ana666 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Nie moge uwierzyć:shake::multi: Bardzo Wam dziekuje, nie spodziewałam się takiej pomocy. To mogłabyś Goniu przelać mi te 300zł/350 zł na transport, tak zebym zdążyła przed wyjazdem je wypłacić? Quote
Sabina02 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Goniu66, prosze pomoz rozkrecic ten watek. Tam tez brakuje deklaracji. :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=146446 Pliiiiissssssssssss!!!! :modla: Quote
mikoada Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Jakie cudownie wieści :) Kubuniu jeszcze troszkę i będziesz spał w ciepełku :) Quote
gonia66 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 ana666 napisał(a):Nie moge uwierzyć:shake::multi: Bardzo Wam dziekuje, nie spodziewałam się takiej pomocy. To mogłabyś Goniu przelać mi te 300zł/350 zł na transport, tak zebym zdążyła przed wyjazdem je wypłacić?Jasne- zaraz przelewam...to 300 czy 350 zł???Kupilas juz aniu jakies puszkidla Kubusia??Proszę zadzwon do Donki5 i potwierdź oprzyjazd Kubusia bo martwie sie czy Ona nie mysli ze to nieaktualne..na wątku jednego psaika dowiedzialam sie ze tez moze pijedzie do Donki5...a ja jej nuemr gdzies posialam juz...zadzwon jak mozesz i napisz nam, ze przyjazd potwierdziny i aktualny:p Quote
ketunia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 gonia66 napisał(a):Dziewczyny i chłopaki...normalnie nasz Kubus to farciarz jakich malo..martwilysmy sie ze nie bedziemy mieli na transport 400 zł..teraz okazalo się ze transport troszke tańszy jest, to raz a dwa to uwaga uwaga....wplaty jakie dostalam na transport dla Dziadziusia: POker- 20 zł agusiazet- 50 zł bico- 50 zł ewu- 70 zł pani od SMSka- ...uwaga..200 zł Ukryty Smok.....uwaga...200 zł Czy Wy to widzicie co ja:crazyeye::crazyeye::crazyeye:??No i jeszcze w drodze jest 200 zł od Sabinki:multi::multi::multi::multi:...jjjaaaaaaaaa.:lol:..nie moge z radości....no to wyglada na to, ze nasz Slodziak będzie mial zgromadzone ....790 zł!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:minus 300 zł transport- zostanie więc "malutki zapasik" na leczenie i ewentualne koszta dodatkowe- w kwocie ...490 zł!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu:Czy Wy to widzicie??Znowu Niebo sie zatrzesło...znowu Anioły pospadały na watek Kubusia.....ja to chyba muszę jakis taniec radości odtańczyć....a juz dziękowac wszystkim darczyńcom- to nawet nie umiem- bo nie mam słów.....no nie mam takich slow ktore by ta wdziecznośc wyraziły....dlatego kłaniam sie nisko i opowiadam męzowi właśnie przy kawusi, jakich znam cudownych i kochanych przyjaciół....a On też jest w szoku razem ze mną...chociaz ja to chyba nie jestem ...bo "przez Was" Drogie Anioły, to juz mnie nic nie zdziwi na tym dogo:loveu::loveu::loveu: Wow jakie wspaniałe wieści:multi::multi::multi: Cioteczki to co robimy z jedzonkiem Kubusia? Quote
gonia66 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 ketunia napisał(a):Wow jakie wspaniałe wieści:multi::multi::multi: TAk tak wspaniale..i wlasnie obmyslilysmy(bo kontaktowalam się z asik007, ktora ma dwa pieski u Donki5 i powiedziala ze to najcudniejszy domek na swiecie)zeby kupic tak jak to wlasnie asik zrobila- legowisko dla Kubusia- zeby mial tylko swoje w domku....jej pieski maja takie budki miśkowe(sa malutkie),...mysle ze to dobry pomysl, bo Kubus chyba powinien miec cos swojego na nowa droge zycia...co o tym myslicie cioteczki???Tam w domku tez pewnie sie przyda taka lezanka dla Niego..bo sofy to on chyba raczej nie zna....(choc kto to wie??Moja Salma wychowana na dzialkach od urodzenia- teraz tylko lóżeczka okupuje:eviltong::eviltong:- chociaz tez jej chce zakupic takie poslanko) TO JUZ DWA MIESIĄCE ODKĄD CIEBIE NIE MA...CIAPULINKO...TESKNIE BARDZO..:((((((... Quote
