Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ketunia']Wybaczcie, że wcześniej nie wstawiłam fotek ale nie było mnie w domu. :oops:
Gonia mnie wyprzedziła i wkleiła już fotki:)[/QUOTE]
Kasiu..Tobie wszystko mozna wybaczyc..w koncu kazda z nas ma swoje zycie oprocz zycia na dogo:loveu::loveu:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magda z.']ketuniu to ja tez się zapytam, czy przyszła wpłata z mojego bazarku od Wiedźmy? nie mam już jak szukać:oops:[/QUOTE]

Sprawdzę dzisiaj wszystkie wpłaty i napiszę tutaj.
Na jaką kwotę był przelew?

Posted

[quote name='ketunia']Sprawdzę dzisiaj wszystkie wpłaty i napiszę tutaj.
Na jaką kwotę był przelew?[/QUOTE]
chyba 17zł, podałam Twoje konto, Wiedźma juz raz wpłaciła 10zł, a teraz z bazarku jeszcze raz, napisała, ze poszło w tym tygodniu, ja tylko chciałabym się upewnić.

Posted

[quote name='gonia66']przychodzi ci taki Malpiszon do domku i co robi??No co????Okupuje wszystkie fotele i sofy i w dwa dni okazuje sie psem kanapowym:loveu::loveu:Czy One to maja w genach czy co?????:loveu::loveu:[/QUOTE]

no one się z tym rodzą :eviltong:

Posted

Przepraszam za ot, ale pilnie szukam osoby do wykonanai wizyty przedacopcyjnej. Województwo wielkopolskie, miejscowość lipno nowe.

Jesli ktoś z was może mi pomóc bardzo prosze o kontakt na pw.

Posted

[quote name='magda z.']ketuniu to ja tez się zapytam, czy przyszła wpłata z mojego bazarku od Wiedźmy? nie mam już jak szukać:oops:[/QUOTE]

Takiej wpłaty jeszcze nie mam na koncie.