tysia Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Witam Jak juz wiecie jestem nowa w posiadaniu grzywki:) Mam pewien problem z jego pazurkami.Sa bardzo ostre i jak maluch probuje skoczyc mi na kolanka lub poprostu sie bawimy robi mi rany tymi pazurkami.U weta bedziemy za tydzien ale wpierw Was chce zapytac czy mieliscie problem u szczeniakow z pazurkami? Bede wdzieczna za kazda rade:p Quote
LakusiowaPani Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Ja kupiłam mojemu maluchowi takie specjalne obcążki z ogranicznikiem dla psów i sama mu obcinam jak ma za długie. U weta bym zapłaciła 15 zł :angryy: :razz:a tak sama zakasam rękawy i do dzieła. na początku bardzo sie bałam ze zrobie mu krzywde ale pomału pomału doszłam do wprawy. Teraz ciacham i juz. Polecam dobry sprzęt zakupic i samemu obcinac ( o ile to szczeniak albo piecho rasy małej - bo z dużymi piesiolami to nie mam doswiadczenia.) :cool3: Quote
Recommended Posts