Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Troszkę się niepokoję, czy z domkiem dla Kuby wszystko ok? Biorą go?

Agusiu-wszystko jest w najlepszym porzadku- domek super(otrzymalam informacje od Asiek007, ktora zarekomendowala domek na 1000000%), Iwonka(Donka5) to fajna babeczka- Kubus bedzie z dwoma maluszkami w domku, z Pania i Jej córeczka 8 latka zakochana w psach "po uszy"...Bedzie mieszkal w podobno pieknym domku pod lasem, bedzie mial spacery, wybieg jesli zechce(Iwonka nie ma kojcow, ani bud- to poczatkujacy DT,a le sprawdzony i rekomendowany)Donka czeka w niedziele...mowila mi (zapomnialam przekazac wczoraj Anetce), ze padl jek przedwczoraj net(tn linia telef jest uszkodzona) wiec tylko dzownic lub pisac smski jakby co:p. DOnka to niesmalam babeczka ale zrobila na mnie cudowne wrazenie osoby ktora bardzo kocha psy...bedzie dobrze dziewczyny..."moje" wirtualne Kubusie tylko do cudnych miejsc trafiają...dlatego jak mnie "zawolano" do Kubusia- juz wiedzialm, ze bedzie dobrze..i bedzie- wierze w to:loveu::loveu:

Posted

dziewczyny podeślijcie mi na pw numer konta do wpłaty, mój bazarek sie już skończył, kasa na transport jest, wiec będzie dokładka do hotelu, nie dużo, ale zawsze cosik, wpłata będzie zatytułowana-bazarek magda z., proszę mi dać znac jak pieniądze dojdą, abym wysłała fanty możliwie szybko, dziękuję:loveu:

Posted

magda z. napisał(a):
dziewczyny podeślijcie mi na pw numer konta do wpłaty, mój bazarek sie już skończył, kasa na transport jest, wiec będzie dokładka do hotelu, nie dużo, ale zawsze cosik, wpłata będzie zatytułowana-bazarek magda z., proszę mi dać znac jak pieniądze dojdą, abym wysłała fanty możliwie szybko, dziękuję:loveu:

JAK na hotelik to Ketunia zbiera...zaraz sprawdze czy mam Jej numer konta i jak mam to przesle Tobie....Dziękujemy bardzo:loveu:

Posted

magda z. napisał(a):

wYSLALAM NUMER KONTA kETUNII :loveu:

Posted

Jak tam??Nasz chlopak spakowany i przygotowany do drogi?????JUz się nie moge doczekac fotek Kubolinki na nowym poslanku w nowym domku..normalnie az mnie skreca w rulonik z niecierpliwosci:loveu::loveu::loveu:

Posted

darunia-puma napisał(a):
chłopczyku nasz kochany już jutro wyjeżdżasz a ty bidku nic nie wiesz i śpisz smutny po kolejnym dniu w schronisku........... śpij dobrze kochany i niech szybko będzie rano

NIe wierze..Kubus musi czuc cos swoim meskim psim noskiem...moze nic Wam nie mowil zeby nie zapeszyc ale na pewno wie...:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

oj może masz rację to ja winna.........ajajajajaj przepraszam w moją niewiarę ale chciałam mu zrobić niespodziankę i powiedzieć na uszko naszemu mężczyźnie że cccciiiiiii jutro jedziesz do lepszego życia

Posted

darunia-puma napisał(a):
oj może masz rację to ja winna.........ajajajajaj przepraszam w moją niewiarę ale chciałam mu zrobić niespodziankę i powiedzieć na uszko naszemu mężczyźnie że cccciiiiiii jutro jedziesz do lepszego życia

A..no to mow mow..On i tak jest mądrym facetem ii nie da pewnie nawet po sobie poznac, ze cos wie na ten temat..ale na pewno sie ucieszy, bo szeptanie na uszko- to Przytulanie...:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

No to juz teraz czekamy na nowe wiadomosci i podrozy i prosimy baaaardzo o fotki z przebiegu drogi i z nowego domku:loveu:...ale się cieszę:multi::multi:...szkoda tylko ze Ana66 siedzis nie odezwala na watku...mam nadzieje, ze to nic zlego nie wróży..bo ja to jzu na zimne czasem dmucham...:razz:

Posted

gonia66 napisał(a):
Właśnie sprawdzialm konto i informuję radosnie, że doszly pieniążki od Sabinki- 200, 01 zł:loveu::loveu::loveu:

Ciociu no prosze, nie licz zesz tego grosza... :cool3: to tak glupio przeliczylo z USD i bedzie tylko przeszkadzac w rozliczeniu. ;)

Posted

Nie odZywałam sie bo leże znów chora:angryy:, Kubuś już w drodze, ja niedałabym rady jechać jedzie moja znajoma, byłam w schronisku zeby zapakować Kubusia, dałam jej karmę, posłanko i ksiażeczke Kuby, odwozili mnie do domu i Kubuś był grzeczny w samochodzie, siedział sobie w poslanku i zaglądał przez szybę.
Donka obiecała dzis napisać na dogo jak Kuba do niej dojedzie jedynie że bedzie miała problem z netem to przez tel zda mi relacje i ja napisze tutaj :)

Posted

Kubusiu kochany jak ja się cieszę, że jesteś już poza schroniskiem:loveu:
Szczęśliwej podróży chłopczyku.
Z niecierpliwością czekamy z Asią na informacje z nowego domku.

Posted

ale fajne wieści, nasz 13-letni Beethoven też jutro lub w czwartek najpóźniej śmiga do hotelu, po 8 latach schroniska:multi: Jakiś dobry czas dla schroniskowych weteranów, przynajmniej one spędzą zimę w ciepełku i przy człowieku. Czekam na info jak kubuś się zaaklimatyzuje

Posted

ana666 napisał(a):
Nie odZywałam sie bo leże znów chora:angryy:, Kubuś już w drodze, ja niedałabym rady jechać jedzie moja znajoma, byłam w schronisku zeby zapakować Kubusia, dałam jej karmę, posłanko i ksiażeczke Kuby, odwozili mnie do domu i Kubuś był grzeczny w samochodzie, siedział sobie w poslanku i zaglądał przez szybę.
Donka obiecała dzis napisać na dogo jak Kuba do niej dojedzie jedynie że bedzie miała problem z netem to przez tel zda mi relacje i ja napisze tutaj :)

:multi::multi::multi::multi::multi:jaaaaaaaaaaa...juz nawet nicnie pisze- czekam z radoscia...a byly jakies fotki z pozegnania ze schronem????:razz:ZAraz zadzwonie do Donki bo nie wytrzymam:p:p:p

Posted

ZAdzwonilam..wlasnie w tej chwili i wlasnie w tej chwili Kubus dojechal- slysalam nawet jak szczekaja psy na powitanie gościa...za pol godzinki zadzwonie to dowiem się wiecej, bo teraz wysiadaja z auta i jest male zamiesznaie. Kubus cala droge spal i dojechal szczesliwie- tyle wiem na :juz"....ale to i tak cudna wiadomosc..dziewczyny maja aparat, wiec na pewno beda fotki..no...........ale sie cieszę....:multi::multi::loveu::loveu:

ZAJRZYJCIE DZIEWCZYNY TU PLIIISSS:loveu::loveu:..TU TAK CUDNIE A TAM PODOBNA SYTUACJA, TYLKO NIKT SIE NIE INTERESUJE A DOGO NAWALA.PIES BEZ SZANS W TAKIM UKŁADZIE...TYLKO ZAJRZYJCIE....:shake::shake:...http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=147253&page=2