gonia66 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 A szczeniorek wlasnie bedzie mial domek:):)Wiecej info wkrotce- pisze szybko, musze dzownic do donki a mam tel rozladowany na amen;):) Quote
gonia66 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 SZybka akcja dzieki Allegro Ketunii(znowu:):):))a na dodatek wlasnie sie dowiedzialam, ze Maksik przyjedzie- 8 km ode mnie!!!:multi::multi::multi::multi: Z konca POlski, na koniec Polski:D A jeszcze na dodatek dodatkow- przywiezie go MIAchal z MAdzią- ktorzy adoptowali "pierwszego mojego Kubusia", ktorego na oczy nie widzialam, a Oni bedą go mieli ze soba- a ja będe miala okazję poznac chłopaka (pierwszy, ktorego wyciagałam do hoteliku oczywiscie z pomoca kochanych cioteczek i ktoremu szukalam sponsorow)..normalnie przewroce sie chyba dzis z radości;):):):loveu::loveu::multi: Oby cały tydzien był taki:):):) Quote
magda z. Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 ale fajnie, to podmieńcie może na aukcji za szczeniaczka kolejnego psa, bo jak jest opłacone, to moze jescze jednemu niuńkowi się uda:) Quote
gonia66 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 magda z. napisał(a):ale fajnie, to podmieńcie może na aukcji za szczeniaczka kolejnego psa, bo jak jest opłacone, to moze jescze jednemu niuńkowi się uda:)Oczywiscie, z etak zrobimy, juz dawno zadzwonilam do ketunii w tej sparwie:) Podam jej "mojego" Spajkusia:):) Quote
magda z. Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 gonia66 napisał(a):Oczywiscie, z etak zrobimy, juz dawno zadzwonilam do ketunii w tej sparwie:) Podam jej "mojego" Spajkusia:):) ale fajnie, ja tak kiedyś chyba ze 3 psy podmieniałam;) trzymam kciuki. Nam do domu tez poszła na weekend Misia z mojego banerka. Quote
ana666 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 super wieści :) kubus jest samcem do tego niewykastrowany i dlatego moze nie tyle sika bo nie zdazy na dwór tylko znaczy poprostu? Quote
ihabe Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Bardzo się cieszę, ze Kubus znalazł domek :-))))) Quote
xmartix Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 super że Kubuś znalazł domek, allegra podziałały, te ode mnie i od ketunii ja swoją deklarację przeniosę gdzie indziej, a nie na szczeniaczka od goni66 Quote
gonia66 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 xmartix napisał(a):super że Kubuś znalazł domek, allegra podziałały, te ode mnie i od ketunii ja swoją deklarację przeniosę gdzie indziej, nie na szczeniaczka od goni66 Dzięki za info Marta, tylko nie przeczytałas dokładnie mojej prosby:)Ja nie prosiłam o przeniesienie deklaracji nikogo -( zreszta Maksiu juz ma swoj domek:):) Chodzilo mi o to, zeby te pieniazki, ktore zostaly po KUbusiu juz zaplacone za ten miesiac mogly zostać dla szczeniaczka. NA szczescie Maksiu juz ich nie potrzebuje, byl w hoteliku tylko 3 dni, wiec wystarczy pieniazkow od darczyncow i jeszcze i tak zostanie, a Twoją wplate xmatrix po prostu podzielimy na 3 i dwie trzecie (bo Kubus byl w hoteliku 10dni i jeszcze za 10 dni Donka ma policzyc za karme, bo w tym miesiacu puszek nie mial Kubus wysylanych) wiec po odjeciu tego wszystkiego z Twojej wplaconej w tym miesiacu deklaracji, odeslemy na Twoje konto (mam je, wiec nie musisz przesylac).Ale to zrobimy za kilka dni, niech Kubus "zagrzeje doopeczke" w domku, nie będziemy dzielić "skóry na niedźwiedziu", bo nie daj Bog:cool3: Quote
Agnieszka103 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Kochani, widzę że poszukiwana była osoba z Gliwic... Szkoda, że mnie nie było :( Tak wspaniałych wieści nie spodziewałam się - Kubuś we własnym domu! Kasiu, odnośnie rozliczeń proszę o poprawkę - "policzyłaś" 2 razy wpłatę lipcową Quote
