Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a tutaj moje młodsze "dziecko" Joker 15 mies.wystawa miedzynarodowa Rzeszów 2011 CWC,BOS,CACIB ;)

CACIB PRESOV 2011
Karat,kl.championów: CAC,BOS,CACIB,BOB, EAST WINNER of Slovakia 2011

Karat & Joker porównanie o rase ;)
Joker,kl.młodziezy: CAJC,BOBJ, EAST JUNIOR WINNER 2011

Posted

kurcze piekne, eh bardzo lubie shih tzu choć słysze różne opinie, podobno są mało rozumne, choć nie chce mi się w to wierzyć a no i trudno do nich dotrzeć. To prawda??
Jakie są twoje psiaki , jakoś tak nigdy nie miałem stycznośći dłużej z ta rasa a kiedyś chciałbym mieć Shih tziaka co powiedziała byś laikowi hehe mam nadzieję że zbytnio nie maltretuje ale jestem zachwycony twoimi psami

Posted

no i napisala sie jak wariat i odpowiedz znikneła.....
na pewno nie sa malo rozumne,to urodzone cwaniaki,szybko sie ucza i jeszcze szybciej wykombinuja sobie na co u kogo można sobie pozwolić ;) prawda jest przynajmniej w przypadku moich 3 psów ze sa niezalezne, co nie znaczy że nie lubia sie przytulac i miziac, ale maja dystans,zwłaszcza Karat który zanim podejdzie do kogos to sie zastanowi ;) i ogolnie jest psem dumnym i aroganckim i zawsze sam "decyduje" czy cos zrobi czy nie ;) chyba ze jest to sytuacja ,gdzie na luz pozwolic nie moge ;) na codzien (poza kwestia pielegnacji gdy mamy dlugi włos) nieproblemowe,przyjazne,uwielbiaja sie bawic,żywienie nie sprawia żadnych problemów. Rasa jak najbardziej towarzyska ;)

Posted

Przyznam szczerze że Shih Tzu podobają mi się od dawna, i kiedyś prawie trafił do mnie szczeniak tej rasy ale myślę że posłuchałem nie tych głosów co trzeba
naprawde masz piękne psiaki, tylko pogratulowac...
mam nadzieje że w krótcre wstawisz jeszcze jakieś zdjątka, przyjemnie się je ogląda

Posted

siamensis napisał(a):
karat który zanim podejdzie do kogos to sie zastanowi ;) i ogolnie jest psem dumnym i aroganckim i zawsze sam "decyduje" czy cos zrobi czy nie ;)

karat jedyny i niepowtarzalny :D
zgadzam sie :)

Posted

Hawanka dziekuję ;) mam nadzieje,że jeszcze gdzies sie spotkamy ;) bo krzesła nie odbierzesz ;-p ;-p
Matyk zdjecia do poogladania na stronce albo na fb.... całe mnóstwo ;) DZIĘKUJĘ ZA MIŁE SŁOWA O PSIAKACH ;)

Posted

Siamensis napisał(a):
Hawanka dziekuję ;) mam nadzieje,że jeszcze gdzies sie spotkamy ;) bo krzesła nie odbierzesz ;-p ;-p

Hi hi ja o tym krześle Siamensis zapomniałam :D
Spotkać bym sie chciała :):) już nie koniecznie po odbiór krzesła :P

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

CACIB SATU MARE 16/17.04.2011
Karat: Res.Cacib,CAC,CACIB: Ukonczony Championat Rumunii
Joker: 2x CAJC,2 X NAJLEPSZY JUNIOR W RASIE, BOG JUNIOR, ZWYCIEZCa Rasy, ukonczony MŁ.CHAMPIONAT RUMUNII ;)

• 1 month later...
  • 11 months later...