Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WYsłąłam juz jakis czas temu 100 zł za zaległe allegro Kubusia i na nastepne:) Nie wiem, czy doszło, bo chyba rozliczenie nie bylo aktualizowane a na maila nie otrzymalam odp czy wystarczy tyle..
Donko....kiedyś coś wspominałas o sytuacji "bytowej" Kubusia...z ogłoszęn cisza...:( CZy mamy mu dalej szukac domku..???

Posted

myślę że tak, zrób mu zestaw ogłoszeń to może znajdzie dzięki tobie, i napisz na jakich stronach zrobiłaś żeby nie powielać, bo ja zaktualizuję obecne ogłoszenia te ode mnie

Posted

xmartix napisał(a):
myślę że tak, zrób mu zestaw ogłoszeń to może znajdzie dzięki tobie, i napisz na jakich stronach zrobiłaś żeby nie powielać, bo ja zaktualizuję obecne ogłoszenia te ode mnie

???????....nie wiem, czy to do mnie ten post??:o Nie zacytowałaś i nie zrozumiałam...
Zadałam pytanie Donce a ona wie, o co pytam:)
JA niestey poki co-nie dysponuje umiejetnosciami robienia ogłoszen- przykro mi:(..ale kto wie...pewnie i tego sie kiedys nauczę, na dogo wszystkiego mozna się nauczyc:roll:

Posted

skoro pod twoim postem to do ciebie - logiczne, trzeba głową ruszyć ;) pisałaś takie coś "czy szukamy domku". więc jak ty też szukasz to szukaj, o ludziach świadczą czyny nie słowa:eviltong:

Posted

xmartix napisał(a):
skoro pod twoim postem to do ciebie - logiczne, trzeba głową ruszyć ;) pisałaś takie coś "czy szukamy domku". więc jak ty też szukasz to szukaj, o ludziach świadczą czyny nie słowa:eviltong:

Spoko- maroko , bez złosliwosci prosze...tu jest wątek KUbusia:crazyeye:
Prawda..Trzeba xmatrix, trzeba gowa ruszać, i zrzucac klapki z oczu...święta prawda...po pierwsze- nie zapytalam, "czy szukamy mu domu"...bo to pytanie nie było do Ciebie ...zadalam je, zupełnie inaczej sformuowane- Donce i ona wie dlaczego:):),...oprocz ruszania głową, trzeba tez czytac ze zrozumieniem...logiczne- nie..??;);):p
ALe bardzo się cieszę, ze robisz mu ogłoszenia:) Zawsze lepszy rydz, niz nic:eviltong::eviltong:KAżdy bowiem pomaga jak umie i jak może, a każda pomoc mile widziana, nie tylko w ogłoszeniach:p
EDIT:
Doneczka już mi odpowiedziala na PW:):D DZieki serdeczne:loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
EDIT:
Doneczka już mi odpowiedziala na PW:):D DZieki serdeczne:loveu::loveu:

Jakoś w maju Donka pisała, że i ona i córka pokochały Kubusia i jeśli za jakiś czas nic się nie zmieni, w sensie nie znajdzie się DS, to adoptują Kubusia...i myślę, że o to pytała gonia i na ten temat dostała odp. na priva.

Miło by było, żebyśmy my też mogli dowiedzieć się co odpowiedziała Donka.

Posted

gośka przeczytałam ze zrozumieniem, ale że ty zawsze nie piszesz prawdy i wiecznie ukrywasz sens to zrozumiałam tak jak było napisane dosłownie - logiczne, nie?! ;) rusz głową, i bez złośliwości mi proszę, dogo to nie miejsce na twoje wyżywanie się i na leczenie kompleksów

no to nawet nie wiedziałam, to super jakby Kubuś został, on tam jest szczęśliwy bardzo :) pozdrawiam Kubusiową Rodzinkę :)

Posted

bumel napisał(a):
Jakoś w maju Donka pisała, że i ona i córka pokochały Kubusia i jeśli za jakiś czas nic się nie zmieni, w sensie nie znajdzie się DS, to adoptują Kubusia...i myślę, że o to pytała gonia i na ten temat dostała odp. na priva.

