ketunia Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Ja też mu kilka porobię. Dziewczyny pozwoliłam sobie wyróżnić KUBUSIOWE allegro. Mam nadzieję, że nie oberwę za to. ;) Psiak nie ma wcale ogłoszeń. Quote
ketunia Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 allegro Kubusia. Koszt 20 zł http://allegro.pl/show_item.php?item=1016932515 Quote
magda z. Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 trzymam ckiuki, facecik zasługuje na dom na te ostatnie lata, a jest sprawdzony pod wieloma względami:) Quote
Akrum Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 no to żeby ten obserwator zechciał napisać, skontaktować się i dać domek... Quote
ketunia Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Akrum napisał(a):no to żeby ten obserwator zechciał napisać, skontaktować się i dać domek... Musimy być dobrej myśli. To taki kochany psiak. Quote
Akrum Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 ciotki, mam pytanie, w jakiej miejscowości aktualnie przebywa Kubuś? pytam, bo robię ogłoszenia i na niektórych portalach chcę, żeby podawać, a ja nie mam zielonego pojęcia, gdzie donka5 mieszka... Quote
Donka5 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Myśle ,ze najlepiej napisać połozenie Kubusia okolice Białobrzegów woj.mazowieckie. Quote
Akrum Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 ok dzięki za odpowiedź :) uzupełniam i ogłaszam :) domki strzeżcie się, Kubuś nadchodzi :) Quote
zeberka4 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 To ja tez trzymam kciuki! Chcociaz z doswiadczeni wiem że ludzie obserwuja ale kontaktu zero,bo u mnie często tak było niestety,mam nadzieje ze w tym przypadku bedzie inaczej Quote
ketunia Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Doszłą wpłata od Xmartix - 10 zł Dziękujemy :):):) FINANSE KUBUSIA Gonia 66 10 zł ( X ,XI, XII, I, II,III, IV ) Mikoada 20 zł ( X, XI, XII, I, II, III, IV ) Bumel 25 zł ( XI, XII, I, II, III ) SBD 5 zł ( X, XI, XII, I, II,III, IV ) Darunia_Puma 10 zł ( X ) 15 zł ( XI ) Dorota1 10 zł ( X, XI, XII, I, II, III, IV ) Ihabe 10 zł ( X, XI, XII, I, II, III, IV ) Bjuta 5 zł ( X, XI, XII, I, II, III ) Agnieszka103 15 zł ( X, XI, XII, I, II, III, IV ) Asia 300 zł ( X, XI, XII, I) od lutego 200 zł ( II, III, IV ) Wirtualna adopcja 40 zł ( X, XI, XII, I, II, III, IV ) Xmartix 10 zł ( X, XI, XII, I, II, III, IV, V ) Razem 2805 zł Wpłaty jednorazowe: Wiedźma 20 zł ( bazarek Magdy Z.) Bjuta 20 zł Wirtualna adopcja 30 zł Razem 70 zł Łącznie 2875 zł Wydatki: - 300 zł dt pierwszy miesiąc - 300 zł dt drugi miesiąc - 300 zł dt trzeci miesiąc - 300 zł dt czwarty miesiąc - 300 zł dt piąty miesiąc - 300 zł szósty miesiąc - 148,50 zł karma listopad - 148,50 zł karma grudzień - 148,50 zł karma styczeń - 148,50 zł karma luty - 99,75 zł karma marzec - 99,75 zł karma kwiecień - 20 zł allegro Kubusia Razem 2613,50 zł Kubuś ma na koncie 261,50 zł Quote
Akrum Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 nowe ogłoszenia dla Kubusia :) [FONT=Times New Roman, Times]http://www.eoferty.com.pl/kuba_lagodny_jak_owieczka_szuka_nowego_domu_182852.html[/FONT] www.kupsprzedaj.pl www.adopcje.org – czeka na akceptację www.kupiepsa.pl www.ofertka.pl www.drobny.com.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.nasipupile.pl www.ojej.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.adopcjapsa.pl www.rozglos.net www.anonseogloszenia.pl www.petsy.pl www.e-zwierzak.pl www.morusek.pl www.adpedia.pl www.petworld.pl www.mammisia.pl www.wszystkotujest.pl www.ale.gratka.pl www.przylepa.pl www.zgubiono.pl www.ogloszenia-24h.pl www.cafeanimal.pl www.gumtree.pl Quote
