MyrkurDagur Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ra_dunia napisał(a):Myrkur - możliwe, że kaska poszła na konto Negrii. Jeśli wpisany jest cel, to na pewno jakoś tutaj pieniążki dotrą. Zuziu - nie dostałam od Ciebie wiadomości z numerem konta... wyślij proszę jeszcze raz (dogo głupieje, pewnie coś nie przeszło). Wysłałam PW do Negri i będę oczekiwać na odpowiedź... Namieszałam... namieszałam... Quote
Guest Madziadalena Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Kodi, w górę :) niuchaj i przyciagnij swojego czlowieka :) Quote
zuzka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Cioteczki ponawiam prośbę o ogłoszenia dla Kodinki. Bez ogłoszeń ona nie ma szansy na domek. Quote
Szarotka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 zuzka napisał(a):Cioteczki ponawiam prośbę o ogłoszenia dla Kodinki. Bez ogłoszeń ona nie ma szansy na domek. Zuziu pamietam. Nie moge wyjsc z choroby i dlatego tak to sie wlecze. Napisze tekst na jutro, a Anawa obieciala wstawic na strony. Quote
zuzka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Szarotka napisał(a):Zuziu pamietam. Nie moge wyjsc z choroby i dlatego tak to sie wlecze. Napisze tekst na jutro, a Anawa obieciala wstawic na strony. Dziękuje Szarotko musimy tej psicy pomóc w znalezieniu domku bo ona już tak długo czeka. Aż nie chce myśleć o tym jak jej będzie trudno rozstać się ze mną . Szarotko moja paczuszka dzisiaj już powinna być na miejscu i chyba Vlk tez . Quote
Szarotka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 No wiec zabralam sie do pracy, ale dobrze by bylo, zebys mi napisala cos od siebie o Kodince, bo to co znalazlam na allegro mi sie nie podoba. Jaka jest Kodinka w domu, na spacerze, do obcych ludzi, psow, kotow itp. Czy szczeka, czy faktycznie jest zazdrosnica jak pisze w alegro itp. Quote
Ra_dunia Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 i jeszcze raz na spacerek :) A co jest na allegro? jaki tekst? Quote
ciapuś Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Ra_dunia możesz napisać tekst dla Kodinki do ogłoszeń :grins: Quote
zuzka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 No więc; Nasza śliczna dziewczynka jest kochanym , łagodnym i grzecznym przytulaskiem. W domu jest spokojna nie brudzi i nic nie niszczy. Do dzieci jest bardzo cierpliwa i tolerancyjna . Bez potrzeby nie hałasuje , na dzwonek do drzwi reaguje szczekaniem ale nie jest psem agresywnym i w obecności domowników wszystkich wpuszcza do domu witając się całuskami. Na spacerach jest również grzeczna i posłuszna ładnie chodzi na smyczy , nie ciągnie się i nie szarpie. W stosunku do ludzi i innych psów ( dużych i małych) nie przejawia agresji . Ludziom nadstawia swój wielki łepych do głaskania , a z psami ładnie się bawi. Co do kotów to nie wiem bo nie miałam okazji sprawdzić . Na początku jak przyszła do mnie to przejawiała objawy zazdrości ( ale myślę że to skutki złych przejść i złego traktowania) W chwili obecnej zupełnie nie przejawia objawów zazdrości potrafią wszystkie trzy jednocześnie nadstawiać łepychy do głaskania i nie ma nawet warknięcia . To chyba by było wszystko co najważniejsze Quote
Szarotka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ra_dunia napisał(a):i jeszcze raz na spacerek :) A co jest na allegro? jaki tekst? Taki sobie:) dlatego prosilam o wiecej info. http://www.allegro.pl/item910415540_kodinka_duza_lagodna_sunia_szuka_domu.html Quote
Szarotka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 No tak teraz to juz mozna ladny tekst o Kodince napisac. Quote
Szarotka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Kodinko dzisiaj do konca dnia tekst bedzie gotowy, potem go musze wyslac do Anawa, a ona powstawia na strony. Quote
agata51 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Chyba się zacznę modlić o ten domek dla ciebie, Kodinko. Quote
Szarotka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 agata51 napisał(a):Chyba się zacznę modlić o ten domek dla ciebie, Kodinko. Zacznij :):) pomoze :):) Quote
szajbus Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Kodinka wskakuj na szczyt , niech cie ktoś wypatrzy! Quote
Szarotka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 zuzka napisał(a):Cioteczki i co z tymi ogłoszeniami ? Zuziu jaki podac kontakt ???????????????????????? Quote
Szarotka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Cioteczki zajrzyjcie do Stonki, ona tam prawie sama na watku, uratowala 2 psy z dzialek; http://www.dogomania.pl/threads/178309-maja-szansAE-zbieramy-na-leczenie-na-sterylkAE-na-hotelik-na-nowe-zycie Zuziu czekam na ten kontakt do adopcji. Quote
Szarotka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Jezeli Anawa nie bedzie miala czasu na wstawienie ogloszen to sama sie wezme, w zyciu tego nie robilam, ale nie swieci garnki lepia :):) Quote
zuzka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Szarotka napisał(a):Jezeli Anawa nie bedzie miala czasu na wstawienie ogloszen to sama sie wezme, w zyciu tego nie robilam, ale nie swieci garnki lepia :):) Szarotko masz już ułożony tekst do ogłoszeń ? Quote
Szarotka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Tak i wyslany ze wszystkim do Anawa, ktora bedzie jutro wstawiac. Pewnie poprawi, bo jakos moje jej sie nie podobaja, albo sa za dlugie, a przewaznie za krotkie:oops::oops::oops: Quote
Recommended Posts