Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Mogę wspomóc 50-cioma złotymi. Poproszę o numer kota, to jutro zrobię przelew:)

:multi::multi::multi::multi:Bardzo bardzo wielkie dzieki za kolejne złotoweczki dla dziadziusia- no chlopaku- mam nadzieje, że juz Ci sie sni nowe życie...jeszcze kilka dni i juz bedziesz mial inne sny...ale sie cieszę- to wszystko dzieki Wam cioteczki...tu na dogo jeszcze nigdy sie nie zawiodlam na "swoich" Aniołach...wystarczy troszke niebem potrząsnąc a juz spadaja, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki...znane i nieznane mi jeszcze Anioły...tak ich wielu...jeden dzień- Kubus ma zebrane deklaracje na hotelik...drugi "jeden dzien"..Kubus ma zebrane pieniazki na transport...jak tu w cuda nie wierzyć?????Wysylam juz numer konta dla agusizet:loveu::loveu::loveu:

Posted

Przepraszam za OT. Pilnie sunia potrzebuje każdej złotówki.. kiedyś była wesoła, a teraz traci blask w oczach...mamy DT, ale brak kasy. POMÓŻCIE!!!! Najpierw cudem ocalona od smierci w przechowalni wołomińskiej, a teraz gaśnie w oczach................. nie pozwólmy Jej na to! Każda złotówka na wagę złota!
http://www.dogomania.pl/forum/f1161/gasnie-w-oczach-lady-przetrwala-pseudo-schronisko-u-klamki-146880/

Posted

ana666 naisz koniecznie jak najszybciej jaka trasa Kubus ma jechac do domku- bo Ty znasz ja dobrze- a to ważne w szukaniu transportu- jesli mailby sie znaleźć tanszy:roll:

Posted

ana666 napisał(a):
A ja nie wiem jaka trasa, Kuba jest w Obornikach wielkopolskich a ma jechać do miejscowości Promna,
za paliwo liczyłam i mysle że 300zł starczy. ;)

Sprawdzałam w programie planującym trasę i to jest 370 km w jedną stronę, czyli trzeba liczyć, że do przejechania jest minimum 750 km (lub więcej, ze względu na możliwe objazdy, albo błądzenia po drodze).

Posted

A tu nasz Kubuś na spacerku z wolontariuszką :)

Gdy jest blisko ludzi i ktoś zwraca na niego uwagę i się nim zajmuje wtedy nasz Kubuś ma chęć życia!!
Wiać jak się uśmiecha na zdjęciu ! :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Tola^^']A tu nasz Kubuś na spacerku z wolontariuszką :)

Gdy jest blisko ludzi i ktoś zwraca na niego uwagę i się nim zajmuje wtedy nasz Kubuś ma chęć życia!!

Jaki on śliczny:loveu:

Posted

Naprawde piekniiś z Kubusia niemaly:multi::multi:...chyba jednak trzeba bedzie go oglaszać, bo naprawdę to śliczny piesek i wcale nie wygląda na takiego staruszka..w hoteliku to juz w ogole pewnie odmlodnieje o kolejne kilka latek..tylko te guzy....trzeba bedzie leczyc Kubunia koniecznie...i oglaszać..kto wie????Nie takie staruszki szly do domkow...:loveu::loveu:
AAAA...dzis dostalam odpowiedz od jeszce jednego hoteliku domkowego(tylko ze jato teraz juz nie pamietam do kogo pisalam i nie kojarze co to za hotelik...musiaalbym poszukac na dogo...w kazdym razie jest miejsce...ale wiecej zadnych info- poproslam o numer telefonu i miejscowosc...Kubus to juz myske ze niech jedzie tam gdzie ma jechac..ale jesli jest miejsce domkowe, to moze warto wciasnąc jakas biede ktora potrzebuje ciepla na CITO..wiecie cos o takich bidach dsziewczyny????ja zaraz sprawdse co to za hotelik..:roll:

