Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE="3"][SIZE="5"]

czy KODI mieszka na bezludnej wyspie, którą każdy omija???

[SIZE="4"]
[SIZE="5"]dlaczego została opuszczona??????????????
tyle osób wie o niej a mimo to ludzie obojętnie wchodzą na tą stronę i nie próbują pomóc!

[SIZE="3"]
MIŁOŚNICY ZWIERZĄT OBUDZCIE SIĘ! POMÓŻCIE TEJ BIEDNEJ I SAMOTNEJ SUNIECZCE!!!

[SIZE="5"]
ile jeszcze będzie musiała czekać aż przypłynie statek i ZABIERZE JĄ DO WYMARZONEGO DOMKU?!?!?!
kochani popatrzcie na KODINKĘ, każdy dzień pobytu działą na jej niekorzyść! tyle miesięcy w domu tymczasowym to tragedia dla psa!

[SIZE="5"]

SOS!!! POMÓŻCIE!!! SOS!!! SOS!!!

[SIZE="5"]
[SIZE="4"]WIERZĘ W DOBRYCH LUDZI!
WIERZĘ W WAS!!
WIERZĘ ŻE LADA DZIEŃ KODI ZNAJDZIE DOMEK!!!

[SIZE="5"]
[SIZE="4"]A DO "ZUZKI" NIECH TRAFI NA TYMCZAS NASTĘPNA BIDA KTÓRA TEŻ CZEKA NA SWOJĄ SZANSĘ!!!

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Diora']Ciapuś, kiedyś zrobiłaś bazarek dla Kodi i była na nim krótka skórzana smycz. Masz ją jeszcze?? Miałam napisac do Ciebie i zapytać o szerokość (potrzebuję 2,5 cm.), ale mi wyleciało z głowy a bazarek się skończył...

Zerknij na ten bazarek Ciapusia tam jest taka smycz

http://www.dogomania.pl/threads/177991-Smycze-obroA-e-dla-duA-ych-i-maA-ych-dochA-d-na-psiaka-z-lasu-i-koty-do-25-0?p=13919162#post13919162

Posted

zuzka napisał(a):
NusiaiJa dziękuje za taki SOS-owy apel

Chyba by trzeba po offowac i wyslac troche pw, ale bardzo dramatyczne, bo inaczej nie dziala. :(:(
Zuziu zmien moze tytul na jakis bardziej krzyczacy.

Guest Madziadalena
Posted

Troszkę mnie nie było i w związku z tym nie jestem na bieżąco i nie wiem, gdzie wysyłac pieniążki dla Kodinki. Proszę o info.
Uściski Kodi :loveu:

Guest Madziadalena
Posted

Dzisiaj poszło 5zł stałej deklaracji ode mnie + dodatkowe 10zł :)

Posted

Agatko51, jest zmiana konta u Kodi, płacimy bezpośrednio do Zuzki.

Słuchajcie, chcę ogłosić Kodi u siebie w Lublinie w prasie lokalnej, potrzebuję dokładnych ścisłych info, bo ogłoszenie jest krótkie. W razie kogoś sensownego, dom oczywiście sprawdzę.
- charakter - krótko np. sunia domowa czy stróżująca, czy psoci, czy dzieci lubi, koty inne psy, taka charakterystyka w np. 3-4 zdaniach, konkret.
- na kogo telefon? na Zuzkę? Jaki numer?
- upewniam się - Kodi jest po sterylce?

Potrzebuję też jednej wyraźnej foto, może być sama mordka, może być cała Kodi - jakie dać zdjęcie? Albo napiszcie proszę, na której stronie są tu najfajniejsze foty Kodi, to coś wybiorę sama, bo sporo jest.

Posted

Wiek Kodinki około 5 lat
waga około 40 kg
wys w kłębie 72 cm

Po sterylce

Kodi jest psem domowym .To taka kochana wielka przytulanka .
Jest grzeczną , usłuchaną i bardzo łagodną sunią , nie brudzi i nie niszczy w domu.
Lubi dzieci i dogaduje się z innymi psami.
Z kotami nie wiem
Grzecznie chodzi na smyczy ,nie ciągnie się i nie szarpie.

Nr do mnie --606 593 506
nr do Ciapusia 792 061 133

Posted

zuzka napisał(a):
Dzięki .
Miejmy nadzieje ze pomoże

może się powtarzam, ale mnie się to w głowie nie mieści, żeby taki pies jak Kodi, ciągle czekał i że też nikt jej nie wypatrzył - ja nie mogę tego pojąć:crazyeye::oops::-(:shake: a przy tym jestem całkowicie bezradna:-( wiec może choć tak pokombinuję, a nuż....

Posted

[quote name='bico']może się powtarzam, ale mnie się to w głowie nie mieści, żeby taki pies jak Kodi, ciągle czekał i że też nikt jej nie wypatrzył - ja nie mogę tego pojąć:crazyeye::oops::-(:shake: a przy tym jestem całkowicie bezradna:-( wiec może choć tak pokombinuję, a nuż....
Cioteczko wielkie dzięki za pomoc
Ja też nie mogę tego zrozumieć
Pilnuje aby Kodinka miała zawsze wyróżnione allegro,ponawiam jej ogłoszenia na najbardziej znanych psich portalach i nic.Powoli zaczynam już tracić nadzieje .Mam pod opieką kilka psów i od jakiegoś czasu zero zainteresowania tymi biedakami mimo że są ogłaszane i pokazywane :placz:

czasami w ogłoszeniach można wstawiać tylko jedno zdjęcie więc można wstawić coś takiego

Posted

bico napisał(a):
może się powtarzam, ale mnie się to w głowie nie mieści, żeby taki pies jak Kodi, ciągle czekał i że też nikt jej nie wypatrzył - ja nie mogę tego pojąć:crazyeye::oops::-(:shake: a przy tym jestem całkowicie bezradna:-( wiec może choć tak pokombinuję, a nuż....

No niestety mnie też to nie mieści się w głowie.
Ogłaszanie Kodinki to pomoc na wagę złota.
Dziękuję .