gonia66 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 ketunia napisał(a):Ciotki nie pospadajcie z krzeseł... Szukam osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej dla KUBUSIA. Państwo są z Gliwic. Nie mają dzieci. Chcieliby zaadoptować Kubusia jak najszybciej !!!!!! :):):) Rozliczenie wstawię dzisiaj.Ze coooooooooooooo???????????????:o:o:o Ja nie tylko spadlam z krzesła~!!Opadła mi kopara i w ogole wszystko;):):) O jaaaaaa...to jest pewne..??:o Quote
Szyna13222 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Super! Trzymam kciuki żeby się udało i domek zdał "egzamin" :) Quote
mikoada Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Obiecane fotki Kubusia z towarzyszką zabaw :) Quote
gonia66 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Hihihihi:) FAjne focie:)Kubuś jednak chyba niezbyt zadowolony z sesji;)Widze, że on taki "tulaczek" jak moja Salmunia;);) Ciekawe, jak tam domek- mam nadzieje, ze ketunia wejdzie tu i wiecej nam cos napisze:):) Juz pazurki obgryzam;):p Quote
ketunia Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Dzwoniła do mnie dzisiaj Pani. Jest równie sympatyczna jak Jej Narzeczony. Są zdecydowani na Kubusia na 100%. Z niecierpliwością czekają na wizytę przed adopcyjną. Gdyby wszystko było w porządku to jak najszybciej chcieliby zabrać Kubusia do domu. Sami by po niego przyjechali. Nie chcą nam robic kłopotu z załatwianiem transportu. Kubuś bardzo ich ujął. Wiedzą ile ma lat. Mieszkałby w domu. Pani przez 12 lat miała rotwailera. Niestety rok temu odszedł. FINANSE KUBUSIA Gonia 66 10 zł ( X ,XI, XII, I, II, III, IV,V, VI, VII, VIII, IX ) - 120 zł Mikoada 20 zł ( X, XI, XII, I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII ) - 220 zł Bumel 25 zł ( XI, XII, I, II, III, IV, V ) - 175 zł SBD 5 zł ( X, XI, XII, I, II,III, IV,V, VI, VII, VIII, IX ) - 60 zł Darunia_Puma 10 zł ( X ) 15 zł ( XI ) - 25 zł Dorota1 10 zł ( X, XI, XII, I, II, III, IV, V, VI,VII, VIII, IX ) - 120 zł Ihabe 10 zł ( X, XI, XII, I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII ) - 110 zł Bjuta 5 zł ( X, XI, XII, I, II, III, IV, V,VI, VII, VIII ) - 55 zł Agnieszka103 15 zł ( X, XI, XII, I, II, III, IV, V, VI, VII, VII, VIII ) - 180zł Asia 300 zł ( X, XI, XII, I) od lutego 200 zł ( II, III, IV,V, VI, VII, VIII, IX ) -2800 zł Wirtualna adopcja 40 zł ( X, XI, XII, I, II, III, IV, V, VI,VII, VIII ) - 440 zł Xmartix 10 zł ( X, XI, XII, I, II, III, IV, V, VI,VII, VIII, IX ) - 120 zł Razem 4225 zł Wpłaty jednorazowe: Wiedźma 20 zł ( bazarek Magdy Z.) Bjuta 20 zł Wirtualna adopcja 30 zł Kubusiowa skarpeta 40 zł Kubusiowa skarpeta 100 zł Razem 210 zł Łącznie 4635 zł Wydatki: - 300 zł dt pierwszy miesiąc (25.10-24.11) - 300 zł dt drugi miesiąc ( 25.11-24.12 ) - 300 zł dt trzeci miesiąc (25.12-24.01) - 300 zł dt czwarty miesiąc (25.01-24.02) - 300 zł dt piąty miesiąc (25.02-24.03) - 300 zł szósty miesiąc (25.03-24.04) - 300 zł siódmy miesiąc ( 25.04- 24.05) - 300 zł ósmy miesiąc ( 25.05- 24.06) - 148,50 zł karma listopad - 148,50 zł karma grudzień - 148,50 zł karma styczeń - 148,50 zł karma luty - 99,75 zł karma marzec - 99,75 zł karma kwiecień - 20 zł allegro Kubusia - 20 zł allegro Kubusia - 99,75 zł karma maj - 20 zł allegro Kubusia - 31 zł szczepienie i odrobaczenie - 13 zł fripex - 99,75 zł karma czerwiec - 300 zł dziewiąty miesiąc (25.06-24.07) - 20 zł allegro Kubusia - 20 zł allegro Kubusia - 99,75 zł karma lipiec - 300 zł hotelik (25.07-24.08 ) - 300 zł hotelik ( 25.08- 24.09) - 20 zł allegro - 20 zł allegro Razem 4576,75zł Kubuś ma na koncie 58,25 zł stan konta na dzień 07.09.2010 Quote
