Mysia_ Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 gonia66 napisał(a):heheh...zalezy dla kogo:p jak dla mnie to wczesny wieczor:D dla mnie też ;) chociaż dzisiaj wcześniej idę spać, bo jutro samego rana do lekarza... Pewnie i tak jakieś babcie pod przychodnią stoją od 6 rano, żeby kolejke sobie zając, ale może i mi się uda w miarę szybko tam być ;) Quote
gonia66 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Mysia_ napisał(a):dla mnie też ;) chociaż dzisiaj wcześniej idę spać, bo jutro samego rana do lekarza... Pewnie i tak jakieś babcie pod przychodnią stoją od 6 rano, żeby kolejke sobie zając, ale może i mi się uda w miarę szybko tam być ;) Zdrowka życzę..ja jutro tez, ale popoludniu:) NO i czekam niecierpliwie na jakies wieści..:( W koncu Kubus przeciez się nie rozpłynął:(:( Quote
Akrum Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 nadal nic nie wiadomo w sprawie Kubusia?? Kurcze, nikt go nie widział poza tymi jednymi ludźmi z Zaborza? Quote
Mysia_ Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Akrum napisał(a):nadal nic nie wiadomo w sprawie Kubusia?? Kurcze, nikt go nie widział poza tymi jednymi ludźmi z Zaborza? chyba nie :-( o ile wtedy to był Kuba... Kiedyś szukaliśmy też zagionionego psiaka - zgłoszeń było kilka (nie licząc durnowatych telefonów) - wszystkie sprawdzone i za każdym razem to był inny psiak :-( Quote
gonia66 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Mysia_ napisał(a):chyba nie :-( o ile wtedy to był Kuba... Kiedyś szukaliśmy też zagionionego psiaka - zgłoszeń było kilka (nie licząc durnowatych telefonów) - wszystkie sprawdzone i za każdym razem to był inny psiak :-( Tak...dokladnie nie wiadomo, czy to aby na pewno KUbusia widziano..akurat Kubus ma lekko "pospolity" wygląd- czyli "łatki"...z daleka wielepsow moze wygladać podobnie..jedno jest pewne...jest wyznaczona nagroda pieniezna...a Kubus nie mogl sie rozplynąc...chyba, ze ukrywa sie w lesie...ale jesli tak..to co on je..??:( Quote
Mysia_ Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 A czy osoba u której Kuba był na tymczasie mogłaby się wypowiedź na temat jego charakteru? Jak myśli czy Kubuś trzyma się bliżej ludzi czy wręcz przeciwnie? :-( Quote
Beatkaa Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 gonia66 napisał(a): Beatko...czy dzwonilas do domku?/Marta tu oficjalnie podala swoj domowy numer.. Tak tak wiem Goniu.Nie dzwoniłam i w sumie nie wiem co robić.bo w sumie nie wiadomo z czym zadzownić :roll: Plakaty tu i ówdzie rozwiesiłam i rozwieszę,ale cóż poza tym :( Tak jak Mysia tu wspomniała ciężko by było zrobić taką akcję poszukiwania bo teraz to on może być wszędzie a osób do szukania go można policzyć na palcach u jednej ręki.:shake:jeśli będę jakoś potrzebna to dajcie znać,ale oczywiście od poniedziałku zaczęła mi się szkoła i będę ledwo wyrabiać z czasem.. Mysia tu dobrze wykombinowała z tą telewizją zabrzańską,to naprawdę dobry pomysł ! :) Quote
__Lara Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Tak, z tv dobry pomysł. Jeszcze jest gazetka lokalna "Głos Zabrza i Rudy Śląskiej", może tam napisać? Quote
gonia66 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 __Lara napisał(a):Tak, z tv dobry pomysł. Jeszcze jest gazetka lokalna "Głos Zabrza i Rudy Śląskiej", może tam napisać? DO gazety mialy byc ogloszenia na 100% w tym tygodniu...to wiem, tylko nie wiem do jakiej... Quote
