mikoada Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 gonia66 napisał(a):NIE MA DALEJ ZDJĘĆ???????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:NO PROSZE.....DZIEWCZYNY....NIE TRZYMAKCIE NAS W NAPIĘCIU.............:razz::razz::razz::razz: No właśnie, nieładnie tak robić cioteczki :evil_lol: Quote
ana666 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 cioteczka ktora zawoziła kubę pracuje od 8 do 21, ma też swoje zwierzaki i problemy i nie ma czasu wstawiać zdjęć, a Donka nadal nie ma neta? Ona mogłaby coś napisać i wstawić zdjęcia:roll: Quote
Lionees Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 A my dalej czekamy i się skręcamy z ciekawości:p Quote
gonia66 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ana666 napisał(a):cioteczka ktora zawoziła kubę pracuje od 8 do 21, ma też swoje zwierzaki i problemy i nie ma czasu wstawiać zdjęć, a Donka nadal nie ma neta? Ona mogłaby coś napisać i wstawić zdjęcia:roll: Donka ma net ale taki, ze dogo w ogole jej nie chodzi...przy mnie sprawdzala jak dzwonilam...poza tym Ona chyba zdjec z tego co wiem, nie robiła...chyba ze sie myle..tylko dziewczyny mialy ze soba aparat...no to mogly mi wyslac te fotki na maila i ja bym wkleila...szkoda ze tak dlugo to trwa- bardzo jestesmy wszystkie ciekawe..... Quote
mikoada Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 No to w takim razie cierpliwie czekamy najważniejsze, że Kubuś już grzeje tyłeczek :) Quote
ketunia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Pewnie Kubuś szczęśliwy:loveu: Z nieciepliwością czekamy na zdjęcia. Quote
Lionees Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 A zajrzałam sobie z nadzieją,że może jakieś fotki są...:roll: Quote
gonia66 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Lllalllllaaaaaaaaaaaaaa:multi::multi::multi:Dostalam maila zaraz beda fotki- czytajcie same i tanczcie przed kompem jak ja!Q!!!!!!!! Cześć.PRZEPRASZAM BARDZO:oops::oops::oops:,że nic nie zamieszczam na wątku Kubusia,ale zupełnie nie chce się otworzyć:shake:.Dlatego mam do Ciebie prośbę .Jeśli możesz ,to napisz w moim imieniu,że u Kubusia wszystko ok.Wykąpałam Go.Teraz jest pachnacy;-).Zachowuje czystość w domu.Bardzo zaprzyjażnił się z moją tymczasowiczką.Chodzi za nia cały czas.Ostatnio nawet kopali jeden dół na spacerze:p.Apetyt Kubusiowi dopisuje. Do jedzenia od siebie dodaje witaminy,żeby się szybciej wzmocnił,żeby porosły ubytki sierści.Myśle,że smakowałaby też , sucha karma(wyjada z innych misek)-proszę o namiary na osobę z którą mogę się kontaktować w sprawie karmy,płatności.Na spacerze wykazuje ciekawość węszy,biegnie do innych psów sprawdzić co znalazły ciekawego. Jest naprawdę żwawy i myśle,że przed Kubusiem jeszcze sporo życia:loveu:.Jest niekonfliktowy w stosunku do innych psów.Lubi być głaskany i lubi być poprostu z człowiekiem. Ach,bym zapomniała.Na spacer chodzi już bez smyczy.Nie oddala się zbytnio.Jest w zasięgu mojego wzroku.Proszę Cie wyślij mi adres email,to ja wyśle Ci zdjęcia.Może Tobie uda się wstawić. PLaczecie juz ze szczescia????Bo ja tak........:loveu::loveu::loveu: Ketunio..przyslij mi prosze na PW swoj numer telefonu(przyda się i mnie) Quote
ketunia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 WOW :multi::multi::multi: ALE WIEŚCI.:multi: :loveu::multi:SUPER!!!!!! Kubuniu ja wiem, że Ty znajdziesz kochający domek.:multi: Ja moge wystawiać fotki. Mam wykupiony abonament na fotosiku. Goniu wysłałam Ci pw Quote
