xmartix Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Gonia ja czytam cały czas ale tak jak piszesz tyle wątków jest.. czy Kubunio ma ogłoszenia? Quote
Donka5 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Odebrałam wyniki badań.Wszystko w normie:-).Wątroba,nerki,stan ogólny...Kubuś jest zdrowy:-)!!!!!!Cieszę się bardzo:-)!!!!.Ma w sobie dużo chęci do życia i psiej radości:-). Tel.w sprawie ogł.oczywiście można mój podać. Co do finansów.Wydałam 60zł.-badania+30zł.-wizyta wet.Komu moge podać mój nr.rachunku bankowego?.Wyniki badań,rachunki moge przefaxować.Poza tym co moge zasugerować odnośnie jedzenia.Teraz gdy wiadomo ,że Kubuś jest zdrowy może warto do puszek (są małe 370gr-waga jednej puszki.) dokupić suchą karmę(dla starszych psów) lub makaron???? na dłużej by wystarczało jedzenie.Oczywiście to tylko moje sugestie .Zdecydujecie same. Quote
gonia66 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Donka5 napisał(a):Odebrałam wyniki badań.Wszystko w normie:-).Wątroba,nerki,stan ogólny...Kubuś jest zdrowy:-)!!!!!!Cieszę się bardzo:-)!!!!.Ma w sobie dużo chęci do życia i psiej radości:-). Tel.w sprawie ogł.oczywiście można mój podać. Co do finansów.Wydałam 60zł.-badania+30zł.-wizyta wet.Komu moge podać mój nr.rachunku bankowego?.Wyniki badań,rachunki moge przefaxować.Poza tym co moge zasugerować odnośnie jedzenia.Teraz gdy wiadomo ,że Kubuś jest zdrowy może warto do puszek (są małe 370gr-waga jednej puszki.) dokupić suchą karmę(dla starszych psów) lub makaron???? na dłużej by wystarczało jedzenie.Oczywiście to tylko moje sugestie .Zdecydujecie same.OCzywiscie proszę o numer konta za weta i badania- nie pamietam ile(bo nie mam przy sobie swojego "finansowego kajecika" ale mam na to kaskę dla Kubusia...jelsi chodzi o jedzonko- to juz Ketunia....dziekujemy za sugestie- są nam bardzo potrzebne i przydatne...nie wiemy ile jeszcze puszeczek Kubusiowi zostało??Moze napisz Donka kiedy mamy już robić zakupki jedzeniowe..???musisz miec wczesniej jedzonk, zeby nie zabraklo:):)Dziękujemy za wieści...i to jakie cudowne wieści:):):) Quote
ana666 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Bardzo sie ciesze że nic kubusiowi nie jest:) on w schronie mial guzy, schroniskowy wet mówil że tam była jakas ropa i to mu samo zeszło, z resztą jak już jechał do Donki nie mial ich, mogłabyś spytać Twojego weta czy by mógł jeszcze pod tym katem jakieś badania czy ogledziny zrobić? guza najpierw latem mial z boku brzucha, potem na szyi przy głowie, jestem ciekawa co to było i że to samo zeszło bez żadnych zabiegów czy lekow. Quote
Donka5 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Weterynarz przy badaniu wyczuł niewielkie zgrubienie na boku(mało widoczne,taki guzik).Powiedział,że wygląda ,to na tłuszczaka. Ze względu na jego wiek i ogólne dobre samopoczucie psa nie zalecił nic z tym robić-opserwować np.czy się nie powiększa,czy przy dotyku nie boli Go..itd. Quote
gonia66 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 donka5 napisał(a):weterynarz przy badaniu wyczuł niewielkie zgrubienie na boku(mało widoczne,taki guzik).powiedział,że wygląda ,to na tłuszczaka. Ze względu na jego wiek i ogólne dobre samopoczucie psa nie zalecił nic z tym robić-opserwować np.czy się nie powiększa,czy przy dotyku nie boli go..itd.doneczko!!!!nie przesłałaś mi numeru konta.....czekam:):) Quote
darunia-puma Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 dzień dobry chłopczyku co u ciebie tak cicho gdzie sie podziały cioteczki? Quote
