Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

UWAGA UWAGA BARDZO WAŻNE WIADOMOŚCI

[SIZE=4]Na wstępie bardzo podziękować za ogłoszenia dla Kodinki i chcę powiadomić że nasza kochana dziewczynka dzisiaj pojechała do swojego upragnionego kochanego domku. Kodinka ma do dyspozycji bardzo duży teren do biegania , staw do pływania , dwóch psich kolegów do towarzystwa i zabaw .

[SIZE=2]Nie pisałyśmy wcześniej na watku o domku dla Kodinki bo nie chciałyśmy zapeszyć.

Posted

nie wierze włąsnie napisałam mejla do Camary o pomoc a tu taka nie wiem jak to napisać nie ma słów szok cud szczęka opada nareszcie!!!!!!!!!!!!

zuzka nie pusciłas pary z ust wczoraj paskuda jestes

dom w Łodzi?

Posted

a ja wszystkich którzy tak wiernie kibicowali Kodince zapraszam na wątek Stefanka i proszę o taki wspaniały i szczęśliwy tekst dla niego i o taki sam pakiecik szczęśliwych ogłoszeń,bo ten biedak juz 6 lat czeka na domek

Posted

ewatonieja napisał(a):

zuzka nie pusciłas pary z ust wczoraj paskuda jestes

dom w Łodzi?

Na prawdę nie chciałam zapeszyć ,po tej nieudanej adopcji wolałam na zimno dmuchać żeby się wszystko udało.
Domek jest w Adamowie rzut kamieniem od Łodzi

Posted

Właśnie miałam telefon z domku Kodinki .
Kodinka popiskuje ,z kolegami zapoznała się bez żadnych spiec ,wszystkim domownikom bardzo się podoba no i oczywiście jak to ona umie rozdaje wszystkim buziaki.
Z ogłoszeń na portalu kupiepsa