gonia66 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 ketunia napisał(a):Dzwoniła do mnie dzisiaj Pani. Jest równie sympatyczna jak Jej Narzeczony. Są zdecydowani na Kubusia na 100%. Z niecierpliwością czekają na wizytę przed adopcyjną. Gdyby wszystko było w porządku to jak najszybciej chcieliby zabrać Kubusia do domu. Sami by po niego przyjechali. Nie chcą nam robic kłopotu z załatwianiem transportu. Kubuś bardzo ich ujął. Wiedzą ile ma lat. Mieszkałby w domu. Pani przez 12 lat miała rotwailera. Niestety rok temu odszedł. CZy to mi się śni..??:o Kolejny "moj dogomaniacki" Kubuś i kolejny szczęsciarz..???:o Jeśli to nie sen- to w takim razie to cud:):):)!!!!!!!KOlejny cud na dogo!!:) CZy Kasiu znalazłas kogos do wizyty..??Jesli nie, jutro postaram sie podzwonić tu i tam:):) Quote
ketunia Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 gonia66 napisał(a):CZy to mi się śni..??:o Kolejny "moj dogomaniacki" Kubuś i kolejny szczęsciarz..???:o Jeśli to nie sen- to w takim razie to cud:):):)!!!!!!!KOlejny cud na dogo!!:) CZy Kasiu znalazłas kogos do wizyty..??Jesli nie, jutro postaram sie podzwonić tu i tam:):) Jeszcze nie znalazłam. Jeśli mogłabyś poszukać to byłabym Ci bardzo wdzięczna :) Quote
gonia66 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 ketunia napisał(a):Jeszcze nie znalazłam. Jeśli mogłabyś poszukać to byłabym Ci bardzo wdzięczna :)Jutro postaram się pomoc Kasiu...:) DZiś"nie kce ale muszem" uciekac spiochac, bo bede rano "niepitomna"..jakby co- skontaktuje sie z Toba tez telefonicznie:) Musimy to dograc jak najszybciej:):):) Quote
ketunia Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 gonia66 napisał(a):Jutro postaram się pomoc Kasiu...:) DZiś"nie kce ale muszem" uciekac spiochac, bo bede rano "niepitomna"..jakby co- skontaktuje sie z Toba tez telefonicznie:) Musimy to dograc jak najszybciej:):):) Dzięki Gosiu :) W takim razie czekam na wieści. Quote
Akrum Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Ło matko, nie dowierzam w to co czytam... a skąd Ci państwo o Kubusiu naszym się dowiedzieli?? Quote
mikoada Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 No to jeszcze kilka zdjęć ślicznego Kubusia i jego koleżanki ;) Quote
ketunia Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Akrum napisał(a):Ło matko, nie dowierzam w to co czytam... a skąd Ci państwo o Kubusiu naszym się dowiedzieli?? Państwo zobaczyli Kubusia na allegro. :) Quote
gonia66 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 ketunia napisał(a):Państwo zobaczyli Kubusia na allegro. :)Hahahha:) czyli na Twoje ogłoszenia Kasiu był jednak odzew:) Ale super!! jestem z pracy dopiero, troche się ogarnę i siadam do poszukiwan...DS jest konkretnie w Gliwicach..?? Quote
Akrum Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 a więc z Gliwic znalazłam: iwona213 oraz Magda&Bloom napisałam jeszcze na wątku Bullowate z Gliwic - o tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/175786-Bullowate-z-Gliwic?highlight=Gliwice Quote
J_ulia Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Jeśli chodzi o Gliwice to możecie napisać do : NINKA1, Akile, Korespondentka, Shania. Napiszcie na wątku Gliwickiego schroniska: http://www.dogomania.pl/threads/141878-Schronisko-w-Gliwicach-potrzebna-pomoc-w-og%C5%82aszaniu-psiak%C3%B3w!!! bo na bullowate mało która Ciotka zagląda-niestety. Powodzenia Quote