gonia66 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Agnieszka103 napisał(a):Kochani, widzę że poszukiwana była osoba z Gliwic... Szkoda, że mnie nie było :( Tak wspaniałych wieści nie spodziewałam się - Kubuś we własnym domu! Kasiu, odnośnie rozliczeń proszę o poprawkę - "policzyłaś" 2 razy wpłatę lipcową Agniesiu, ale to nie znaczy, ze się na nic nie przydasz:) Przeciez w umowie adopcyjnej mamy zapis o wizytach poadopcyjnych, o ktorych Opiekunowie KUbusia wiedzą i na ktore sie jak najbardziej zgadzaja:):) Nie wykluczone więc, ze zostaniesz poproszona o takową:):) Pewnie z radościa spotkasz się z naszym chlopakiem:) Quote
Angel Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 witam ! to niesamowite że mu się udało :) jestem naprawde bardzo szczęśliwa ! :lol: Quote
gonia66 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Angel napisał(a):witam ! to niesamowite że mu się udało :) jestem naprawde bardzo szczęśliwa ! :lol:Hihihi:) Jak my wszyscy:) Nie dośc, że KUbuś ma domeczek, to jeszcze MAksik uratowany i zaraz się z nim spotkam:):) Normalnie jak dla mnie to meeeeeeeeeeega radośc:):):) Quote
gonia66 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 JUz po spotkaniu....jeszcze mi sie w głowie kręci z wrażenia...spotkałam wspaniałych ludzi- Opiekunow Kubusia Pierwszego;), ktorzy jechali ponad 1000km, zeby zawieźc osobiście i zobaczyć domek, w jakim bedzie mieszkał Maksio...pies znaleziony na ulicy...zaopatrzyli go we wszystko, usmiałam sie do łez:):)...a Maksik jest cudny...i bardzo przyjacielski:):) DZięki takim własnie ludziom wraca wiara w człowieka i w dobro:):) NAsz Kubus też jest ogromnym szczęsciarzem,ktory tak, jak Kubuś Pierwszy, zawojowal serce swoich Opiekunow, od pierwszego spojrzenia... miejmy nadzieje , ze i jego Opiekunow bedzie nam dane poznac:):)Wstydze się trochę dzwonic tak codzień (bo dzis ledwie si e powstrzymalam), ale jutro chyba juz nie dam rady:) Jak tylko czegos sie dowiem, to napisze oczywiscie:) Ciekawe, czy jeszcze siusia..."znaczy" znaczy;):):):) Quote
mikoada Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Przepraszam, że dopiero dzisiaj piszę odnośnie deklaracji. Trochę się już zamotałam, ale tak nie wpłaciłam jeszcze pieniążków za wrzesień czy mam je jeszcze wpłacić?? Czy potrzebne są jeszcze na zapłacenie pobytu szczeniorka u Donki??? Quote
gonia66 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 mikoada napisał(a):Przepraszam, że dopiero dzisiaj piszę odnośnie deklaracji. Trochę się już zamotałam, ale tak nie wpłaciłam jeszcze pieniążków za wrzesień czy mam je jeszcze wpłacić?? Czy potrzebne są jeszcze na zapłacenie pobytu szczeniorka u Donki??? Mikoado, poczekaj prosze, donka zrobi rozliczenie, zobaczymy co i ile zostalo...i czy zostalo;):D (mysle, ze tak i to jak na nasze kieszenie "sporo":), wtedy oczywiscie juz nie trzeba bedzie wplacać:):)Swoją deklarację juz w zasadzie możesz przeznaczyć na innego psiaka oczywiscie:):) Dziekii za pomoc dla Kubusia i chęc pomocy dla sczeniorka Maksika:) Kochana jestes:):):) Quote
mikoada Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Oj tam od razu kochana ;) Czekam z niecierpliwością na nowe wieści z Kubusiowego domku i może na jakąś małą fotorelację ;) Quote
gonia66 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 mikoada napisał(a):Oj tam od razu kochana ;) Czekam z niecierpliwością na nowe wieści z Kubusiowego domku i może na jakąś małą fotorelację ;) Kochana, kochana:) Troszczylas się z nami o KUbusia i dzieki temu chlopak dzis jest szczesliwy:) W schronie pewnie juz dawno by odszedl:( A teraz jeszcze zaineresowalas się szczeniaczkiem:):)JAk to nie kochana..??:o AAaaa.aa....ja tez czekam na fotorelację...bardzo czekam:):)PAństwo obiecali się zalogowac, ale musimy im dac czas, pewnie przejeci Kubolinkiem:) A tak w ogole, to niby umiem, ale ja do dzis mam problem z wklejaniem fotek:p Quote
mikoada Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Bo to nie takie proste. Ja nim wkleiłam zdjęcia mojej Fuksi, którą adoptowałam z Boguszyc musiałam sporo instrukcji przeczytać i kombinowałam metodą prób i błędów, ale się udało :) Quote
Akrum Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 super Kubusiu, tobie się udało i Maksiowi :) a może teraz któraś z cioteczek od Kubusia chciałaby przekazać swoją deklarację na psiaka, który nawet nie ma imienia i spędza życie przywiązany do wanny, nie wiadomo czy jest bity, na pewno nie dostaje regularnie jeść... :( http://www.dogomania.pl/threads/192405-Przywi%C4%85zany-do-wanny-kr%C3%B3tkim-%C5%82a%C5%84cuchem...-TRAGEDIA! Quote
gonia66 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 No i nie wytrzymalam i zadzwonilam:) Pani KUbusia- Martusia, to cudowna i cieplutka bardzo osoba:) Mimo,ze okazalo sie, ze nie bylam dzis jedyna, nie wykazala nawet cienia "zdenerwowania", ze ciagle ktos pyta o Kubiusia- wrecz przeciwnie:) Z ogromna radościa i miłością opowiadała mi wszystkie szczególy z zycia naszego dziadzia...HHmmm..no wlaśnie...nasuwa się pytanie..czy aby na pewno dziadzia..??:):)-podobno Kubus jest taki "zywy", ciekawy swiata i żwawy, ze trudno nie oprzec się wrazeniu, ze nas "okłamał", ze umiera w schronie- wziął nas wszystkich na litosć po prostu, cwaniaczek jeden;) Nie boi sie windy (dzis pierwszy raz mial podroz, na probe), lubi jeździć autem-dziś był na zakupach, bo Opiekunowie gotowali mu jedzonko- ale nie chcial za bardzo jeśc, wiec doszli do wniosku, ze skoro byl na puszkach do tej pory, to stopniowo beda wprowadzac mu gotowane i zdrowe:)KUpili więc puszeczki a Kubuś w aucie, jak "młody Bóg" podobno rozglądał się, chciał wszystko wiedziec i widziec:) No i naajważniejsze!!!Nie sika juz w domku w ogole!!!:):):) jeszcze zdarza mu sie, ze natychmiast po wyjściu z domku (czyli dzis np na klatce), od razu sobie siurnął...no ale trudno się dziwic- przeca klatka tez jest juz jego na zawsze- wszyscy o tym powinni wiedziec i wszyscy powinni to czuc:):) W domku juz załatwił, co swoje- teren oznaczony- kolej na resztę terenu:);) LUstra dalej nie lubi za bardzo..:) PAni Kubunia juz jest zalogowana na dogo, ale nie umie sie jeszcze "poruszac", obiecala, ze w wekend sie przysiadzie (ma Jej we wszystkim pomoc Madzia "od Maksia") Będzie tez mozna kiedys zobaczyc Kubusia na skype, ma tez juz podobno swoje foteczki na Faceboku:):) Ogolnie- miłość..radość..szczęscie..ciepło..bezpieczeństwo....SEN TO...CZY BAJKA..????:):) Powoli przestaje sie bać, ze sie obudzę:):):) Quote
magda z. Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 bardzo pozytywne wieści - mój Bismarck też na początku olał wszystkie kąty - zaczął od spódnicy matki, która wisiała na klamce od drzwi, ale miał wtedy rozrzut;) póxniej się uspokoił, Kubuś pewnie też znaczył, juz oznaczył i zaczyna dalej - jak Gonia napisała. Dużo zdrowia kawalerowi i rodzince, aby im ise wszystko dobrze układało:) Quote
MDasza Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Kubuś jest juz u nas szczesliwy:)) niedługo dodamy jakieś zdjęcia:D Quote
gonia66 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 MDasza napisał(a):Kubuś jest juz u nas szczesliwy:)) niedługo dodamy jakieś zdjęcia:D:multi::multi::multi::multi::multi::multi:OOOOOOOOOOoo...to własnie Domek Kubolinka się zalogowal:loveu::loveu::loveu: Witamy, witamy pieknie!!! I bardzo dziekujemy za zalogowanie w "pierwszym domku wirtualnym" Kubunia:loveu::loveu::loveu::loveu: No i oczywiscie zaparszamy na inne watki...tak, "tylko" do poczytania:eviltong::eviltong::eviltong::p Quote
Recommended Posts