Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata51 napisał(a):
Cholera, styczniowa kasa też poszła na konto Negri. Zagapiłam się, a i konta Zuzki nie dostałam.

Napisałam do Negri ale nie pokazała się na wątku i nie odpisała mi .
Już wysyłam Ci na PW konto

Posted

agata51 napisał(a):
Cholera, styczniowa kasa też poszła na konto Negri. Zagapiłam się, a i konta Zuzki nie dostałam.

No ale chociaz wplaty powinna przeslac na Kodnke ?????

Posted

Szarotka napisał(a):
Zuziu jak robisz bazarek to wstaw zawsze watek do Kodinki, bo potem mnie sie ludzie pytaja :):)

Zawsze na początku wstawiam link do jej wątku .

Posted

Kodinka u mnie na DT jest już ponad 7miesięcy i jakoś nic do tej pory mi nie zniszczyła ani nigdy mi nie nabrudziła.
Adopcja faktycznie nie wypaliła ale to raczej nie z winy Kodi .
Niestety nikt normalnie myślący nie zostawia psa samego w domu na 8/9 godzin na drugi dzień po adopcji :shake:.
I nie narzeka się na to że pies piszczy ,przecież miała prawo tęsknić :shake: .
Przecież to stworzenie rozumne i tak samo odczuwa tęsknotę tak jak my.
Kobieta nie dała Kodi czasu na z aklimatyzowanie się :angryy:,bo w sobotę wieczorem ją zabrała a w poniedziałek wieczorem z powrotem ją przywiozła.

Posted

oj no to faktycznie to moj pies co zostaje w domu sam normalnie, jak poszla do innego mieszkania i pierwszy raz zostala sama , to tez drzwi podrapala , bo nie wiedziala co się dzieje i gdzie jest. Ludzie to faktycznie jakoś są bez serca , biedna niunia

Posted

[quote name='Szarotka']Ciapus ja kiedys kupilam jakies smycze na bazarku dla Kodi, czy Ty je wyslalas czy nie, bo jak nie to ja bym zmienila adres :):)[/QUOTE]
Wysłałam już jakiś czas temu.
Myślę że powinny już być na miejscu

Posted

Niestety, ludzie często w ogóle nie myślą a potem psy na tym cierpią i mają poprzyklejane łatki "niszczyciel" albo "agresor"...
Kodinkuś - a ty idź już do domku słoneczko...

Posted

Wg. mnie wiekszosc psow mozna wyprostowac ( nie pisze o Kodi, bo ona jest prosta jak drut :):)), to tylko zalezy od umiejetnosci czlowieka czy sobie potrafi poradzic. Nie kazdy z kazdym psem.

Posted

tak sobie myślę, że może lepiej opłacać wszystko miesięcznie?
Te tygodniowe rozliczenia są trochę mylące...

Agata51 - 20 zl
birma74 - 25zł
aneta355 - 20zł
zuzia63 - 50zł
Negri_2008 - 20
MyrkurDagur - 10zł
Ra_dunia -20zł
magosia99 20zł
bico 10zł

---------------------
razem 195zł

Ile nam brakuje, żeby Kodi miała opłacony miesiąc??
Madcat ostatnio wprowadziła fajne oznaczenie wpłat stałych deklaracji - obok nicku w nawiasie wpisała za który miesiąc deklaracja wpłynęła. Wtedy od razu widać, kto jeszcze nie wpłacił.