Mysia_ Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='gonia66']DO gazety mialy byc ogloszenia na 100% w tym tygodniu...to wiem, tylko nie wiem do jakiej... no to super! Mamy trzy : "Nowiny Zabrzańskie", "Głos Zabrza i Rudy Śl." i "Dziennik Zachodni" (w piatek jest zabrzański dodatek). Kuba juz dzisiaj był w kablówce - pod koniec programu mozecie zobaczyć jak wyglada to ogłoszenie http://www.gtv.zabrze.pl/index.php?id=2898 ;) Bardzo jestem im wdzięczna, strasznie fajni ludzie tam pracują :loveu: Quote
__Lara Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 jejku, oby to pomogło. Mysia_, a macie jakąś zabrzańską kablówkę? Quote
gonia66 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='Mysia_']no to super! Mamy trzy : "Nowiny Zabrzańskie", "Głos Zabrza i Rudy Śl." i "Dziennik Zachodni" (w piatek jest zabrzański dodatek). Kuba juz dzisiaj był w kablówce - pod koniec programu mozecie zobaczyć jak wyglada to ogłoszenie http://www.gtv.zabrze.pl/index.php?id=2898 ;) Bardzo jestem im wdzięczna, strasznie fajni ludzie tam pracują :loveu:Ale sie ciesze..juz oglądam:):)Dzieki Mysiu !!! Quote
ketunia Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Nie było mnie tydzień i miałam ogromną nadzieję, że Kubuś już w domku:( Psiaku daj się odnaleźć.. Quote
Mysia_ Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 tak bardzo bym chciała, żeby się odnalazł... Może ktoś go zobaczyć w tej kablówce.... Quote
Gosiara Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Trzymam kciuki,ja tez szukam psiny,którą dałam do adopcji 30tego września:( Quote
Mysia_ Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Gosiara napisał(a):Trzymam kciuki,ja tez szukam psiny,którą dałam do adopcji 30tego września:( aha... To ta sunia o której dostaliśmy maila na pocztę schroniskową? Co te psiaki tak giną :-( Dzisiaj widziałam u mnie na przystanku ogłoszenie, że zagineła młoda kaukazica u nas w Zabrzu... No taki pies to się przecież nie może zawieruszyć.... Quote
Gosiara Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Wysłałam do wszystkich schronisk na śląsku i nie tylko i fundacji dla zwierząt różnie bywa... Quote
gonia66 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 A o KUbusiu dalej cisza...:( ja juz trace nadzieje...:( Quote
dorota1 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 gonia66 napisał(a):A o KUbusiu dalej cisza...:( ja juz trace nadzieje...:( Ja też. Akcja poszukiwawcza wspaniała, ale niestety o cały tydzień za późno:-( Quote
Gosiara Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Przepraszam nie czytam całego watku bo sama szukam zaginiona sunię,jest gdzies zdjęcie tego Kubusia?Koło mnie błąka się straszy psiak ...Nie to nie Kubuś,ale będę miała baczenie... Quote
Tola^^ Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Zdjęcia Kubusia są w pierwszym poście i jeszcze to znalazłam : Quote
Mysia_ Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 dorota1 napisał(a):Ja też. Akcja poszukiwawcza wspaniała, ale niestety o cały tydzień za późno:-( ogłoszenia wiszą w całym Zabrzu od soboty (Kubuś zaginął po 15 dzień wcześniej).... Właściciele chyba robią wszystko co im przyjdzie do głowy. Ogłoszenie w kablówce będzie się powtarzac, moze akurat ktoś zauważy... Wierzę w to! Quote
gonia66 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Mysia_ napisał(a):ogłoszenia wiszą w całym Zabrzu od soboty (Kubuś zaginął po 15 dzień wcześniej).... Właściciele chyba robią wszystko co im przyjdzie do głowy. Ogłoszenie w kablówce będzie się powtarzac, moze akurat ktoś zauważy... Wierzę w to! No ja tez staram się bardzo aby nadziei nie stracic calkowicie...bo nadzieja umiera ostatnia... Quote
Recommended Posts