Szarotka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 A mozna poprosic link do alegro, zeby miec jakis przyklad na ogloszenia. Quote
zuzka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 ALLEGRO http://www.allegro.pl/item910415540_kodinka_duza_lagodna_sunia_szuka_domu.html Quote
zuzka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Szarotka']Zaczne od malego banerka :):) Wielkie dzieki .Ja nie umie robić banerkow i bardzo żałuje że jestem taka gapa. Quote
Szarotka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ale Zuziu mialas ladny duzy banerek. Ja nie moglam go wstawic, bo on byl za duzy. Quote
zuzka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Tamten banerek zrobiła Ciapuś . Przy małym można wiecej psiaków wstawić w sygnature Teraz moge wstawić obie bije tymczaski:multi: Quote
Szarotka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 O to masz dwie, tzn. wiedzialam, ze masz dwie, ale nigdy do tamtej nie dotarlam.......... Quote
Szarotka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ja niedlugo Atosa bede mogla zdjac, bo on juz do domu idzie. Niestety Karo mi sie totalnie z jakiegos wzgledu nie chce wyadoptowac. Bida jedna, on to ma w sumie pecha :(:( Quote
Szarotka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Zuziu Amiki banerek nie jest dobrze podlinkowany. Quote
zuzka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Wtem ja tego nie umie robić a t chyba dziewczyny z Milki wątku też nie to jest jej wątek. http://www.dogomania.pl/threads/146948-Milka-czy-80-zA-ma-decydowaAE-o-byAE-albo-nie-byAE-Milka-prosi-o-grosz-i-ogA-oszenia A tak wogle to mam na stanie 3 psiorki Kodi ,Milke i mojego prywatnego Małego.(Mały tak ma na imie) Quote
zuzka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Szarotka'] Niestety Karo mi sie totalnie z jakiegos wzgledu nie chce wyadoptowac. Bida jedna, on to ma w sumie pecha :(:([/QUOTE] To tak jak Kodinka. Quote
MyrkurDagur Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Dokonałam wpłatę dla Kodi za luty, ale odruchowo wpłaciłam na to poprzednie konto... Nie wiem, co teraz? Do kogo należało to poprzednie konto? Quote
Szarotka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Zuziu powinnas juz miec pieniadze za bazarek. Quote
zuzka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Szarotka']Zuziu powinnas juz miec pieniadze za bazarek.[/QUOTE] Tak już są ja jutro wyśle paczuszkę na podany przez Ciebie adres. Vlk też przekazałam adres do wysyłki. Quote
Ra_dunia Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Myrkur - możliwe, że kaska poszła na konto Negrii. Jeśli wpisany jest cel, to na pewno jakoś tutaj pieniążki dotrą. Zuziu - nie dostałam od Ciebie wiadomości z numerem konta... wyślij proszę jeszcze raz (dogo głupieje, pewnie coś nie przeszło). Quote
zuzka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='Ra_dunia']Myrkur - możliwe, że kaska poszła na konto Negrii. Jeśli wpisany jest cel, to na pewno jakoś tutaj pieniążki dotrą. Zuziu - nie dostałam od Ciebie wiadomości z numerem konta... wyślij proszę jeszcze raz (dogo głupieje, pewnie coś nie przeszło).[/QUOTE] Wysłałam Ci dane .Daj znać czy doszło. Quote
zuzka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Cioteczki proszę poróbcie Kodince ogłoszenia ..... Bez ogłoszeń nasza dziewczynka nie znajdzie domku , ona już tak długo czeka . Quote
Szarotka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Podnosze Kodinke na dobranoc. Jak sie nikt nie wezmie to ja moge, ale niestety dopiero w czwaretk, bo jutro musze pojechac do Toronto. Quote
Ra_dunia Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Doszło! Pięknie dziękuję :) Ogłoszenia i wpłaty bardzo potrzebne! (ja niestety nieogłoszeniowa jestem, ale mogę pomóc tekstowo) Quote
Recommended Posts