ketunia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Świetny pomysł z tym posłankiem:) Doszła wpłata od: Agnieszka103 Dziękujemy:multi: Quote
ana666 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Byłam w małym zoo i kupiłam łóżeczko za 63zł, nie było tanszych a nie chciałam kupić za małego, kupiłam makaron 3kg za 13,60zł i 6 dużych puszek, zeskanuje rachunek i wkleje na dogo, i jeszcze byłam w schronisku po książeczke, Kuba ma ważne szczepienia do kwietnia, mam już klucz do jego boksu wiec w niedziele tylko go zaboire, w schronisku dałam za niego 30zł więc razem dziś wydałam na niego 155, 55zł Nie brałam z tych 300zł które mam na opłate DT, wypłaciłam 70zł które wcześniej wpłynęły i 10 od wiedzmy także prosiłabym Ketunie lub Gonie o zwrot tego co wyłożyłam, 155,55- 80=75,55zł Quote
sleepingbyday Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 kurczę, puszeczki, łóżeczka. zwijam sie normalnie z zazdrości. a ja nie wiem, czy dam radę zebrać dla straumatyzowanego rikiego na hotelik, kórego propozycje on ma... gonia, jak ty to robisz??? ja tez chcę tak umieć!!! Quote
ketunia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 ana666 napisał(a):Byłam w małym zoo i kupiłam łóżeczko za 63zł, nie było tanszych a nie chciałam kupić za małego, kupiłam makaron 3kg za 13,60zł i 6 dużych puszek, zeskanuje rachunek i wkleje na dogo, i jeszcze byłam w schronisku po książeczke, Kuba ma ważne szczepienia do kwietnia, mam już klucz do jego boksu wiec w niedziele tylko go zaboire, w schronisku dałam za niego 30zł więc razem dziś wydałam na niego 155, 55zł Nie brałam z tych 300zł które mam na opłate DT, wypłaciłam 70zł które wcześniej wpłynęły i 10 od wiedzmy także prosiłabym Ketunie lub Gonie o zwrot tego co wyłożyłam, 155,55- 80=75,55zł Goniu zdecyduj, która z nas ma przelać pieniążki. Jakby co dajcie znać :) Quote
gonia66 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 ketunia napisał(a):Goniu zdecyduj, która z nas ma przelać pieniążki. Jakby co dajcie znać :) OCZywiscie ze ja przeleje na ten cel- to w zasadzie cena łóżeczka- Ty ketunio bedziesz miala na pokarm i hotelik- ja resztę:lol::lol:Więc jesli jakies wydatki nadspodziewane- walicie do mnie "jak w dym"...Anioły złOżyły Kubusiowi niezły depozycik- BARDZO BARDZO DZIĘKUJEMY!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: zARAZ WYSYLAM PIENIĄZKI DLA aNY66 (350 ZŁ TRANSPORT PLUS 75,55 ŁÓŻECZKO)mailam wyslac wczoraj, ale moj bank w nocy tez czesto szaleje:razz: Quote
ketunia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Co Kubuś będzie jadł ? Na ile mu wystarczy tych puszeczek ? Zamówic mu coś? Quote
gonia66 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 sleepingbyday napisał(a):kurczę, puszeczki, łóżeczka. zwijam sie normalnie z zazdrości. a ja nie wiem, czy dam radę zebrać dla straumatyzowanego rikiego na hotelik, kórego propozycje on ma... gonia, jak ty to robisz??? ja tez chcę tak umieć!!! SBD...kurcze...sama nie wiem jak to się dzieje:oops:....nawet nie mialam do niedawna pojęcia ze wokol mnie tylu dobrych ludzi:loveu::loveu:... a tu...no jaaaa.....chyba mam szczęście do Aniołów(pewnie wiesz dlaczego:p) Quote
sleepingbyday Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 nie, nie bądź taka i powiedz, jka to robisz. nie wymiguj się, ze nie wiesz, jka to się dzieje - podziel sie know how :cool3: Quote
gonia66 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 sleepingbyday napisał(a):nie, nie bądź taka i powiedz, jka to robisz. nie wymiguj się, ze nie wiesz, jka to się dzieje - podziel sie know how :cool3: Nie..no serio..ja "tylko" prosze...ale uwierz, ze czasem obrywam też od niektorych cioteczek...ale nawet sie nie przyznaję:oops:(wpisuję to "w ryzyko zawodowe")...myślę- trudno- mogę oberwać..byleby pies mial ratunek:loveu:Zresztą...szczerze- to milion razy więcej spotyka mnie dobro i życzliwosc, wiec nawet jak coś pojdzie "nie tak" zaraz idzie w zapomnienie....każdy ma lepsze i gorsze dni:p TO JUZ DWA MIESIĄCE ODKĄD CIEBIE NIE MA...CIAPULINKO...TESKNIE BARDZO..:-((((((... Quote
