NusiaiJa Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [SIZE="3"][SIZE="5"]czy KODI mieszka na bezludnej wyspie, którą każdy omija??? [SIZE="4"][SIZE="5"]dlaczego została opuszczona?????????????? tyle osób wie o niej a mimo to ludzie obojętnie wchodzą na tą stronę i nie próbują pomóc! [SIZE="3"]MIŁOŚNICY ZWIERZĄT OBUDZCIE SIĘ! POMÓŻCIE TEJ BIEDNEJ I SAMOTNEJ SUNIECZCE!!! [SIZE="5"]ile jeszcze będzie musiała czekać aż przypłynie statek i ZABIERZE JĄ DO WYMARZONEGO DOMKU?!?!?! kochani popatrzcie na KODINKĘ, każdy dzień pobytu działą na jej niekorzyść! tyle miesięcy w domu tymczasowym to tragedia dla psa! [SIZE="5"] SOS!!! POMÓŻCIE!!! SOS!!! SOS!!! [SIZE="5"][SIZE="4"]WIERZĘ W DOBRYCH LUDZI! WIERZĘ W WAS!! WIERZĘ ŻE LADA DZIEŃ KODI ZNAJDZIE DOMEK!!! [SIZE="5"][SIZE="4"]A DO "ZUZKI" NIECH TRAFI NA TYMCZAS NASTĘPNA BIDA KTÓRA TEŻ CZEKA NA SWOJĄ SZANSĘ!!! Quote
zuzka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='Diora']Ciapuś, kiedyś zrobiłaś bazarek dla Kodi i była na nim krótka skórzana smycz. Masz ją jeszcze?? Miałam napisac do Ciebie i zapytać o szerokość (potrzebuję 2,5 cm.), ale mi wyleciało z głowy a bazarek się skończył... Zerknij na ten bazarek Ciapusia tam jest taka smycz http://www.dogomania.pl/threads/177991-Smycze-obroA-e-dla-duA-ych-i-maA-ych-dochA-d-na-psiaka-z-lasu-i-koty-do-25-0?p=13919162#post13919162 Quote
zuzka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 KODINKA PRZYPOMINA SIE:loveu::loveu::loveu: Quote
Szarotka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 zuzka napisał(a):NusiaiJa dziękuje za taki SOS-owy apel Chyba by trzeba po offowac i wyslac troche pw, ale bardzo dramatyczne, bo inaczej nie dziala. :(:( Zuziu zmien moze tytul na jakis bardziej krzyczacy. Quote
bico Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 nie wiem kto opuścił Kodi:( ale na pewno nie są to te osoby, która są tutaj na wątku:( Quote
Guest Madziadalena Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Troszkę mnie nie było i w związku z tym nie jestem na bieżąco i nie wiem, gdzie wysyłac pieniążki dla Kodinki. Proszę o info. Uściski Kodi :loveu: Quote
agata51 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Pamiętam o Kodince. Nie widzę w rozliczeniach swojej wpłaty z 17.12. A dlaczego ta piękna i kochana suka domku jeszcze nie ma, to pojąć nie mogę. Quote
ciapuś Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 nie wiem na które konto Wpłacałaś U mnie nie ma takiej wpłaty Quote
Guest Madziadalena Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Dzisiaj poszło 5zł stałej deklaracji ode mnie + dodatkowe 10zł :) Quote
agata51 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 ciapuś napisał(a):nie wiem na które konto Wpłacałaś U mnie nie ma takiej wpłaty No to czekam na Negri. Quote
zuzka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 agata51 napisał(a):No to czekam na Negri. Napisałam do Negri na PW ale nie odpisuje Quote
zuzka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Do mnie wpłyneła wpłata Madziadalena -15 zł z bazarku Fony- 20 zł DT opłacony do 26-01 Quote
bico Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Agatko51, jest zmiana konta u Kodi, płacimy bezpośrednio do Zuzki. Słuchajcie, chcę ogłosić Kodi u siebie w Lublinie w prasie lokalnej, potrzebuję dokładnych ścisłych info, bo ogłoszenie jest krótkie. W razie kogoś sensownego, dom oczywiście sprawdzę. - wiek - wzrost, waga - charakter - krótko np. sunia domowa czy stróżująca, czy psoci, czy dzieci lubi, koty inne psy, taka charakterystyka w np. 3-4 zdaniach, konkret. - na kogo telefon? na Zuzkę? Jaki numer? - upewniam się - Kodi jest po sterylce? Potrzebuję też jednej wyraźnej foto, może być sama mordka, może być cała Kodi - jakie dać zdjęcie? Albo napiszcie proszę, na której stronie są tu najfajniejsze foty Kodi, to coś wybiorę sama, bo sporo jest. Quote
