agusiazet Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Mogę wspomóc 50-cioma złotymi. Poproszę o numer kota, to jutro zrobię przelew:) Quote
gonia66 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 agusiazet napisał(a):Mogę wspomóc 50-cioma złotymi. Poproszę o numer kota, to jutro zrobię przelew:) :multi::multi::multi::multi:Bardzo bardzo wielkie dzieki za kolejne złotoweczki dla dziadziusia- no chlopaku- mam nadzieje, że juz Ci sie sni nowe życie...jeszcze kilka dni i juz bedziesz mial inne sny...ale sie cieszę- to wszystko dzieki Wam cioteczki...tu na dogo jeszcze nigdy sie nie zawiodlam na "swoich" Aniołach...wystarczy troszke niebem potrząsnąc a juz spadaja, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki...znane i nieznane mi jeszcze Anioły...tak ich wielu...jeden dzień- Kubus ma zebrane deklaracje na hotelik...drugi "jeden dzien"..Kubus ma zebrane pieniazki na transport...jak tu w cuda nie wierzyć?????Wysylam juz numer konta dla agusizet:loveu::loveu::loveu: Quote
bico Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Cioteczki, pomagamy Kubusiowi, pomóżmy i Grafiemy...Jest łysy, bo taka jego uroda...ale zimy on w schronie nie przeżyje na pewno:(:(:( Zajrzyjcie, proszę:( http://www.dogomania.pl/forum/f1155/deklaracje-potrzebne-zimy-nie-przezyje-czy-choroba-skory-wyrok-141972/ Quote
obraczus87 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Przepraszam za OT. Pilnie sunia potrzebuje każdej złotówki.. kiedyś była wesoła, a teraz traci blask w oczach...mamy DT, ale brak kasy. POMÓŻCIE!!!! Najpierw cudem ocalona od smierci w przechowalni wołomińskiej, a teraz gaśnie w oczach................. nie pozwólmy Jej na to! Każda złotówka na wagę złota! http://www.dogomania.pl/forum/f1161/gasnie-w-oczach-lady-przetrwala-pseudo-schronisko-u-klamki-146880/ Quote
agusiazet Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Pieniążki na transport Kubusia przelane w wysokości 50 zł. Piesku niech Ci się poszczęści!!! Quote
gonia66 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Na moim koncie jest juz 20 zł na transport dla Kubusia,od cioteczki Poker- bardzo dziekujemy:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ana666 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Do mnie doszło te 300zł od Ketuni za pierwszy miesiąc;) Quote
gonia66 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 ana666 naisz koniecznie jak najszybciej jaka trasa Kubus ma jechac do domku- bo Ty znasz ja dobrze- a to ważne w szukaniu transportu- jesli mailby sie znaleźć tanszy:roll: Quote
ana666 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 A ja nie wiem jaka trasa, Kuba jest w Obornikach wielkopolskich a ma jechać do miejscowości Promna, za paliwo liczyłam i mysle że 300zł starczy. ;) Quote
Bjuta Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 To się chyba jedzie przez Łodź na Poznań. Z Poznania już blisko. Tak? Quote
dorota1 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 ana666 napisał(a):A ja nie wiem jaka trasa, Kuba jest w Obornikach wielkopolskich a ma jechać do miejscowości Promna, za paliwo liczyłam i mysle że 300zł starczy. ;) Sprawdzałam w programie planującym trasę i to jest 370 km w jedną stronę, czyli trzeba liczyć, że do przejechania jest minimum 750 km (lub więcej, ze względu na możliwe objazdy, albo błądzenia po drodze). Quote
Bjuta Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Viamichelin liczy nawet 392 km. 4 i pół godziny! Quote
Tola^^ Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 A tu nasz Kubuś na spacerku z wolontariuszką :) Gdy jest blisko ludzi i ktoś zwraca na niego uwagę i się nim zajmuje wtedy nasz Kubuś ma chęć życia!! Wiać jak się uśmiecha na zdjęciu ! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewu Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 70 zl ode mnie juz poszlo ( okazalo sie, ze szczesliwie mam o 20 zl wiecej na koncie niz myslalam :D ). trzymaj sie piekny pycholku:) :loveu: Quote
ketunia Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='Tola^^']A tu nasz Kubuś na spacerku z wolontariuszką :) Gdy jest blisko ludzi i ktoś zwraca na niego uwagę i się nim zajmuje wtedy nasz Kubuś ma chęć życia!! Wiać jak się uśmiecha na zdjęciu ! :loveu::loveu::loveu::loveu: Jaki on śliczny:loveu: Quote
gonia66 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Naprawde piekniiś z Kubusia niemaly:multi::multi:...chyba jednak trzeba bedzie go oglaszać, bo naprawdę to śliczny piesek i wcale nie wygląda na takiego staruszka..w hoteliku to juz w ogole pewnie odmlodnieje o kolejne kilka latek..tylko te guzy....trzeba bedzie leczyc Kubunia koniecznie...i oglaszać..kto wie????Nie takie staruszki szly do domkow...:loveu::loveu: AAAA...dzis dostalam odpowiedz od jeszce jednego hoteliku domkowego(tylko ze jato teraz juz nie pamietam do kogo pisalam i nie kojarze co to za hotelik...musiaalbym poszukac na dogo...w kazdym razie jest miejsce...ale wiecej zadnych info- poproslam o numer telefonu i miejscowosc...Kubus to juz myske ze niech jedzie tam gdzie ma jechac..ale jesli jest miejsce domkowe, to moze warto wciasnąc jakas biede ktora potrzebuje ciepla na CITO..wiecie cos o takich bidach dsziewczyny????ja zaraz sprawdse co to za hotelik..:roll: Quote
sleepingbyday Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 jakie słońće na tym zdjęciu!!! (dosłownie - słoneczny dzień i w przenosni - zadowolony piesul :eviltong:). ma chłopak farta, a i należy mu się. zawsze oddychamz ulgą i napiecie z e mine schodzi, jak jakiemus sierściuchowi sie udaje... tu jest dużo oftopików, ale musżę. Bo Riki ma szansę, ale może mu ona przejść koło nosa i tego się boję. z każdym dniem oddala się od cywilizacji.. Riki siedzi w niesławnych w boguszycach, przestarszony, znerwicowany, piękny (świecące, jasnorude umaszczenie). zpodoba sie ludziom, ma duż esznase na dom dzięki swojej urodzie, ale musi przejść przez socjalizację. zdarzyło się tak, ze jest dla niego miejsce w hoteliku. miało być dla innego psa, ale rozsądek zwyciężył, bo tamten dobrze sobie radzi. Riki ma szansę - bez niej nigdy nie będzie się nadawał do adopcji. Rriki ma kilka dni na zebranie deklaracji - i dlatego przyszłam na żebry i z prośbą o pomoc w rozprowadzaniu tej infromacji. nie chcę, żeby mu ta szansa przejdzie koło nosa... a to właśnie riki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13336184#post13336184 Quote
NusiaiJa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 "to moze warto wciasnąc jakas biede ktora potrzebuje ciepla na CITO..wiecie cos o takich bidach dsziewczyny????ja zaraz sprawdse co to za hotelik..:roll:" tak wiemy:-( "Prosze WAS bardzo, nie opuszczajcie nas w potrzebie JAK NIE WY, TO KTO NAM POMOŻE??? U mnie w tym zaściankowym Tomaszowie nie ma czegoś takiego jak domy tymczasowe, a niektórzy nawet za pieniążki mi odmawiali więc tylko WY mi zostajecie ją trzeba wyrwać ze schronu, to jeden z tych piesków, które odżyją tylko przy dobrym człowieku, jakich nie mało ale o MILI jeszcze nie wiedzą" http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=146948&page=14 Quote
gonia66 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Dziewczyny i chłopaki...normalnie nasz Kubus to farciarz jakich malo..martwilysmy sie ze nie bedziemy mieli na transport 400 zł..teraz okazalo się ze transport troszke tańszy jest, to raz a dwa to uwaga uwaga....wplaty jakie dostalam na transport dla Dziadziusia: POker- 20 zł agusiazet- 50 zł bico- 50 zł ewu- 70 zł pani od SMSka- ...uwaga..200 zł Ukryty Smok.....uwaga...200 zł Czy Wy to widzicie co ja:crazyeye::crazyeye::crazyeye:??No i jeszcze w drodze jest 200 zł od Sabinki:multi::multi::multi::multi:...jjjaaaaaaaaa.:lol:..nie moge z radości....no to wyglada na to, ze nasz Slodziak będzie mial zgromadzone ....790 zł!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:minus 300 zł transport- zostanie więc "malutki zapasik" na leczenie i ewentualne koszta dodatkowe- w kwocie ...490 zł!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu:Czy Wy to widzicie??Znowu Niebo sie zatrzesło...znowu Anioły pospadały na watek Kubusia.....ja to chyba muszę jakis taniec radości odtańczyć....a juz dziękowac wszystkim darczyńcom- to nawet nie umiem- bo nie mam słów.....no nie mam takich slow ktore by ta wdziecznośc wyraziły....dlatego kłaniam sie nisko i opowiadam męzowi właśnie przy kawusi, jakich znam cudownych i kochanych przyjaciół....a On też jest w szoku razem ze mną...chociaz ja to chyba nie jestem ...bo "przez Was" Drogie Anioły, to juz mnie nic nie zdziwi na tym dogo:loveu::loveu::loveu: Quote
Daga&Maks Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Tola^^']A tu nasz Kubuś na spacerku z wolontariuszką :) http://i34.tinypic.com/14nzmo1.jpg Gdy jest blisko ludzi i ktoś zwraca na niego uwagę i się nim zajmuje wtedy nasz Kubuś ma chęć życia!! Wiać jak się uśmiecha na zdjęciu ! :loveu::loveu::loveu::loveu: jaki uśmiechnięty pycholek :loveu: Kubuś to teraz prawdziwy bogacz :crazyeye: Quote
Bjuta Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Farciarz jakich mało!!! On jeszcze dom na stare lata znajdzie, zobaczycie! Quote
Recommended Posts