gonia66 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Właśnie sprawdzialm konto i informuję radosnie, że doszly pieniążki od Sabinki- 200, 01 zł:loveu::loveu::loveu:BArdzo bardzo dziękujemy kochanej kolejnej cioteczce :loveu:W Kubusiowej skarpetce więc zgromadzilo się 790,01 zł. Wyslalam 350 zł na transport i 70 zł na leżaczek- razem 420 zł. Jeśli będzie brakowałó- doślę oczywiscie a tymczasem mamy na koncie Kubusia "malutki zapasik"-370 zł . Będę trzymała te pieniążki w razie "W"...gdyby trzeba bylo leczenia lub zabraknie do karmy...no nie wiem..wypadki chodzą po ludziach, a skoro Kubuś zgromadzil tyle dobrych serc wokol siebie-to i ma (więcej oszczedności od nas:eviltong::eviltong::eviltong:)...i niech chlopak ma..a co- należą mu sie za te lata w schronie małe "Karaiby"..a ja w imieniu Kubunia bardzo dziękuję wszystkim, dzieki ktorym Kubuś juz moze pakować walizkii śnić o nowym życiu...i dzięki ktorym na stare lata zazna szcześcia(i wcale sie nie zdziwie jak znajdzie jeszcze domek:p) CIAPULINKO- TO JUZ 2 MIESIĄCE BEZ CIEBIE..BARDZO TĘSKNIĘ...:-( Quote
gonia66 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 PIesku...a co to się dzieje, ze nikt tu dzis prawie do Ciebie nie zaglada???Ledwo Cię znalazlam...:razz: Quote
mikoada Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Zaglądamy zaglądamy, tylko z tej radości słów nam zabrakło :) Quote
ketunia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 gonia66 napisał(a):i wcale sie nie zdziwie jak znajdzie jeszcze domek:p) Jest taki kochany, że napewno znajdzie:) Quote
ana666 Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Cioteczki, czy mak ktoś kontakt z Donka5, ja dzwonie pisze ale zero odzewu a musze podać jej numer dowodu w schronisku, inaczej nie bede mogła zabrać Kuby:shake:, nie wiem czy to tak ciezko wysłać numer:roll: Przecież ja TYLKO go wpisze w zeszyt i to wszystko nie bede go przekazywać dalej a z resztą nie wiem po co mógłby być mi potrzebny, odnosze wraznie że Donka boi się go podać. Może ktoś ma z nią kontakt, wiem że Gonia dzwoniła. Quote
gonia66 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 ana666 napisał(a):Cioteczki, czy mak ktoś kontakt z Donka5, ja dzwonie pisze ale zero odzewu a musze podać jej numer dowodu w schronisku, inaczej nie bede mogła zabrać Kuby:shake:, nie wiem czy to tak ciezko wysłać numer:roll: Przecież ja TYLKO go wpisze w zeszyt i to wszystko nie bede go przekazywać dalej a z resztą nie wiem po co mógłby być mi potrzebny, odnosze wraznie że Donka boi się go podać. Może ktoś ma z nią kontakt, wiem że Gonia dzwoniła. Anetko- ja juz mam ten numer w smsku- wczoraj mi go Iwonka przyslala tylko ni wyslalam Ci na PW zaraz dostanisz go smsem..a telefony odbiera.... Quote
sleepingbyday Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 to kiedy chłopak wychodzi? lubimy takie historie, co :cool3:? Quote
agusiazet Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Troszkę się niepokoję, czy z domkiem dla Kuby wszystko ok? Biorą go? Quote
ketunia Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 wpłatyMikoada 20 zł październik Gonia66 10 zł październik Bumel 25 zł październik Sleepingbyday 5 zł październik Darunia_Puma 10 zł październik Asia 300 zł (2 x 300 zł) październik, listopad Dorota1 10 zł październik Ihabe 10 zł październik Bjuta 5 zł październik Agnieszka103 15 zł październik - 300 zł hotelik na koncie Kubusia jest 410 zł :multi: Quote
Recommended Posts