Szarotka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Kodi potrzebuje wiecej pieniedzy i wiecej ogloszen. Quote
Szarotka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Zuziu wplace na Kodinke za bazarki w pierwszych dniach lutego. Quote
Szarotka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Zuziu ogloszenia w prasie lepiej dzialaja to moze sie na tym skoncentrowac. ?? Quote
zuzka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Wiek Kodinki około 5 lat waga około 40 kg wys w kłębie 72 cm Po sterylce Kodi jest psem domowym .To taka kochana wielka przytulanka . Jest grzeczną , usłuchaną i bardzo łagodną sunią , nie brudzi i nie niszczy w domu. Lubi dzieci i dogaduje się z innymi psami. Z kotami nie wiem Grzecznie chodzi na smyczy ,nie ciągnie się i nie szarpie. Nr do mnie --606 593 506 nr do Ciapusia 792 061 133 Quote
bico Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 dzięki za info, dzięki za foto, napiszę do redakcji lokalnej prasy...oby to pomogło... Quote
zuzka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 bico napisał(a):dzięki za info, dzięki za foto, napiszę do redakcji lokalnej prasy...oby to pomogło... Dzięki . Miejmy nadzieje ze pomoże Quote
bico Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 zuzka napisał(a):Dzięki . Miejmy nadzieje ze pomoże może się powtarzam, ale mnie się to w głowie nie mieści, żeby taki pies jak Kodi, ciągle czekał i że też nikt jej nie wypatrzył - ja nie mogę tego pojąć:crazyeye::oops::-(:shake: a przy tym jestem całkowicie bezradna:-( wiec może choć tak pokombinuję, a nuż.... Quote
Szarotka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Ostatnio Temida dala ogloszenie do jakiegos Dziennika dla Rudzika i ludzie zaczeli dzwonic. :):) Quote
Szarotka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Podobno maja byc straszne mrozy, a Hero dalej w schronie. Kolega, ktorego uratowal zostal zabrany a Hero zostal:(:( Proszimy o pomoc finansowa, zeby moc Hero zabrac ze schroniska. http://www.dogomania.pl/threads/177734-Hero-broniA-wiAE-kszego-od-siebie-teraz-sam-oczekuje-pomocy-Zbieramy-na-hotel Quote
ciapuś Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='bico']może się powtarzam, ale mnie się to w głowie nie mieści, żeby taki pies jak Kodi, ciągle czekał i że też nikt jej nie wypatrzył - ja nie mogę tego pojąć:crazyeye::oops::-(:shake: a przy tym jestem całkowicie bezradna:-( wiec może choć tak pokombinuję, a nuż.... Cioteczko wielkie dzięki za pomoc Ja też nie mogę tego zrozumieć Pilnuje aby Kodinka miała zawsze wyróżnione allegro,ponawiam jej ogłoszenia na najbardziej znanych psich portalach i nic.Powoli zaczynam już tracić nadzieje .Mam pod opieką kilka psów i od jakiegoś czasu zero zainteresowania tymi biedakami mimo że są ogłaszane i pokazywane :placz: czasami w ogłoszeniach można wstawiać tylko jedno zdjęcie więc można wstawić coś takiego Quote
zuzka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 bico napisał(a):może się powtarzam, ale mnie się to w głowie nie mieści, żeby taki pies jak Kodi, ciągle czekał i że też nikt jej nie wypatrzył - ja nie mogę tego pojąć:crazyeye::oops::-(:shake: a przy tym jestem całkowicie bezradna:-( wiec może choć tak pokombinuję, a nuż.... No niestety mnie też to nie mieści się w głowie. Ogłaszanie Kodinki to pomoc na wagę złota. Dziękuję . Quote
Szarotka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Zuziu ta cioteczka chce wplacic pieniazki na Kodinke: ankekoval - Dzisiaj Podaj ni prosze nr konta chce wpałcic pieniążki na Kodinke! Quote
Recommended Posts