gonia66 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 magda z. napisał(a):to ja nieskromnie dodam, ze Wiedźma tez przeleje 10zł, ale czeka na numer konta od ana666, jeśli ktoś je ma, to prosze jej podesłać:loveu: a bazarek juz ma 1 ofertę, własnie od Wiedźmy, która postanowiła i tak wpłacić 10zł:multi: JA moze podam swoj numer konta, bo nie wiemy kiedy Ania wejdzie...zbiore pieniazki i bede rozliczala ten transport...tak bedzie szybciej...czy ktos pisal na watku transportowym ze potrzebny transport??Tylko ja to nawet dokladnie nie wiem gdzie Kuba jest(czyli skad- dokąd ten transport)???Jesli nikt ta nie napisze- napisze ja..tylko musze znaleźc dokladne dane odnosnie transportu....:loveu: Quote
ana666 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 ja wysłałam już PM do wiedzmy z moim numerem konta. na razie dotarło do mnie 50 zł od margo54 20zł od doroty L. bardzo dziękuje :) Quote
ketunia Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Doszły wpłaty od: Dorota1 10 zł Ihabe 10 zł Bjuta 5 zł Wpłaty: Mikoada 20 zł Gonia66 10 zł Bumel 25 zł Sleepengbyday 5 zł Darunia_Puma 10 zł Asia ( siostra ketuni) 300 zł Dorota1 10 zł Ihabe 10 zł Bjuta 5 zł razem 395 zł Dziękujemy:loveu: Quote
ana666 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 aha, i donka mówiła ze zaraz jak Kubuś przyjedzie mamy dać 300zł za pierwszy miesiąc wiec tak mysle że też może ketunia przelałaby mi te 300 i ja bym dała Donce je w niedzielę do ręki, jedynie że wolicie przelać na jej konto. Quote
ana666 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 a co do karmy jestem umówiona z Donką że zobaczy najpierw co on je, bo nie wiem czy będzie jesć suchą karmę to szkoda kupować teraz, donka zobaczy co je i wtedy ona bedzie kupować a my przelewać kase za to jedenie, bo wydaje mi się że on by wolał jakieś szyneczki itp. Quote
ketunia Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Podaj mi nr konta to przeleję 300 zł. Dziewczyny a co z karmą? Kubus najprawdopodobniej pojedzie w niedzielę? Może warto zamówić karmę i wysłać na adres dt lub ana666 ( mogłaby ja zawieźć razem z Kubusiem). Co Wy na to? Quote
gonia66 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 ketunia napisał(a):Podaj mi nr konta to przeleję 300 zł. Dziewczyny a co z karmą? Kubus najprawdopodobniej pojedzie w niedzielę? Może warto zamówić karmę i wysłać na adres dt lub ana666 ( mogłaby ja zawieźć razem z Kubusiem). Co Wy na to?jA TEZ UWAZAM, ZE Lepiej zeby Ketunia robila zakupy skoro bedzie dysponowala kasa Kubusia...tak bedzie prosciej dla nas...i chyba przejrzysciej....Aniu- Ty chyba mozesz sie zorientowac do tego czasu co je KUBUs w schronie...Ketunia zamowi i wysylka bedzie na adres DT...a jsli chodzi o kase na transport- rozumiem ze mamy juz uzbierane 70 zł u Ciebie plus 10 zł od wiedźmy..???Moje wplaty jak dojda- zsumujemy je i przesle na twoje konto ile bedzie trzeba...mam nadzieje ze nie zabraknie, wiec napisz nam czy ten transport jest juz pewny w ta sobote???Bo pieniazki beda na 100%(w razie czego zaloze ze swoich i poczekam na obiecane wplaty)..tyllo niech juz psinka jedzie....bedzie to mozliwe???Czy trzeba szukac kogos na 100%??? Quote
Lionees Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='ketunia']Podaj mi nr konta to przeleję 300 zł. Dziewczyny a co z karmą? Kubus najprawdopodobniej pojedzie w niedzielę? Może warto zamówić karmę i wysłać na adres dt lub ana666 ( mogłaby ja zawieźć razem z Kubusiem). Co Wy na to? A może najpierw sprawdźcie,czy Kubuś będzie jadł taka karmę,jaką zamówicie.Najlepiej jakby była próbka.Czasami może tak być,że kupicie wór suchego,a pies nie będzie chciał jeść.Może lepiej niech mu opiekunka gotuje.To stary piesek jest,może nie ma za wiele zębów,może nie lubi suchego,ani suchego namoczonego.To takie moje przemyślenia,bo mam 6 starych psów ze schronów i żaden nie chce jeść suchego.A kupuję Acanę,RC i inne cuda z wyższej półki.Mimo to suche stoi w miseczce i stoi i stoi...i w końcu niewidomy Antoś się zlituje i to wciągnie:roll: Quote
ana666 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Transport będzie w niedzielę. już śle PW do ketuni a co do karmy to ja w czwartek ide do lekarza wiec bede miec wolne, pojde do schronu i zorientuje się co je i moze tak zrobimy że też ktos mi wylsle np.50zł i ja pójde zrobić zakupy i zawioze w niedziele, bo przesyłka też kosztuje a jak pojade to moge od razu zawiezc:roll: Quote
ewu Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 wlasnie dostalam wiadomosc o potzrebnych pieniadzach. Wplace 50 zl - mam nadzieje, ze to pomoze. Prosze tylko o numer konta na PW. Quote