gonia66 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='ketunia']WOW :multi::multi::multi: ALE WIEŚCI.:multi: :loveu::multi:SUPER!!!!!! Kubuniu ja wiem, że Ty znajdziesz kochający domek.:multi: Ja moge wystawiać fotki. Mam wykupiony abonament na fotosiku. Goniu wysłałam Ci pw[/QUOTE] JU przeslalam numer Donce, czekam na informacje, ze fotki wyslane...podaj swojego maila- to mozesz wkleic- moze bedzie szybciej,bo ja troszke wolna w te klocki jestem:p Quote
Lionees Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Donka,(a jeżeli nie czyta tego,to Jej przekażcie proszę),niech nie szaleje z witaminami dla Kubusia,bo zamiast pomóc,może mu zaszkodzić i jeżeli je karmę mokrą to niech nie podjada suchej i odwrotnie.Posiłki o stałych porach,a nie jak chce i kiedy chce.Jeżeli karma dostarczana przez dziewczyny jest dobra jakościowo,to w niej są już wszystkie składniki potrzebne Kubusiowi do prawidłowego funkcjonowania,a wszystko inne w większej ilości może spowodować hiperwitaminozę,oraz inne dolegliwości wątrobowo-żołądkowe.Karmę też trzeba dozować zgodnie z instrukcją,a nie na zasadzie-zjadł,to jeszcze mu dołożę,niech się naje do syta!!!! I nie piszę tego,żeby się wymądrzać,tylko mam 7 staruszków i 25 lat pracy z psami.Traktujcie mój post jako dobrą radę,bo jest on pisany z serca i obawy o zdrowie Kubusia.Piszę to tak na wszelki wypadek,gdyby Donka nie bardzo miała doświadczenie w opiekowaniu się na dłuższą metę starszym psem. Quote
gonia66 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Jeszcze jeden mail..zaraz wysle linka do watku- moze tak sie uda wejsc..(Pisalam do moda w tej sprawie- nie wiadomo kiedy problemy beda usuniete:mad::mad::mad:) Zjęcia wyśle jutro,bo szukam,szukam i nie moge znaleść przewodu do aparatu. A zdjęcia są ładne spacerowo- leśne.:loveu:. jeszcze opowiem jedna Kubusiowa historyjkę.Dzisiaj jak zawiozłam córeczkę do szkoły i wróciłam.Zastałam Kubusia w oknie:crazyeye:.Wskoczył na łóżko i stanął łapami na parapet chcąc zobaczyć co dzieje się na na dworze.Wtedy pomyślałam sobie,oj bracie jeszcze dużo chęci do życia w Tobie i ciekawości świata:lol:!!! Quote
Lionees Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='gonia66']Jeszcze jeden mail..zaraz wysle linka do watku- moze tak sie uda wejsc..(Pisalam do moda w tej sprawie- nie wiadomo kiedy problemy beda usuniete:mad::mad::mad:) Zjęcia wyśle jutro,bo szukam,szukam i nie moge znaleść przewodu do aparatu. A zdjęcia są ładne spacerowo- leśne.:loveu:. jeszcze opowiem jedna Kubusiowa historyjkę.Dzisiaj jak zawiozłam córeczkę do szkoły i wróciłam.Zastałam Kubusia w oknie:crazyeye:.Wskoczył na łóżko i stanął łapami na parapet chcąc zobaczyć co dzieje się na na dworze.Wtedy pomyślałam sobie,oj bracie jeszcze dużo chęci do życia w Tobie i ciekawości świata:lol:!!! Kochane,mądre psisko:loveu:.Donka,mów do niego dużo,mów kochana,bo on niestety nie za bardzo rozumie słowa,bo nie miał go kto uczyć,ale na pewno będzie pojętnym chłopcem i wniesie dużo radości do Twojego jak i do późniejszego nowego domu,bo że taki znajdzie,to jestem przekonana w 10000%:loveu:Ucałuj Kubusia w czółko:loveu: Quote
gonia66 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Renata5']Kochane,mądre psisko:loveu:.Donka,mów do niego dużo,mów kochana,bo on niestety nie za bardzo rozumie słowa,bo nie miał go kto uczyć,ale na pewno będzie pojętnym chłopcem i wniesie dużo radości do Twojego jak i do późniejszego nowego domu,bo że taki znajdzie,to jestem przekonana w 10000%:loveu:Ucałuj Kubusia w czółko:loveu: Ode mnie tez..ode mnie tez...koniecznie!!!@!!:loveu::loveu::loveu: Quote
sleepingbyday Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 oj, podobaja mi sie ostatnie posty bardzo :multi:. a renaty5 słuchajcie, w sumie jak wyroczni - na staruszkach przeca zeby zjadła :evil_lol: Quote
gonia66 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Dostalam fotki od Donki, ale przesle je Ketunii.to troche roboty jest zeby je wkleic(ja inaczeij nie umiem jak przez imageshack...wiec to dluuugo...moze Ketunia zrobi to szybciej:loveu:A fotki sa swietne- ze spacerku- KUba na nich wyglada jak 4-latek..a nie chory i zrezygnowany pies...:multi::multi::multi: Quote
Lionees Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='sleepingbyday'] a renaty5 słuchajcie, w sumie jak wyroczni - na staruszkach przeca zeby zjadła :evil_lol:[/QUOTE] SBD,Ty mnie tak nie gloryfikuj:-P,chociaż na prawdę zęby pozjadałam na staruszkach i psach specjalnej troski,czyli bezdomniakach bitych,głodzonych,pokaleczonych...:-(.Generalnie większość mojego życia pracowałam "na ulicy":roll:,że tak się wyrażę,a kiedyś nie było tylu wetów co teraz i musiałam sama leczyć te bidy,co praktycznie zawsze mi sie udawało.Dlatego moje doświadczenie nie jest książkowe,tylko realne,życiowe i dlatego na wielu wątkach staram się pomagać radą.Niestety na wielu wątkach nikt nie słucha,nikt nie czyta ze zrozumieniem,a potem pretensja do nie wiadomo kogo,że nikt nie pomógł:shake: [quote name='gonia66']KUba na nich wyglada jak 4-latek..a nie chory i zrezygnowany pies...:multi::multi::multi:[/QUOTE] Proponuję na dzień dobry zabrać Kube do weta i zrobić mu dokładny "przegląd",oraz badanie krwi od A do Z,czyli nie samą morfologię,a całościowe badanie krwi.Wtedy dowiemy się jak on ze zdrowiem stoi,a także jaką karmę mu dopasować,bo to jest bardzo ważne. Uf...ale się nawypisywałam:roll: Quote
dorota1 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Mam pytanko, czy te stałe wpłaty na DT Kubusia nadal wpłacamy co miesiąc na konto ketuni, czy cos się zmieniło w tej kwestii? Też czekam niecierpliwie na zdjęcia;) Quote
sleepingbyday Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 nie gloryfikuje cię. czy ja napisałam, że jesteś najmilsza, najmądrzejsza, najpiekniejsza, najszlachetniejsza :razz:? tylko, ze wiedze masz, więc "grzecznie bez szemrania słuchac pani profesur" :evil_lol: ;) Quote
Lionees Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Post mi się z wrażenia zdublował:evil_lol: Quote
Lionees Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='sleepingbyday']nie gloryfikuje cię. czy ja napisałam, że jesteś najmilsza, najmądrzejsza, najpiekniejsza, najszlachetniejsza :razz:? [/QUOTE] Kurna,a nie jestem?:-o:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
gonia66 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Renata5']Kurna,a nie jestem?:-o:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] NO jasne ze nie..bo ja jestem:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Lionees Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='gonia66']NO jasne ze nie..bo ja jestem:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] No nie powiem,że nie...widziałam Cię na NK:eviltong:...niezła laska z Cię jest:siara::cool3: Quote
Recommended Posts