gonia66 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Wizyta padopcyjna dzis ok. 20:):) Trzymajcie kciuki, zaciskajcie piąstki, klękajcie na kolanka- co kto lubi i co kto moze:):) O wynikach napisze wieczorkiem, moze w nocy:):) Quote
mikoada Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 O kurcze to się nazywa szybka akcja, kciuki mocno zaciśnięte :) Quote
gonia66 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 mikoada napisał(a):O kurcze to się nazywa szybka akcja, kciuki mocno zaciśnięte :) Aaaaaaaa....bo domek nie moze sie doczekac Kubusia:) No, ale wizyta musi byc i musi byc dokladnie przeprowadzona:) Wszystkiego się wiec niebawem dowiemy:) Quote
gonia66 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Słuchajcie, nie mam czasu przekopywac calego watku, a wstyd się przyznac- nie pamietam istotnej informacji: CZY KUBUŚ JEST WYKASTROWANY..???:) Quote
mikoada Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Ha to teraz zadałaś pytanie hmmmm mi się wydaje, że nie jest, ale na 100% nie jestem pewna... Quote
gonia66 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 mikoada napisał(a):Ha to teraz zadałaś pytanie hmmmm mi się wydaje, że nie jest, ale na 100% nie jestem pewna... No wlasnie ja tez nie jestem pewna...zaraz zadzwonie do Doneczki:) Quote
magda z. Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 kciukasy mocno zaciśnięte, a odpowiedź na Twoje pytanie Gosiu pewnie zna założycielka wątku:) Ciachany podczas pobytu u Donki nie był, bo by to było uwzględnione w rozliczeniu Ketuni. Quote
gonia66 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 NO dobra, piszę!!!!:) SLuchajcie- domek zdał egzamin:) Podpisał ankietę w ktorej zawarte sa ważne i istotne pytania, jest gotowy podpisac umowę adopcyjna, jest gotowy na wizyty poadopcyjne i juz nie moze sie doczekac Kubusia:) Domek kupił juz Kubusiowi zabawki, poslanko i obroże:) Wie o psiaku naszym wszystyko-znaja jego wiek i sa swiadomi, ze nie jest młody, że moze chorować, pierwsze kroki obiecali zrobic do weta na wizytę kontorlną:)dostali dzis od ketunii namiary na watek, podobno juz czytali i obiecali Madzi, ktra byla na wizycie- ze sie zarejstruja i będą nam pisali wieści o Kubusiu:) Sami oczywiscie chca po Niego jechac- bedzie w domeczku jedynakiem:):) Bedzie mial swoich pańciow, tylko dla siebie:)Bardzo czekaja na wyniki "egzaminu sparwdzającego":) Należą do Stowarzyszenia (kurcze nie pamietam chyba WWS- chodzi o wspieranie dzikich zwierząt, wstyd, ale nie słyszałam nawet- prosze o sprostowanie Domek, jesli nas czyta:) Przy okazji wyjazdu po KUbusia- na miejsce chlopaka prawdopodobnie pojedzie 3,5 miesieczny szczeniorek z Gliwic, ktory wczoraj zostal znaleziony na ulicy, ktoremu szukamy domku, poniewaz grozi mu schron, w ktorym aktualnie panuje ostre parwo:(Bedzie mial swoj osobny watek jesli do soboty nic sie Mu nie znajdzie:) Ufffffffffffffffff..ja dzis siedze jak na szpilkach...cala jestem w wypiekach, mam cisnienie 500na700;)Ale warto bylo:):) Jesli to wszystko prawda- i nie jest to sen...to...to ja jestem mega happy:):):) Quote
mikoada Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Trzy razy czytałam powyższy post i zastanawiałam się czy moje oczy dobrze widzą...Bardzo się cieszę, że wizyta przebiegła pozytywnie i że Kubuś jedzie do swojego domku :):):) Z tego wszystkiego nie wiem czy Goniu nie napisałaś czy ja nie doczytałam kiedy Kubulinek pojedzie do domku?? Quote
Recommended Posts