ketunia Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Akrum napisał(a):nowe ogłoszenia dla Kubusia :) [FONT=Times New Roman, Times]http://www.eoferty.com.pl/kuba_lagodny_jak_owieczka_szuka_nowego_domu_182852.html[/FONT] www.kupsprzedaj.pl www.adopcje.org – czeka na akceptację www.kupiepsa.pl www.ofertka.pl www.drobny.com.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.nasipupile.pl www.ojej.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.adopcjapsa.pl www.rozglos.net www.anonseogloszenia.pl www.petsy.pl www.e-zwierzak.pl www.morusek.pl www.adpedia.pl www.petworld.pl www.mammisia.pl www.wszystkotujest.pl www.ale.gratka.pl www.przylepa.pl www.zgubiono.pl www.ogloszenia-24h.pl www.cafeanimal.pl www.gumtree.pl Dziękujemy :) Kubuś ma już 2 obserwatorów. Mam nadzieję, że coś z tego wyniknie dobrego. Quote
bumel Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 ketunia napisał(a):Ja też mu kilka porobię. Dziewczyny pozwoliłam sobie wyróżnić KUBUSIOWE allegro. Mam nadzieję, że nie oberwę za to. ;) Psiak nie ma wcale ogłoszeń. Ketunio, jak mogłabyś oberwać, jesteś chyba jedyną osobą, która robi coś więcej ws. Kuby oprócz płacenia comiesięcznych składek. Teraz jeszcze pomaga w ogłoszeniach wspaniała Akrum:loveu:. Ja obiecuję poprawę i w maju jak będę luźniejsza też dorobię ogłoszeń. Zdaje się, ze są jeszcze te dodatkowe fundusze. m.in. na ogłoszenia a że Ketunia się nie upomina, to ja proszę o zwrócenie Ketunii kosztów za wyróżnione allegro Quote
ketunia Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 bumel napisał(a):Ketunio, jak mogłabyś oberwać, jesteś chyba jedyną osobą, która robi coś więcej ws. Kuby oprócz płacenia comiesięcznych składek. Teraz jeszcze pomaga w ogłoszeniach wspaniała Akrum:loveu:. Ja obiecuję poprawę i w maju jak będę luźniejsza też dorobię ogłoszeń. Zdaje się, ze są jeszcze te dodatkowe fundusze. m.in. na ogłoszenia a że Ketunia się nie upomina, to ja proszę o zwrócenie Ketunii kosztów za wyróżnione allegro Cioteczko ja wziełam od Kubusia. Karmy mu powinno starczyć na 1,5 miesiąca. Więc mamy zapasik :) Trzeba naprawdę wziąć się za naszego Kubusia bo wiem, że znajdzie domek. Quote
gonia66 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 bumel napisał(a):Ketunio, jak mogłabyś oberwać, jesteś chyba jedyną osobą, która robi coś więcej ws. Kuby oprócz płacenia comiesięcznych składek. Teraz jeszcze pomaga w ogłoszeniach wspaniała Akrum:loveu:. Ja obiecuję poprawę i w maju jak będę luźniejsza też dorobię ogłoszeń. Zdaje się, ze są jeszcze te dodatkowe fundusze. m.in. na ogłoszenia a że Ketunia się nie upomina, to ja proszę o zwrócenie Ketunii kosztów za wyróżnione allegro Oczywiście, że są pieniązki dodatkowe na ogłoszenia- 240 zł :) Ketunio- ile zaplacilas..??? Trzeba uzupelnić "nadszarpniętą" kwotę obowiązkowo:) CZym więcej ogłoszeń- tym lepiej- i na to mamy wlasnie uzbieraną kwote, więc jeśli ktos robi ogloszenia i placi kaskę- pisac prosze na PW, odeślę pieniązki:) Czekam na kwote i wysylam razem z deklaracja majową dla Kubolinka:) Quote
