Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z Kuba kiepsko, ma jakies guzy wet powiedzial ze same zejda:-(
Schudl, nie ma w sobie zycia wcale. Chyba juz mu duzo nie zostalo zycia:-(
Agnieszko, przesle Ci zdjecia do wstawienia. ok?

Posted

ana666 napisał(a):
Z Kuba kiepsko, ma jakies guzy wet powiedzial ze same zejda:-(
Schudl, nie ma w sobie zycia wcale. Chyba juz mu duzo nie zostalo zycia:-(
Agnieszko, przesle Ci zdjecia do wstawienia. ok?

Tak mi przykro :( ana666, czy można mu jakoś pomóc? Może zmienić też tytuł wątku na np. "Kuba od 12 lat w schronisku - jest w coraz gorszym stanie" albo, że "gaśnie". Nie wiem co można zrobić :( Najpiękniej by było gdyby trafił do domu...
Zdjęcia oczywiście zaraz wstawie

Posted

Jemu można tylko pomóc zabierając do DT lub DS. tam nie ma nawet żadnego budynku żeby go gdzieś przenieść :shake:
Napisze do moda zeby przeniesiono wątek do forum Wielkopolskie, tam może go ktoś zauwazy:shake:

Posted

Dopiero zauważyłam wątek Kubusia.

Serce sie kraje. Biedny, niechciany pies. Przez ludzka głupotę skazany na goowniany zywot w schronisku. Nawet na starość nie ma spokoju.

Nie mam jak pomóc. Straszna jest ta bezsilność.

Posted

elmira napisał(a):
Dopiero zauważyłam wątek Kubusia.

Serce sie kraje. Biedny, niechciany pies. Przez ludzka głupotę skazany na goowniany zywot w schronisku. Nawet na starość nie ma spokoju.

Nie mam jak pomóc. Straszna jest ta bezsilność.

Dokładnie Elmirko,dokładnie:-(
Ja tez już nijak nie moge pomóc.Nawet juz pół psa nie wcisnę do siebie:shake::-(

Posted

Ryczeć mi się chce na samą myśl, że ten biedny pies siedzi 12 lat w schronie i ma tam odejść samotnie. :placz: Raczej marne szanse teraz na znalezienie domu, więc jestem za tym by szukać tymczasu i zbierać deklaracje. Niech Kubuś chociaż przez ostatnie miesiące będzie szczęśliwy.

Posted

siekowa napisał(a):
Ryczeć mi się chce na samą myśl, że ten biedny pies siedzi 12 lat w schronie i ma tam odejść samotnie. :placz: Raczej marne szanse teraz na znalezienie domu, więc jestem za tym by szukać tymczasu i zbierać deklaracje. Niech Kubuś chociaż przez ostatnie miesiące będzie szczęśliwy.

Jestem za! Też chcę pomóc. Trzeba coś zrobić i to szybko. Psiak nigdy nie zaznał dobrego serca...Teraz ze względu na wiek i chyba brak chęci do życia - gaśnie...

Posted

Wiem, że Kubuś ma wirtualną opiekunkę, która zakładam, że co miesiąc wpłaca pieniądze dla Kuby. Zapewne gdyby Kuba miał szanse na jakiś dom, to ona te pieniądze nadal by wpłacała ale na inne konto. Z mojej strony również można liczyć na wsparcie finansowe. Co prawda mam już swoje "dziewczyny", o których ana666 wie ;) (chodzi o Peggi i Meggi, które też mają swój wątek) i wspieram co miesiąc finansowo dziadziusia Śledzika ale te kilka złotych jeszcze by się znalazło. Może inni też mogliby co miesiąc wpłacać po 5-10 czy 20 zł. najważniejsze jednak to znaleźć jakieś miejsce gdzie Kubusia możnaby było umieścić

Posted

Mi tez ten dziadzio nie daje spokoju. Całe zycie w schronisku i samotna smierć. A takiemu biedakowi wsytarzy ciepły kącik, pełna miseczka i spokój. No i oczywiście miłość człowieka.