Niewiasta_21 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Off usunięty,zeby nie zaśmiecać niepotrzebnie wątku. Quote
aneta355 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Trzymaj się, dobrej nocki Kodinko :sleep2: jak tylko dostanę nr konta przelewam kaskę Quote
bico Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 aneta355 napisał(a): jak tylko dostanę nr konta przelewam kaskę ja już wpłaciłam kaskę na wcześniej podany numer konta, dobrze zrobiłam?:roll: Quote
agata51 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Ra_dunia']Agatko - Ty z torbami niedługo pójdziesz ;) czy tak jak Gonia wprowadzasz system oszczędnościowy (manicure, pedicure, kosmetyczka we własnym zakresie a "zaoszczędzone" pieniążki na psiaki :evil_lol: a czy ja chociaż na fryzjera mogę wydawać?? proszę... :eviltong: ) Ja już gdzieś pisałam - ostatni ciuch listopad 2008 (ślub syna), kosmetyk - kiedyś Vichy teraz nawet nie wiem co, cokolwiek - kozie mleko też dobre. Kodinko, nie poddawaj się... Quote
ciapuś Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 bico napisał(a):ja już wpłaciłam kaskę na wcześniej podany numer konta, dobrze zrobiłam?:roll: DOBRZE ZROBIŁAŚ pieniadze są na koncie fundacji i my sie z tego rozliczymy :evil_lol: Quote
zuzia63 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='ciapuś']Cioteczki nie pisałam wcześniej bo nie byłam pewna na 100% czy to wypali.Jest płatny DT dla suni w Łodzi ,suma do zapłacenia ta sama a sunia spała by w łóżku i miała 24 godz na dobę swojego człowieka. płatne co 10 dni Jaką decyzję podejmujemy Czyli 150 tygodniowo? Tak sobie myślę, że jeżeli się Ciotki zgadzają, to tak 'na szybko' mogę wysłać np150 i pakowac sunię!!! Zawsze to jakieś rozwiązanie, aby ją natyczmiast zabrać. Przemyślcie to, ja jestem w gotowości!:lol: Mam nadzieję, że ten domek nie rozmyśli się po tygodniu czy dwóch:shake: Quote
zuzia63 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Kurczaki! To jest okazja dla Kodinki - bedzie miała spokój, kanapę i człowieka! Wiem, że pieniądze pozbieramy;), później allegro cegiełkowe, ale mogę tylko sponsorować, bo nigdy nie robiłam:oops: tak mi sunia leży na sercu:placz: uwielbiam duże, futrzaste psy:lol: mój Borys jest ogromny, 73 kg sierści i miłości:evil_lol: Quote
ciapuś Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Mamy już wyniki badań Kodinki ma straszną anemie,trzeba ją karmić dobrym jedzonkiem i kupić witaminki.Kleszcze i zaniedbanie zrobiło swoje. Quote
zuzia63 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 ciapuś napisał(a):Mamy już wyniki badań Kodinki ma straszną anemie,trzeba ją karmić dobrym jedzonkiem i kupić witaminki.Kleszcze i zaniedbanie zrobiło swoje. To znaczy? Gotowane mięsko czy suche? Nie znam sie na suchych, bo ja swojemu przez 6 lat gotowałam, dopiero od kwietnia jest na suchej karmie odchudzającej:oops: Ciotki, pobudka!!! Quote
Negri_2008 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 zuzia63 napisał(a):Czyli 150 tygodniowo? Tak sobie myślę, że jeżeli się Ciotki zgadzają, to tak 'na szybko' mogę wysłać np150 i pakowac sunię!!! Zawsze to jakieś rozwiązanie, aby ją natyczmiast zabrać. Przemyślcie to, ja jestem w gotowości!:lol: Mam nadzieję, że ten domek nie rozmyśli się po tygodniu czy dwóch:shake: Zuzia, jak dobrze że jesteś z nami. :loveu:Dzieki Tobie Kodinka już jest bezpieczna. Ciapuś, napisz kiedy wieziemy sunię do tego DT? Quote
ciapuś Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 myślę że w poniedziałek już będzie w dt dlatego proszę o wpłaty Quote
zuzia63 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 To ja wysyłam i już!:multi: Ciapuś, wymiziaj Kodinkę, ucałuj w ucho! :Cool!: Quote
ciapuś Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 A z dobrych informacji Rany pięknie sie goją Quote
Negri_2008 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Potrzebne pieniądze!!!!!!!!!!!! :lol: W deklaracjach mamy pokrycie na 10 dniu pobytu suni!!!!!!!!!!! :-? [SIZE=2]Wpłaty jednorazowe pozwolą pokryć około 10 dni pobytu ( odliczam trochę pieniędzy na karmę, którą pewnie trzeba będzie kupić).Mam nadzieję, że nie będzie kłopotu z wydobyciem kasy z konta fundacji :lol: Reasumująć, mamy wcale nie tak dużo czasu na zebranie deklaracji Quote
zuzia63 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Potrzebne pieniądze!!! :Help_2: Każda złotóweczka! ale mogą też być seteczki:evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Wpłacać ciotki kasę, wpłacać :mad: Kodinka już od poniedziałku będzie grzała doopkę w domowym DT, stałe deklaracje cały czas potrzebne!!! Quote
leni356 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Jeśli ktoś robi bazarek to mogę parę rzeczy dorzucić. Kasy niestety brak :-( Quote
Negri_2008 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Prosimy o deklaracje na pobyt suni w dt!!!!!!!! :modla::modla::modla: Quote
zuzia63 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Puk, puk! Bardzo prosimy o deklarowane wpłaty, malutko czasu zostało! :modla::modla::modla::modla::modla: Wpłaciłam dzisiaj 200 zł, pakować sunię do domku! Quote
Maszaberla Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Negri_2008']Potrzebne pieniądze!!!!!!!!!!!! :lol: W deklaracjach mamy pokrycie na 10 dniu pobytu suni!!!!!!!!!!! :-? [SIZE=2]Wpłaty jednorazowe pozwolą pokryć około 10 dni pobytu ( odliczam trochę pieniędzy na karmę, którą pewnie trzeba będzie kupić).Mam nadzieję, że nie będzie kłopotu z wydobyciem kasy z konta fundacji :lol: Reasumująć, mamy wcale nie tak dużo czasu na zebranie deklaracji Juz wplacac? To ja jak najbardziej zaraz trzaskam przelew, poprosze o dane do przelewu na pw Quote
Recommended Posts