ketunia Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 gonia66 napisał(a):Oczywiście, że są pieniązki dodatkowe na ogłoszenia- 240 zł :) Ketunio- ile zaplacilas..??? Trzeba uzupelnić "nadszarpniętą" kwotę obowiązkowo:) CZym więcej ogłoszeń- tym lepiej- i na to mamy wlasnie uzbieraną kwote, więc jeśli ktos robi ogloszenia i placi kaskę- pisac prosze na PW, odeślę pieniązki:) Czekam na kwote i wysylam razem z deklaracja majową dla Kubolinka:) Tak mi sie wydawało, że Goniu masz jakieś dodatkowe pieniadze. Koszt allegro to 20 zł na 2 tygodnie Quote
Akrum Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Fajnie by było, jakby Kubuś znalazł swój domek - może jednak coś dobrego przyniosą nadchodzące majowe dni? Kubuś będzie dobrze, w końcu ktoś cię wypatrzy :) Quote
ketunia Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Doszły wpłaty od: Bjuty 5 zł Agnieszki103 15 zł Dziękujemy FINANSE KUBUSIA Gonia 66 10 zł ( X ,XI, XII, I, II,III, IV ) - 70 zł Mikoada 20 zł ( X, XI, XII, I, II, III, IV ) - 140 zł Bumel 25 zł ( XI, XII, I, II, III ) - 125 zł SBD 5 zł ( X, XI, XII, I, II,III, IV ) - 35 zł Darunia_Puma 10 zł ( X ) 15 zł ( XI ) - 25 zł Dorota1 10 zł ( X, XI, XII, I, II, III, IV ) - 70 zł Ihabe 10 zł ( X, XI, XII, I, II, III, IV ) - 70 zł Bjuta 5 zł ( X, XI, XII, I, II, III,IV ) - 35 zł Agnieszka103 15 zł ( X, XI, XII, I, II, III, IV, V) - 120 zł Asia 300 zł ( X, XI, XII, I) od lutego 200 zł ( II, III, IV ) -1800 zł Wirtualna adopcja 40 zł ( X, XI, XII, I, II, III, IV ) - 280 zł Xmartix 10 zł ( X, XI, XII, I, II, III, IV, V ) - 80 zł Razem 2850 zł Wpłaty jednorazowe: Wiedźma 20 zł ( bazarek Magdy Z.) Bjuta 20 zł Wirtualna adopcja 30 zł Razem 70 zł Łącznie 2920 zł Wydatki: - 300 zł dt pierwszy miesiąc - 300 zł dt drugi miesiąc - 300 zł dt trzeci miesiąc - 300 zł dt czwarty miesiąc - 300 zł dt piąty miesiąc - 300 zł szósty miesiąc - 148,50 zł karma listopad - 148,50 zł karma grudzień - 148,50 zł karma styczeń - 148,50 zł karma luty - 99,75 zł karma marzec - 99,75 zł karma kwiecień - 20 zł allegro Kubusia Razem 2613,50 zł Kubuś ma na koncie 306,50 zł Quote
gonia66 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 ketunia napisał(a):Tak mi sie wydawało, że Goniu masz jakieś dodatkowe pieniadze. Koszt allegro to 20 zł na 2 tygodnie Dobrze, to ja wyslę teraz przy swojej deklracji dodatkowo 40 zł, żeby było za to, co juz jest i moze jeszcze za przedłużenie??CZy myślicie jakos inaczej? Może by jeszcze w jakiejsc gazecie konkretnej zakupic ogłoszenia? Tylko w jakiej i kto mógłby to zrobic? Quote
ketunia Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 gonia66 napisał(a):Dobrze, to ja wyslę teraz przy swojej deklracji dodatkowo 40 zł, żeby było za to, co juz jest i moze jeszcze za przedłużenie??CZy myślicie jakos inaczej? Może by jeszcze w jakiejsc gazecie konkretnej zakupic ogłoszenia? Tylko w jakiej i kto mógłby to zrobic? Trzeba popytać dziewczyn. Kubuś ma już 3 obserwatorów. Mam nadzieję, że któryś się odezwie... Quote
gonia66 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 ketunia napisał(a):Trzeba popytać dziewczyn. Kubuś ma już 3 obserwatorów. Mam nadzieję, że któryś się odezwie... OOO....:o ale cccccccccciiiiii...żeby nie zapeszać:) TAki psiunio mógłby już miec swoj domek i ustapić miejsca kolejnemu psiakowi w potrzebie..:) U Donki peski mają cudownie, warto, żeby kolejny mógł skorzystać:) Quote
Akrum Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 cześc Kubuś :) jak się dziś miewasz?? szkoda, że po tylu ogłoszeniach nikt nie dzwoni...:( Quote
Recommended Posts