Isadora7 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Szarotka napisał(a):No ladne, ale przeczytac nie moge.......... Przeczytać nie możesz bo to poglądowka tylko własciwy plik jest w linku który podalam :) A w ogólde pomyliłam psiny, mam wbite w głoe że Ciapus = Kodinka. Dzisiaj bedzie cegła dla własciwej psiny. Quote
ciapuś Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Pieniądze z bazarku dotarły Dzięki Przelałam dla Kodinki 70zł czyli mamy zapłacone DT do dzisiaj Quote
Szarotka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='ciapuś']Pieniądze z bazarku dotarły Dzięki Przelałam dla Kodinki 70zł czyli mamy zapłacone DT do dzisiaj Czy doszlo ode mnie 50 zl za smycze ?? Quote
Szarotka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Czyli od jutra Kodinka posci i mieszka pod mostem ????? Quote
Bjuta Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Szarotka napisał(a):Kodinka ty piekny olbrzymie bedziesz sie wygrzewac na wsi w pierzynie Piekny domek z bialym kotkiem i rezedy tuz za plotkiem I Kodinka cala w kwiatkach po rozanych kroczy platkach :):) Usmiechnieta i szczesliwa jak to tylko w bajkach bywa Najwspanialszy bedzie domek wsrod malw, chabrow i poziomek Domek jak namalowany Dla Kodinki wybieramy :):) Jaki śliczny!!! :loveu: Quote
Szarotka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Bjuta napisał(a):Jaki śliczny!!! :loveu: Dzieki, dzieki :):) staram sie :):) jedni maluja a ja sie moge slownie wyzyc:):) Quote
ciapuś Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Szarotka napisał(a):Czy doszlo ode mnie 50 zl za smycze ?? Tak doszło Bazarek był na dwa cele wiec podzieliłam równo Quote
Grosziwo Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Szarotka napisał(a):Czyli od jutra Kodinka posci i mieszka pod mostem ????? Nie mogę teraz nic wpłacić (moja wypłata już zaczyna być wspomnieniem) ale może w poniedziałek "wyłudzę coś" od od mamy i prześlę z 50 zł. dla Kodi. W lutym wyślę 100 zł. Proszę o konto. Kodi nie zasłużyła na głód i bezdomność. Quote
Ra_dunia Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 moja wpłata właśnie poszła :) powinna być w poniedziałek na koncie. Quote
Szarotka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 ciapuś napisał(a):Tak doszło Bazarek był na dwa cele wiec podzieliłam równo Myslalam, ze byl caly na Kodinke. Quote
bico Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Grosziwo napisał(a): Kodi nie zasłużyła na głód i bezdomność. a czy Kodi grozi głód i bezdomność???:crazyeye: Quote
Grosziwo Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 bico napisał(a):a czy Kodi grozi głód i bezdomność???:crazyeye: Wierzę, że nie, ale tak mało wsparcia finansowego dla tej wspaniałej suni. Quote
Diora Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ciapuś, kiedyś zrobiłaś bazarek dla Kodi i była na nim krótka skórzana smycz. Masz ją jeszcze?? Miałam napisac do Ciebie i zapytać o szerokość (potrzebuję 2,5 cm.), ale mi wyleciało z głowy a bazarek się skończył... Quote
bico Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Grosziwo napisał(a):Wierzę, że nie, ale tak mało wsparcia finansowego dla tej wspaniałej suni. każdy daje ile może:( a Kodi długo już bez domku niestety:( Quote
Szarotka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 bico napisał(a):każdy daje ile może:( a Kodi długo już bez domku niestety:( Kodi nie jest niestety jedyna w tej sytuacji, ale Kodi mi sie tak podoba :):) Quote
Grosziwo Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 bico napisał(a):każdy daje ile może:( a Kodi długo już bez domku niestety:( Wiem bico, wiem !!! Quote
Szarotka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Trzeba by sie bardzo skoncentrowac na ogloszeniach. Quote
Ra_dunia Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ogłoszenia to podstawa :) która z cioteczek kochanych mogłaby je porobić?? Quote
zuzka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Kodi ma porobione ogłoszenia przez Ciapusia ale jak ktoś może i ma ochote porobić jej więcej ogłoszeń to bardzo prosimy .... Czym więcej ogłoszeń tym większa szansa znalezienia domku dla Kodinki ..... Ona już naprawde bardzo długo czeka na domek :-(:-(:-( Quote
Szarotka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Czy wiadomo gdzie te ogloszenia sa, bo chyba nie mozna dublowac ?? Quote
ciapuś Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Ogłoszenia można dublować,zwłaszcza że na bardziej znanych psich portalach bardzo szybko przybywa stron i po2-3 dniach ogłoszenie jest bardzo daleko i praktycznie nikt już tak daleko sie nie zapuszcza z poszukiwaniami. Jedyny portal w którym czasami kasują dublujące się ogłoszenia to allegro ,ale na tym portalu Kodinka ma cały czas wyróżnione ogłoszenie robione przeze mnie Quote
zuzka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Kodinka na śniegu czuje się jak ryba w wodzie Quote
Grosziwo Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Kochana Kodiko wysłałam ci obiecane 50 zł. Śliczna jesteś :loveu: Quote
Recommended Posts