Miło by było, żebyśmy my też mogli dowiedzieć się co odpowiedziała Donka.
Hehehe:) OOoooo..i to jest czytanie ze zrozumieniem:):)
DOnka napisała wiele, więc wszystkiego tu nie mogę z przyczyn oczywistych:D
Poki co, nasz bohater, oczywiscie szczesliwy na maxa, zostaje na starych warunkach..jesli coś się u Niej zmieni, a Kubuś domku nie znajdzie dalej (bo jak do tej pory cichutko)- to Donka da znać:) Poprosiłam Doneczke o jakieś fotki chłopaka najnowsze:)

Posted

Nie mogę edytować, wiec napisze "normalnie":)
DOnka napisała mi, ze foteczki Kubusia będą na pewno w najbliższym czasie:) MA dziewczyna sporo pracy, a Kubolinek to domowy chłopak:) CZekamy wiec (nie)cierpliwie, przydadza nowe fotki- nie tylko do podziwiania dla nas ale i do ogłoszeń dla Pięknisia:)
Prosimy o mizianka dla chłopaka:)

Posted

Donka5 napisał(a):
Zdjęcia Kubusia zrobię w tym,tyg.bo byłam chora i mam zaległości zdjęciowo-wpisowe.

NIe ma sparwy Iwonko- kuruj się i zdrowiej:) CZekamy na foteczki, jak zawsze (nie)cierpliwie;):D

Posted

Gonia wysłałam Ci maila. Nie wiem dlaczego nie doszedł...

Jutro wstawię rozliczenia.
Kubuś cały czas ma odnawiane wyróżnione allegro.
Jak zwykle ma obserwatora jednak nikt się nie odzywa.
Donko jutro wyślę pieniążki na kolejny miesiąc.

Posted

ketunia napisał(a):
Gonia wysłałam Ci maila. Nie wiem dlaczego nie doszedł...

Jutro wstawię rozliczenia.
Kubuś cały czas ma odnawiane wyróżnione allegro.
Jak zwykle ma obserwatora jednak nikt się nie odzywa.
Donko jutro wyślę pieniążki na kolejny miesiąc.
Jeden doszedl, ale zaraz wyslalam drugi z zapytaniem o konkretne kwote:) Moze moj nie doszedl..??Wyslalam więc "na oko";) MAm jeszcze kubusiową stowke na ogloszenia:)wiec jakby co-dawaj znać, podesle od razu ile trzeba bedzie:)

Posted

gonia66 napisał(a):
Jeden doszedl, ale zaraz wyslalam drugi z zapytaniem o konkretne kwote:) Moze moj nie doszedl..??Wyslalam więc "na oko";) MAm jeszcze kubusiową stowke na ogloszenia:)wiec jakby co-dawaj znać, podesle od razu ile trzeba bedzie:)

Drugiego nie dostałam. :)
Pieniążków na ogłoszenia starczy jeszcze na 2 razy.

Posted

ketunia napisał(a):
Drugiego nie dostałam. :)
Pieniążków na ogłoszenia starczy jeszcze na 2 razy.

Aa...no to juz rozumiem, dlaczego nie odpowiedzialas:)
No nic, w kazdym razie dobrze, ze jeszcze ma zapasik na ogloszenia, a jak sie skonczy, to pisz prosze KAsiu wczesniej- wysle na nastepne:)

Posted

Donka5 napisał(a):
Mam problem z komp.czy mogłabym wysłac zdjęcia do kogoś i prosić o ich wstawienie na wątku?

mikoada napisał(a):
Jasne możesz wysłać zdjęcia do mnie chętnie wstawię :) mikoada@wp.pl

OOOOOO...będą focie!!:):)<jupi!!> czekamy :)

Posted

Ciotki nie pospadajcie z krzeseł...
Szukam osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej dla KUBUSIA.
Państwo są z Gliwic. Nie mają dzieci.
Chcieliby zaadoptować Kubusia jak najszybciej !!!!!! :):):)

Rozliczenie wstawię dzisiaj.

Posted

Ja nie spadam :) ostatnio spadłam i nic z tego nie wyszło, nie zapeszam... ;) Z Gliwic nikt na chwile obecną nie przychodzi mi do głowy, ale się rozejrzę...może cioteczki z Zabrza pomogą??