejanie zdjęc na dogo....:)