__Lara Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 darunia-puma napisał(a):dzień dobry chłopczyku co u ciebie tak cicho gdzie sie podziały cioteczki? Latają po innych wątkach :razz: Quote
gonia66 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Wreszcie znalazlam wątek..wczoraj mi zginął...dobrze, ze Lara sie odezwala:) Teraz wpisuje go do zakladek w kompie, wtedy znajde na pewno:) Donka- przesyłam pieniązki- jutro powinnac miec na koncie:) Quote
darunia-puma Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 dobranoc cioteczkom i naszemu kochanemu kubusiowi śpij dobrze Quote
gonia66 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 A tak w ogole to mam fotke Kubusia w poczcie ale nie umiem teraz po nowemu jej wstawic za chiny..ale poprobuję raz jeszcze... Quote
gonia66 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 http://img687.imageshack.us/img687/2595/dsc01762n.jpg Niestety tylko tak moge umiesci zdjeciie..musicie klikac zeby zobaczyc inaczej nie wychodzi mi za nic:/ Quote
ketunia Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Kubusiu ciesze się, że jesteś zdrowy:) Dotarła kaska o Daruni-Pumy 15 zł Dziękujemy:) Mam zamówić Kubusiowi suchą karmę? Jutro wstawię rozliczenie finansów Kubusia. Quote
Donka5 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Zostało 6 puszek .Poproszę o przesłanie karmy dla Kubusia.Dzisiaj odjechała Sonia -przyjaciółka Kubusia.Na wieczornym spacerze szukał jej:-(((.Muszę chyba więcej Go głaskać,żeby smutek minął. Quote
mikoada Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Donka5 napisał(a):Dzisiaj odjechała Sonia -przyjaciółka Kubusia.Na wieczornym spacerze szukał jej:-(((.Muszę chyba więcej Go głaskać,żeby smutek minął. Chciałam zapytać czy to znaczy, że zwolniło się u Ciebie Donko miejsce?? Czy może masz już jakąś inną bidę w kolejce?? Quote
darunia-puma Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 jeśli chodzi o karmę to za jakiś miesiąc będę miała sklep zoologiczny więc karma będzie małym zmartwieniem Quote
__Lara Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 darunia-puma napisał(a):jeśli chodzi o karmę to za jakiś miesiąc będę miała sklep zoologiczny więc karma będzie małym zmartwieniem OOO, ale super :D zazdroszczę :) Quote
ketunia Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Finanse Kubusia: Gonia 66 10 zł ( X ) Mikoada 20 zł ( X ) Bumel 25 zł ( X, XI ) SBD 5 zł ( X, XI ) Darunia_Puma 10 zł ( X, XI ) Dorota1 10 zł ( X, XI ) Ihabe 10 zł ( X, XI ) Bjuta 5 zł ( X, XI ) Agnieszka103 ( X, XI, XII ) Asia 300 zł ( X, XI ) Wirtualna adopcja 40 zł ( X, XI ) Xmartix 10 zł ( X ) Wpłaty jednorazowe: Wiedźma 20 zł ( bazarek Magdy Z.) Wydatki: - 300 zł Dt pierwszy miesiąc - 300 zł Dt drugi miesiąc - 148, 50 zł Karma Kubus ma na koncie 171,50 zl Cioteczki czesc z Was nie wplacila za listopad. Quote
Bjuta Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Ketuniu, gonia zawsze błaga o PW z upomnieniem.;) Quote
ketunia Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Donko dzisiaj zrobie zamowienie. Przeoczylam ten post. Quote
gonia66 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 O matko....ja nie mam Kubusia zapisanego w stalych deklaracjach...:cool3::/ odkąd przeoczylam Kladke- zalozylam sobie w swoim kajeciku liste i sprawdzxam co jakis czas ale Kubusia nie mam zapisanego:oops::oops:...albo przeoczylam i nie zapisalam albo deklarowalam jednorazowo??:roll:Ale chyba nie..jednorazowo bym 10 zł raczej nie wysylala....Kurcze juz pędzę na konto i wysylam od razu za grudzień...sory-:oops: i faktyczbnie- jakby co PROSZE PRZYPOMINAC!!!!! Quote
ketunia Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Ok będę przypominała ;) Zamówiłam Kubusiowi 15 puszek Hills`a Quote
Donka5 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Może do puszek makaron lub suchą karmę dla starszych psów? Na dłużej ,by starczyło. Quote
Recommended Posts