gonia66 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 ewu napisał(a):wlasnie dostalam wiadomosc o potzrebnych pieniadzach. Wplace 50 zl - mam nadzieje, ze to pomoze. Prosze tylko o numer konta na PW. KOchany kolejny Anioł...no i jak tu nie wierzyć????Ewu...bardzo bardzo dziekujemy:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ana666 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 to Ty goniu bedziesz zbierac kase na transport? Quote
ewu Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 nie ma za co:) naprawde:) bede sie meldowac na watku. i mooocno trzymac kciuki:) Quote
ewu Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 jakbyscie mogly mi tylko podac nr konta to byloby super :) Quote
gonia66 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 ana666 napisał(a):to Ty goniu bedziesz zbierac kase na transport? Aniu...kilku osobom podalam juz moj numer konta, bo mowilas ze jesets chorutka i nie wiedzialam czy wejdziesz i kiedy wejdziesz na watek, poza tym w nocy dostalam smska (nawet nie wiem za bardzo od kogo) i potrzebowal numer konta dzis do godz 13- dlatego pozwolilam sobie na podawanie zeby bylo jak najszybciej...to moze juz niech wplacaja do mnie a Ty kup karme za te pieniazki ktore masz zebrane(70 zł plus 10 zł od wiedźmy)???potem na transport wysle komu ile bedzie trzeba a jesli zostanie reszta- przesle na konto ketunii???Co Ty na to???Tak bedzie szybciej, bo wie ze conajmniej 2 osoby juz wyslaly na moje konto pieniazki. Napisz szybko jaka decyzja zeby do Ewu wyslac numer konta-Twoj lub mój(ewu moj numer to chyba zreszta ma jakby co):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewu Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Goniu to ten sam numer, na ktory wplacam na Cohena? jesli tak to wysle przelew z dopiskiem 'dla Kuby'. Jezeli wolicie na inne konto to oczywiscie sie dostosuje:) Quote
gonia66 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 ewu napisał(a):Goniu to ten sam numer, na ktory wplacam na Cohena? jesli tak to wysle przelew z dopiskiem 'dla Kuby'. Jezeli wolicie na inne konto to oczywiscie sie dostosuje:) TAk dokladnie to ten sam numer, tylko jakby co zmienisz dopisek, tak jak napisalas..ale poczekajmy na decyzje Ani666 zeby juz wszystko bylo jasne i jak nalezy. jesli Ania zdecyduje inaczej- przesle pewnie swoj nume rkonta do Ciebie:loveu: Quote
Poker Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 a ja nie mam numeru konta, bo nie przechowuję :shake: Quote
ana666 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 To jak chcesz Goniu to Ty zbieraj, bo ja się bardzo zle czuje i na dogo nie będe zbyt często a za te zł co mam kupie karmę. Quote
gonia66 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 ana666 napisał(a):To jak chcesz Goniu to Ty zbieraj, bo ja się bardzo zle czuje i na dogo nie będe zbyt często a za te zł co mam kupie karmę. No Ok Aniu- to tak zrobimy. Tylko prosze na PW podaj mi numer swojego konta i nume rtelefonu- bede z Toba w kontacie najpeiej telefonicznym- jesli nie bedziesz na dogo- to zawsze bezpieczniej zadzwonic. Od jutra mam nowy ores rozliczeniowy:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
gonia66 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Poker napisał(a):a ja nie mam numeru konta, bo nie przechowuję :shake: JUz Pokerku Ci wysyłam:loveu::loveu::loveu: Quote
bico Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 mam pytanko - ile jest już zebranej kasy na ten transport? bo wiem, że potrzeba 400 zł, ale nie wiem ile już jest? ja żadnego pw nie dostałam, śledzę trochę wątek, na str 13 lub 14 pisałam, że podrzucę trochę kaski dla Kuby, więc robię tak jak obiecałam i proszę o odpowiedź na moje pytanie i numer konta;) Quote
gonia66 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 bico napisał(a):mam pytanko - ile jest już zebranej kasy na ten transport? bo wiem, że potrzeba 400 zł, ale nie wiem ile już jest? ja żadnego pw nie dostałam, śledzę trochę wątek, na str 13 lub 14 pisałam, że podrzucę trochę kaski dla Kuby, więc robię tak jak obiecałam i proszę o odpowiedź na moje pytanie i numer konta;) Boco..na razie, poki co mamy zebrane 70 zł ale mamy tez nadzieje ze bedzie troche wiecej- bo kilka osob zadeklarowalo tez pomoc...i dostalam PW ze pieniazki zostaly wyslane....zobaczymy ile bedzie...ale wiem jedno,ze kazda zlotowka dla Kubusia zostanie uczciwie wydana i sie na pewno przyda...podam więc Tobie na PW swoj numer konta i jesli chcesz pomoc- juz dziękuję z calego serducha:loveu::loveu::loveu: Quote
bico Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 dobrze goniu podaj swój numer, a potem to przelej na Kubusia;) wpłacę 50 zł Quote
gonia66 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 bico napisał(a):dobrze goniu podaj swój numer, a potem to przelej na Kubusia;) wpłacę 50 zł BArdzo bardzo dziękujemy juz w imieniu Kubusia i wszystkich cioteczek z watku- zaaz wysylam numer konta:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts