Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gonia66 napisał(a):
POwiadomione sa 3 schroniska..nie pamietam dokladnie jakie jeszcze...ogloszenia tez sa...ma byc wiecej...prosilam o ulotki dla listonoszy, Pan powiedzial, ze postara się to zalatwic...ogloszenie do gazety tez...
Teraz szukanie..tylko szkanie...tylko gdzie szukac po dwoch dniach..??:(

Teraz to on może być wszędzie :shake:
Ostatnio ludziom zagineła wystraszona suczka zabrana dzień wczesniej z naszego schroniska... Było to około 30 km od Zabrza, ale jak tylko się dowiedziałyśmy to tam pojechałyśmy - przeszukałyśmy całe osiedle, spędziłyśmy tam kilka godzin... W końcu pomógł nam jeden Pan, który mówił, że rano widział ją na terenie takiego ośrodka wczasowego, dzięki tej wskazówce zmieniłysmy zupełnie kierunek poszukiwań i po godzinie wydzierania się i gwizdania w środku lasu znalazłysmy naszą Gośkę. Tylko, że ona nas znała... Znała mój głos i gwizdanie, węc sama do nas przybiegła i bardzo sie cieszyła.
Ona przemierzyła kilka kilometrów, trzymała się z daleka od ludzi, jaki jest Kuba?

Wstawię zdjęcie Kuby na profil naszego schroniska na nk... Trochę ludzi tam zagląda :roll: W bezpośrednich poszukiwaniach póki co nie dam rady pomóc, bo jestem uziemiona w domu - mam anginę :-(

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mam zadnych wieści:( Może jutro...:(
Zadzwonie zapytac, czy listonosz dostal ulotki do rozdania i czy moze cos zrobili odnosnie ogloszen w gazecie lokalnej...
A na dworze ciagle leje....bardzo leje....u nas alarm przeciwpowodziowy...:(

Posted

Bjuta napisał(a):
Niestety tak krótko tam mieszkał, że okolicy nie znał zupełnie...
I to jest najgorsze...:( Martwie się bardzo..podpowiem pomysł o radio, tylko nie wiem, czy w ogole jakis z pomyslow, ktore dalam wczoraj jest realizowany..i nie wiem, czy szukaja Kubusia codziennie...wiem, ze jak znknąl- 5 godz go szukali- a on podobno jakby sie zapadł pod ziemie..:(Straszna jest świadomość tego, ze zamiast grzac doopke w domku w takie zimne i deszczowe dni- moze biedak się błaka głodny i zziębniety:(
AAAaa..
Na moje konto zostaly zwrocone 7 zl, ktore przelalam na wskazanego przez xmartix psiaka- Maksia:) Informuję wiec, ze owe pieniazki odsylam bezposrednio na konto xmatrix i przeleje je na jakiego psiaka zechce sama..:)

Posted

[quote name='gonia66']
Na moje konto zostaly zwrocone 7 zl, ktore przelalam na wskazanego przez xmartix psiaka- Maksia:) Informuję wiec, ze owe pieniazki odsylam bezposrednio na konto xmatrix i przeleje je na jakiego psiaka zechce sama..:)

napisałam już żebyś nie rządziła się nie swoimi pieniędzmi, co mi przelejesz również odeslę, nie tobie wpłacałam, nie ty będziesz moimi pieniędzmi dysponować i to bez mojej zgody

ostrzegam wszystkich, bo to już 3 lub 4 taka akcja na różnych watkach goni66, uważajcie na finanse prowadzone przez tę osobę

Posted

Dzwoniłam do "domku" Kubusia...
Rozmawialam dlugo z Martą, opowiadala wszystko od poczatku, co przezyla, mozemy sobie wyobrazic..
Jezdza codziennie i szukaja po okolicy...Kubus zaginąl w pitek ok 15.30, spod "Biedronki"..bez smyczy i obrozy, z ktorej po prostu się "wyrwal", pod sklepem..:(Pewnie się wystraszył kogoś lub czegoś...:(
W poblizu jest podobno las i dwa parki..jest nadzieja, ze moze ktos Go przygarnąl..albo "koczuje" gdzies w tym lasku lub parkach..byle nie na ulicy- gdzie nie za dobrze potrafi się poruszać...
Jutro Marta ma iśc do radia i załatwic sparwe z listonoszem...równiez postara sie o ogloszenie w gazecie- powiedziala, ze z kasa nie ma problemu- za ogloszenie zaplaca sami..byle Kubuś się znalazł...
Wczoraj byl znow telefon- piesek podobny- ale to niestey nie Kubus..:(
Miejmy nadzieje, ze ogloszenia przyniosą efekt..ze Kubusia ktos przygarnal i zobaczy, ze jest poszukiwany...

Xmatrix-opanuj się, to watek Kubusia..prosze o linki do "róznych" watkow o ktorych wspominasz...to juz nie pierwszy raz rzucasz bezpodstawne oskarzenie...i zawsze bez pokrycia..wszystko do czasu...a Twoje 7 zł przyszło na moje konto- wlasnie dlatego, ze nie chce nimi dysponować, odesłalam je na Twoje konto, abys nimi zadysponowala..