Posted

jakie słońće na tym zdjęciu!!! (dosłownie - słoneczny dzień i w przenosni - zadowolony piesul :eviltong:).

ma chłopak farta, a i należy mu się. zawsze oddychamz ulgą i napiecie z e mine schodzi, jak jakiemus sierściuchowi sie udaje...

tu jest dużo oftopików, ale musżę. Bo Riki ma szansę, ale może mu ona przejść koło nosa i tego się boję. z każdym dniem oddala się od cywilizacji..
Riki siedzi w niesławnych w boguszycach, przestarszony, znerwicowany, piękny (świecące, jasnorude umaszczenie). zpodoba sie ludziom, ma duż esznase na dom dzięki swojej urodzie, ale musi przejść przez socjalizację. zdarzyło się tak, ze jest dla niego miejsce w hoteliku. miało być dla innego psa, ale rozsądek zwyciężył, bo tamten dobrze sobie radzi.
Riki ma szansę - bez niej nigdy nie będzie się nadawał do adopcji.
Rriki ma kilka dni na zebranie deklaracji - i dlatego przyszłam na żebry i z prośbą o pomoc w rozprowadzaniu tej infromacji. nie chcę, żeby mu ta szansa przejdzie koło nosa...

a to właśnie riki:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13336184#post13336184

Posted

"to moze warto wciasnąc jakas biede ktora potrzebuje ciepla na CITO..wiecie cos o takich bidach dsziewczyny????ja zaraz sprawdse co to za hotelik..:roll:"

tak wiemy:-(

"Prosze WAS bardzo, nie opuszczajcie nas w potrzebie
JAK NIE WY, TO KTO NAM POMOŻE???
U mnie w tym zaściankowym Tomaszowie nie ma czegoś takiego jak domy tymczasowe, a niektórzy nawet za pieniążki mi odmawiali więc tylko WY mi zostajecie ją trzeba wyrwać ze schronu, to jeden z tych piesków, które odżyją tylko przy dobrym człowieku, jakich nie mało ale o MILI jeszcze nie wiedzą"
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=146948&page=14

Posted

Dziewczyny i chłopaki...normalnie nasz Kubus to farciarz jakich malo..martwilysmy sie ze nie bedziemy mieli na transport 400 zł..teraz okazalo się ze transport troszke tańszy jest, to raz a dwa to uwaga uwaga....wplaty jakie dostalam na transport dla Dziadziusia:
POker- 20 zł
agusiazet- 50 zł
bico- 50 zł
ewu- 70 zł
pani od SMSka- ...uwaga..200 zł
Ukryty Smok.....uwaga...200 zł

Czy Wy to widzicie co ja:crazyeye::crazyeye::crazyeye:??No i jeszcze w drodze jest 200 zł od Sabinki:multi::multi::multi::multi:...jjjaaaaaaaaa.:lol:..nie moge z radości....no to wyglada na to, ze nasz Slodziak będzie mial zgromadzone ....790 zł!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:minus 300 zł transport- zostanie więc "malutki zapasik" na leczenie i ewentualne koszta dodatkowe- w kwocie ...490 zł!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu:Czy Wy to widzicie??Znowu Niebo sie zatrzesło...znowu Anioły pospadały na watek Kubusia.....ja to chyba muszę jakis taniec radości odtańczyć....a juz dziękowac wszystkim darczyńcom- to nawet nie umiem- bo nie mam słów.....no nie mam takich slow ktore by ta wdziecznośc wyraziły....dlatego kłaniam sie nisko i opowiadam męzowi właśnie przy kawusi, jakich znam cudownych i kochanych przyjaciół....a On też jest w szoku razem ze mną...chociaz ja to chyba nie jestem ...bo "przez Was" Drogie Anioły, to juz mnie nic nie zdziwi na tym dogo:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Tola^^']A tu nasz Kubuś na spacerku z wolontariuszką :)

http://i34.tinypic.com/14nzmo1.jpg

jaki uśmiechnięty pycholek :loveu:

Kubuś to teraz prawdziwy bogacz :crazyeye: