ana666 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Agnieszka103 napisał(a):Podnoszę chłopaka... ;) Widze że Agnieszka dzielnie podnosi i zagląda do Kubusia :laugh2_2: Quote
Agnieszka103 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 ana666 napisał(a):;) Widze że Agnieszka dzielnie podnosi i zagląda do Kubusia :laugh2_2: No ba...w końcu to kolega "moich dziewczyn" :) Quote
Agnieszka103 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Podnoszę chłopaka, bo co pozostaje innego :( Quote
ana666 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Z Kuba kiepsko, ma jakies guzy wet powiedzial ze same zejda:-( Schudl, nie ma w sobie zycia wcale. Chyba juz mu duzo nie zostalo zycia:-( Agnieszko, przesle Ci zdjecia do wstawienia. ok? Quote
Agnieszka103 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 ana666 napisał(a):Z Kuba kiepsko, ma jakies guzy wet powiedzial ze same zejda:-( Schudl, nie ma w sobie zycia wcale. Chyba juz mu duzo nie zostalo zycia:-( Agnieszko, przesle Ci zdjecia do wstawienia. ok? Tak mi przykro :( ana666, czy można mu jakoś pomóc? Może zmienić też tytuł wątku na np. "Kuba od 12 lat w schronisku - jest w coraz gorszym stanie" albo, że "gaśnie". Nie wiem co można zrobić :( Najpiękniej by było gdyby trafił do domu... Zdjęcia oczywiście zaraz wstawie Quote
Agnieszka103 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Biedny Kubuś :( Tyle nieszczęścia już go spotkało... Quote
Agnieszka103 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Biedny i to bardzo :( Czekam na info od ana666 czy można mu w jakikolwiek sposób pomóc. O przeniesieniu go do budynku chyba nie ma mowy...Chociaż, kto wie...Czekam na informacje Quote
ana666 Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Jemu można tylko pomóc zabierając do DT lub DS. tam nie ma nawet żadnego budynku żeby go gdzieś przenieść :shake: Napisze do moda zeby przeniesiono wątek do forum Wielkopolskie, tam może go ktoś zauwazy:shake: Quote
siekowa Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Kurcze Kubuś trzymaj się kochany. :( Czy ktoś może mu zrobic ostrzejsze fotki? Czy macie większy rozmiar tego zdjęcia ? Quote
elmira Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Dopiero zauważyłam wątek Kubusia. Serce sie kraje. Biedny, niechciany pies. Przez ludzka głupotę skazany na goowniany zywot w schronisku. Nawet na starość nie ma spokoju. Nie mam jak pomóc. Straszna jest ta bezsilność. Quote
Lionees Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 elmira napisał(a):Dopiero zauważyłam wątek Kubusia. Serce sie kraje. Biedny, niechciany pies. Przez ludzka głupotę skazany na goowniany zywot w schronisku. Nawet na starość nie ma spokoju. Nie mam jak pomóc. Straszna jest ta bezsilność. Dokładnie Elmirko,dokładnie:-( Ja tez już nijak nie moge pomóc.Nawet juz pół psa nie wcisnę do siebie:shake::-( Quote
ana666 Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Bo nie wiem czy jest sens szukać jakiegoś płatnego DT czy hoteliku? Czy zdążymy w ogóle? Quote
siekowa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Ryczeć mi się chce na samą myśl, że ten biedny pies siedzi 12 lat w schronie i ma tam odejść samotnie. :placz: Raczej marne szanse teraz na znalezienie domu, więc jestem za tym by szukać tymczasu i zbierać deklaracje. Niech Kubuś chociaż przez ostatnie miesiące będzie szczęśliwy. Quote
Agnieszka103 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 siekowa napisał(a):Ryczeć mi się chce na samą myśl, że ten biedny pies siedzi 12 lat w schronie i ma tam odejść samotnie. :placz: Raczej marne szanse teraz na znalezienie domu, więc jestem za tym by szukać tymczasu i zbierać deklaracje. Niech Kubuś chociaż przez ostatnie miesiące będzie szczęśliwy. Jestem za! Też chcę pomóc. Trzeba coś zrobić i to szybko. Psiak nigdy nie zaznał dobrego serca...Teraz ze względu na wiek i chyba brak chęci do życia - gaśnie... Quote
Agnieszka103 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Wiem, że Kubuś ma wirtualną opiekunkę, która zakładam, że co miesiąc wpłaca pieniądze dla Kuby. Zapewne gdyby Kuba miał szanse na jakiś dom, to ona te pieniądze nadal by wpłacała ale na inne konto. Z mojej strony również można liczyć na wsparcie finansowe. Co prawda mam już swoje "dziewczyny", o których ana666 wie ;) (chodzi o Peggi i Meggi, które też mają swój wątek) i wspieram co miesiąc finansowo dziadziusia Śledzika ale te kilka złotych jeszcze by się znalazło. Może inni też mogliby co miesiąc wpłacać po 5-10 czy 20 zł. najważniejsze jednak to znaleźć jakieś miejsce gdzie Kubusia możnaby było umieścić Quote
elmira Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Mi tez ten dziadzio nie daje spokoju. Całe zycie w schronisku i samotna smierć. A takiemu biedakowi wsytarzy ciepły kącik, pełna miseczka i spokój. No i oczywiście miłość człowieka. Quote
dorota1 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Strasznie to smutne:-( Tragiczny los zgotowany psu przez człowieka:shake: Quote
mikoada Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Ja również bardzo chętnie dołożę chociaż parę złotych, żeby tylko Kubuś zaznał troszkę szczęścia... Quote
Recommended Posts