Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gonia66 napisał(a):
NIE MA DALEJ ZDJĘĆ???????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:NO PROSZE.....DZIEWCZYNY....NIE TRZYMAKCIE NAS W NAPIĘCIU.............:razz::razz::razz::razz:

No właśnie, nieładnie tak robić cioteczki :evil_lol:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cioteczka ktora zawoziła kubę pracuje od 8 do 21, ma też swoje zwierzaki i problemy i nie ma czasu wstawiać zdjęć, a Donka nadal nie ma neta?
Ona mogłaby coś napisać i wstawić zdjęcia:roll:

Posted

ana666 napisał(a):
cioteczka ktora zawoziła kubę pracuje od 8 do 21, ma też swoje zwierzaki i problemy i nie ma czasu wstawiać zdjęć, a Donka nadal nie ma neta?
Ona mogłaby coś napisać i wstawić zdjęcia:roll:

Donka ma net ale taki, ze dogo w ogole jej nie chodzi...przy mnie sprawdzala jak dzwonilam...poza tym Ona chyba zdjec z tego co wiem, nie robiła...chyba ze sie myle..tylko dziewczyny mialy ze soba aparat...no to mogly mi wyslac te fotki na maila i ja bym wkleila...szkoda ze tak dlugo to trwa- bardzo jestesmy wszystkie ciekawe.....

Posted

Lllalllllaaaaaaaaaaaaaa:multi::multi::multi:Dostalam maila zaraz beda fotki- czytajcie same i tanczcie przed kompem jak ja!Q!!!!!!!!
Cześć.PRZEPRASZAM BARDZO:oops::oops::oops:,że nic nie zamieszczam na wątku Kubusia,ale zupełnie nie chce się otworzyć:shake:.Dlatego mam do Ciebie prośbę .Jeśli możesz ,to napisz w moim imieniu,że u Kubusia wszystko ok.Wykąpałam Go.Teraz jest pachnacy;-).Zachowuje czystość w domu.Bardzo zaprzyjażnił się z moją tymczasowiczką.Chodzi za nia cały czas.Ostatnio nawet kopali jeden dół na spacerze:p.Apetyt Kubusiowi dopisuje. Do jedzenia od siebie dodaje witaminy,żeby się szybciej wzmocnił,żeby porosły ubytki sierści.Myśle,że smakowałaby też , sucha karma(wyjada z innych misek)-proszę o namiary na osobę z którą mogę się kontaktować w sprawie karmy,płatności.Na spacerze wykazuje ciekawość węszy,biegnie do innych psów sprawdzić co znalazły ciekawego. Jest naprawdę żwawy i myśle,że przed Kubusiem jeszcze sporo życia:loveu:.Jest niekonfliktowy w stosunku do innych psów.Lubi być głaskany i lubi być poprostu z człowiekiem. Ach,bym zapomniała.Na spacer chodzi już bez smyczy.Nie oddala się zbytnio.Jest w zasięgu mojego wzroku.Proszę Cie wyślij mi adres email,to ja wyśle Ci zdjęcia.Może Tobie uda się wstawić.
PLaczecie juz ze szczescia????Bo ja tak........:loveu::loveu::loveu:
Ketunio..przyslij mi prosze na PW swoj numer telefonu(przyda się i mnie)

Posted

WOW :multi::multi::multi: ALE WIEŚCI.:multi: :loveu::multi:SUPER!!!!!!
Kubuniu ja wiem, że Ty znajdziesz kochający domek.:multi:

Ja moge wystawiać fotki. Mam wykupiony abonament na fotosiku.
Goniu wysłałam Ci pw

Posted

[quote name='ketunia']WOW :multi::multi::multi: ALE WIEŚCI.:multi: :loveu::multi:SUPER!!!!!!
Kubuniu ja wiem, że Ty znajdziesz kochający domek.:multi:

Ja moge wystawiać fotki. Mam wykupiony abonament na fotosiku.
Goniu wysłałam Ci pw[/QUOTE]
JU przeslalam numer Donce, czekam na informacje, ze fotki wyslane...podaj swojego maila- to mozesz wkleic- moze bedzie szybciej,bo ja troszke wolna w te klocki jestem:p

Posted

Donka,(a jeżeli nie czyta tego,to Jej przekażcie proszę),niech nie szaleje z witaminami dla Kubusia,bo zamiast pomóc,może mu zaszkodzić i jeżeli je karmę mokrą to niech nie podjada suchej i odwrotnie.Posiłki o stałych porach,a nie jak chce i kiedy chce.Jeżeli karma dostarczana przez dziewczyny jest dobra jakościowo,to w niej są już wszystkie składniki potrzebne Kubusiowi do prawidłowego funkcjonowania,a wszystko inne w większej ilości może spowodować hiperwitaminozę,oraz inne dolegliwości wątrobowo-żołądkowe.Karmę też trzeba dozować zgodnie z instrukcją,a nie na zasadzie-zjadł,to jeszcze mu dołożę,niech się naje do syta!!!!

I nie piszę tego,żeby się wymądrzać,tylko mam 7 staruszków i 25 lat pracy z psami.Traktujcie mój post jako dobrą radę,bo jest on pisany z serca i obawy o zdrowie Kubusia.Piszę to tak na wszelki wypadek,gdyby Donka nie bardzo miała doświadczenie w opiekowaniu się na dłuższą metę starszym psem.

Posted

Jeszcze jeden mail..zaraz wysle linka do watku- moze tak sie uda wejsc..(Pisalam do moda w tej sprawie- nie wiadomo kiedy problemy beda usuniete:mad::mad::mad:)
Zjęcia wyśle jutro,bo szukam,szukam i nie moge znaleść przewodu do aparatu. A zdjęcia są ładne spacerowo- leśne.:loveu:. jeszcze opowiem jedna Kubusiowa historyjkę.Dzisiaj jak zawiozłam córeczkę do szkoły i wróciłam.Zastałam Kubusia w oknie:crazyeye:.Wskoczył na łóżko i stanął łapami na parapet chcąc zobaczyć co dzieje się na na dworze.Wtedy pomyślałam sobie,oj bracie jeszcze dużo chęci do życia w Tobie i ciekawości świata:lol:!!!

Posted

[quote name='gonia66']Jeszcze jeden mail..zaraz wysle linka do watku- moze tak sie uda wejsc..(Pisalam do moda w tej sprawie- nie wiadomo kiedy problemy beda usuniete:mad::mad::mad:)
Zjęcia wyśle jutro,bo szukam,szukam i nie moge znaleść przewodu do aparatu. A zdjęcia są ładne spacerowo- leśne.:loveu:. jeszcze opowiem jedna Kubusiowa historyjkę.Dzisiaj jak zawiozłam córeczkę do szkoły i wróciłam.Zastałam Kubusia w oknie:crazyeye:.Wskoczył na łóżko i stanął łapami na parapet chcąc zobaczyć co dzieje się na na dworze.Wtedy pomyślałam sobie,oj bracie jeszcze dużo chęci do życia w Tobie i ciekawości świata:lol:!!!
Kochane,mądre psisko:loveu:.Donka,mów do niego dużo,mów kochana,bo on niestety nie za bardzo rozumie słowa,bo nie miał go kto uczyć,ale na pewno będzie pojętnym chłopcem i wniesie dużo radości do Twojego jak i do późniejszego nowego domu,bo że taki znajdzie,to jestem przekonana w 10000%:loveu:Ucałuj Kubusia w czółko:loveu:

Posted

[quote name='Renata5']Kochane,mądre psisko:loveu:.Donka,mów do niego dużo,mów kochana,bo on niestety nie za bardzo rozumie słowa,bo nie miał go kto uczyć,ale na pewno będzie pojętnym chłopcem i wniesie dużo radości do Twojego jak i do późniejszego nowego domu,bo że taki znajdzie,to jestem przekonana w 10000%:loveu:Ucałuj Kubusia w czółko:loveu:
Ode mnie tez..ode mnie tez...koniecznie!!!@!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Dostalam fotki od Donki, ale przesle je Ketunii.to troche roboty jest zeby je wkleic(ja inaczeij nie umiem jak przez imageshack...wiec to dluuugo...moze Ketunia zrobi to szybciej:loveu:A fotki sa swietne- ze spacerku- KUba na nich wyglada jak 4-latek..a nie chory i zrezygnowany pies...:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='sleepingbyday']
a renaty5 słuchajcie, w sumie jak wyroczni - na staruszkach przeca zeby zjadła :evil_lol:[/QUOTE]
SBD,Ty mnie tak nie gloryfikuj:-P,chociaż na prawdę zęby pozjadałam na staruszkach i psach specjalnej troski,czyli bezdomniakach bitych,głodzonych,pokaleczonych...:-(.Generalnie większość mojego życia pracowałam "na ulicy":roll:,że tak się wyrażę,a kiedyś nie było tylu wetów co teraz i musiałam sama leczyć te bidy,co praktycznie zawsze mi sie udawało.Dlatego moje doświadczenie nie jest książkowe,tylko realne,życiowe i dlatego na wielu wątkach staram się pomagać radą.Niestety na wielu wątkach nikt nie słucha,nikt nie czyta ze zrozumieniem,a potem pretensja do nie wiadomo kogo,że nikt nie pomógł:shake:
[quote name='gonia66']KUba na nich wyglada jak 4-latek..a nie chory i zrezygnowany pies...:multi::multi::multi:[/QUOTE]
Proponuję na dzień dobry zabrać Kube do weta i zrobić mu dokładny "przegląd",oraz badanie krwi od A do Z,czyli nie samą morfologię,a całościowe badanie krwi.Wtedy dowiemy się jak on ze zdrowiem stoi,a także jaką karmę mu dopasować,bo to jest bardzo ważne.

Uf...ale się nawypisywałam:roll:

Posted

Mam pytanko, czy te stałe wpłaty na DT Kubusia nadal wpłacamy co miesiąc na konto ketuni, czy cos się zmieniło w tej kwestii?

Też czekam niecierpliwie na zdjęcia;)

Posted

[quote name='sleepingbyday']nie gloryfikuje cię. czy ja napisałam, że jesteś najmilsza, najmądrzejsza, najpiekniejsza, najszlachetniejsza :razz:?

[/QUOTE]
Kurna,a nie jestem?:-o:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Renata5']Kurna,a nie jestem?:-o:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]
NO jasne ze nie..bo ja jestem:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='gonia66']NO jasne ze nie..bo ja jestem:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
No nie powiem,że nie...widziałam Cię na NK:eviltong:...niezła laska z Cię jest:siara::cool3: