magosia99 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Od wczoraj próbuję się zalogować na dogo i nie mogę - :angryy: Deklaruję stała wpłatę 20 zł. Jest naprawdę cudowna!!!! Trzymaj się dziewczynko.:loveu: Jak dostanę numer konta od razu wpłacam pieniądze;) Quote
Ra_dunia Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Zapraszam na bazarek ;) http://www.dogomania.pl/forum/f99/serwetkowo-obrusowo-dla-kodinki-bonusika-zbieramy-na-hotele-do-polnocy-24-06-a-140178/ Quote
Negri_2008 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 magosia99 napisał(a):Od wczoraj próbuję się zalogować na dogo i nie mogę - :angryy: Deklaruję stała wpłatę 20 zł. Jest naprawdę cudowna!!!! Trzymaj się dziewczynko.:loveu: Jak dostanę numer konta od razu wpłacam pieniądze;) No to cioteczko, skoro już się zalogowałaś WITAMY!!!!!:Rose: Wysyłam Ci nr konta do wpłat :lol: Quote
Negri_2008 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Ciotki, wspaniałe istoty :loveu: proszę Was, w przelewach piszcie swoje Nicki i że to kasa dla KODINKI inaczej będzie mi ciężko ;) Quote
zuzia63 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='magosia99']Od wczoraj próbuję się zalogować na dogo i nie mogę - :angryy: Deklaruję stała wpłatę 20 zł. Jest naprawdę cudowna!!!! Trzymaj się dziewczynko.:loveu: Jak dostanę numer konta od razu wpłacam pieniądze;) Witamy pięknie Cioteczkę a z tym logowaniem, to faktycznie czasem straszna kicha...:cool3: Quote
zuzia63 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 poczytałam wątek i troszeczkę mi lżej, będzie dobrze! jeszcze tylko :smokin: i idę :sleeping: :hand: Quote
Ra_dunia Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Zuzia - rzuć palenie a zaoszczędzone pieniążki przekaż na psiaki :evil_lol: Mówię Ci, same korzyści :evil_lol: Quote
Leyla Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 zaznaczam. Policzę kasę, zobaczę czy coś się uda wyskrobać:roll: a na jej skrajne wyczerpanie organizmu ,jakie witaminy??ktoś wie??:roll: Quote
gallegro Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Z fotek zamieszczonych w pierwszym poscie nie bardzo mogę wywnioskować jakiej dokładnie wielkości jest sunia... Najlepiej sprawdźcie ile ma w kłębie. W tej chwili nie mam siły wertować całego wątku, dlatego prosiłbym o streszczenie najważniejszych info na temat charakteru suni. Coś mi chodzi po głowie, ale uprzedzam, że to iście szatański plan i na dokładkę uzależniony od osób trzecich... Quote
Lu_Gosiak Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='gallegro'] Coś mi chodzi po głowie, ale uprzedzam, że to iście szatański plan i na dokładkę uzależniony od osób trzecich... brzmi super:cool3::cool3: Quote
bico Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Ra_dunia napisał(a):Zuzia - rzuć palenie a zaoszczędzone pieniążki przekaż na psiaki :evil_lol: Mówię Ci, same korzyści :evil_lol: popieram!:evil_lol: szkoda kasy na palenie, lepiej dać na psiaki:evil_lol: wiem, że argument zdrowotny na dogo będzie i tak na drugim miejscu:evil_lol: Quote
bico Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 a, że ja nie pale i na fajki wydawać nie muszę:eviltong::evil_lol:, dam na Kodinkę 10 zł miesięcznie;) a na ten plan gallegro czekam z utęsknieniem:cool3: Quote
Leyla Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 gallegro napisał(a):Z fotek zamieszczonych w pierwszym poscie nie bardzo mogę wywnioskować jakiej dokładnie wielkości jest sunia... Najlepiej sprawdźcie ile ma w kłębie. W tej chwili nie mam siły wertować całego wątku, dlatego prosiłbym o streszczenie najważniejszych info na temat charakteru suni. Coś mi chodzi po głowie, ale uprzedzam, że to iście szatański plan i na dokładkę uzależniony od osób trzecich... :sweetCyb::sweetCyb:Ja wiem, ja wiem, co Ci chodzi po głowie!!!!!:cool3::cool3: i powiem Ci ,że to super pomysł:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Leyla Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):ja tez chce wiedziec ejjjjj:mad::mad::mad::evil_lol: ...no nic sie nie domyślacie???? dla mnie to wygląda tak ,jakby gallegro chciał ją dla siebie:eviltong: Quote
bico Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Leyla napisał(a)::sweetCyb::sweetCyb:Ja wiem, ja wiem, co Ci chodzi po głowie!!!!!:cool3::cool3: i powiem Ci ,że to super pomysł:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: no to ja proszę o odtajnienie sekretnego pomysłu:evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Leyla napisał(a)::sweetCyb::sweetCyb:Ja wiem, ja wiem, co Ci chodzi po głowie!!!!!:cool3::cool3: i powiem Ci ,że to super pomysł:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: ja tez chce wiedziec ejjjjj:mad::mad::mad::evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Leyla napisał(a):...no nic sie nie domyślacie???? dla mnie to wygląda tak ,jakby gallegro chciał ją dla siebie:eviltong: ...no,to teraz apetyty podrosły! Dowiemy się coś o tym szatańskim planie? Quote
Leyla Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 zuzlikowa napisał(a):...no,to teraz apetyty podrosły! Dowiemy się coś o tym szatańskim planie? pewnie jutro(dziś) się dowiemy:eviltong::p:eviltong: Quote
Ninti Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Dla siebie :crazyeye::lol::lol: A po co mu jej wysokość w kłębie?! Będzie jej dosiadał...? :hmmmm: Quote
bico Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Leyla napisał(a):...no nic sie nie domyślacie???? dla mnie to wygląda tak ,jakby gallegro chciał ją dla siebie:eviltong: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:było by wprost cudownie! ale ja się nie będę nakręcać, bo to by była tak dobra wiadomość, że aż trudna do uwierzenia, poczekam aż się wypowie sam zainteresowany:cool3: Quote
bico Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ninti napisał(a): A po co mu jej wysokość w kłębie?! Będzie jej dosiadał...? :hmmmm: :roflt::roflt::roflt: Quote
Leyla Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ninti napisał(a):Dla siebie :crazyeye::lol::lol: A po co mu jej wysokość w kłębie?! Będzie jej dosiadał...? ...bo może ma budę wolną i nie wie czy się Sunia zmieści?:hmmmm:... a może ktoś znajomy?:hmmmm: w każdym razie coś dobrego. Zobaczycie, kobieca intuicja:eviltong: Quote
Lu_Gosiak Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ninti napisał(a):Dla siebie :crazyeye::lol::lol: A po co mu jej wysokość w kłębie?! Będzie jej dosiadał...? :hmmmm: no przeciez ona prawie jak rumak wyglada :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Recommended Posts