Maszaberla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 bico napisał(a):nie "nerwowi", tylko przejęci losem psa i mimo na prawdę skromnych możliwości, pełni chęci by coś wykombinować i pomóc - po to chyba jest zazwyczaj zakładany każdy wątek:cool1: Ja tez tak uwazam A poza tym jesli nazywamy to "nerwowoscia" :roll: to ja wole byc nerwowa niz czekac nie wiadomo na co i pozniej nagle zdziwic sie ze miejsce przeszlo kolo nosa :shake: Quote
bico Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 ciapuś napisał(a):Ale tu wszyscy nerwowi :crazyeye: nie "nerwowi", tylko przejęci losem psa i mimo na prawdę skromnych możliwości, pełni chęci by coś wykombinować i pomóc - po to chyba jest zazwyczaj zakładany każdy wątek:cool1: Quote
ciapuś Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Negri_2008 napisał(a):daje 20 zł miesięcznie ale będę mogła wpłacić dopiero pod koniec miesiąca Jeżeli trzeba poprawdzę ksiegowość Ale biedula, rety.....:-( Podaj proszę dane do przelewu to zmienię w pierwszym poście aby już dalsze wpłaty szły na Ciebie Quote
Negri_2008 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 zuzia63 napisał(a):no to ja dokładam 50zł miesięcznie Zuzia jest z nami :loveu: Witaj, cioteczko Quote
Negri_2008 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 ciapuś napisał(a):Podaj proszę dane do przelewu to zmienię w pierwszym poście aby już dalsze wpłaty szły na Ciebie Napisz może, że w sprawach finansów należy zgłaszać się do mnie. Na koniec akcji akcji wszystkim na pm podam nr konta. Tak zwykle postepuje się na watkach ;) bez wpisywania nr konta w pierwszym poście Quote
szajbus Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Zapraszam na watek kolejnej biduni- Bonusa http://www.dogomania.pl/forum/f28/lodz-bonus-leczy-rany-czy-doczeka-domku-140075/#post12466360 Quote
ciapuś Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Negri_2008 napisał(a):Napisz może, że w sprawach finansów należy zgłaszać się do mnie. Na koniec akcji akcji wszystkim na pm podam nr konta. Tak zwykle postepuje się na watkach ;) bez wpisywania nr konta w pierwszym poście ok zmieniłam w pierwszym poście Quote
Ra_dunia Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Zuzia :loveu: dziękujemy niezawodna kobieto :multi: Agatko - Ty z torbami niedługo pójdziesz ;) czy tak jak Gonia wprowadzasz system oszczędnościowy (manicure, pedicure, kosmetyczka we własnym zakresie a "zaoszczędzone" pieniążki na psiaki :evil_lol: a czy ja chociaż na fryzjera mogę wydawać?? proszę... :eviltong: ) Ale jak tak wszyscy deklarują... to ja po prostu nie mogę się z kręgu (ok, ok dogorry :diabloti: ) wyłamać i też dokładam - na razie tylko 20 zł (od przyszłego miesiąca) Jak Negri trzyma kasę to ja jestem spokojna ;) BARDZO PROSIMY O DEKLARACJE STAŁE. NA HOTELIK POTRZEBA 450zł. Quote
MyrkurDagur Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Skoro przeznaczyłam wcześniej pieniążki na Znajdka/Ogiego, a on najprawdopodobniej będzie miał dom, to moge przekazać te pieniążki na sunię - to byłoby 10 zł miesięcznie... Zapiszcie mnie, bo chyba mój wcześniejszy post gdzieś umknął... Quote
zuzia63 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Negri_2008 napisał(a):Zuzia jest z nami :loveu: Witaj, cioteczko Jestem, jestem! Nie zawsze piszę, ale czytam! I liczę kasę w portfelu...i znowu liczę, bo może mam więcej, niż mi sie wydaje...:evil_lol: Chyba zacznę drukować;) Quote
Ra_dunia Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 oj taka maszynka do robienia pieniędzy to by się bardzo przydała... Quote
Negri_2008 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Potrzeba dużej maszyny. Dla Odinki potrzeba jeszcze 275 zł w deklaracjach RATUNKU!!!!!!!!! Quote
fona Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 25 z bazarkow miesiecznie bede miala na pewno w tym miesiacu jest juz 45 zl ;] Quote
ciapuś Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Cioteczki nie pisałam wcześniej bo nie byłam pewna na 100% czy to wypali.Jest płatny DT dla suni w Łodzi ,suma do zapłacenia ta sama a sunia spała by w łóżku i miała 24 godz na dobę swojego człowieka. płatne co 10 dni Jaką decyzję podejmujemy Quote
_ogonek_ Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Czy ktoś jeszcze skusi się na plakat? Kurczę sporo kasy, aj tylko w sprawach online, na bazarki jestem zero jak na razie... Quote
Ra_dunia Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='ciapuś']Cioteczki nie pisałam wcześniej bo nie byłam pewna na 100% czy to wypali.Jest płatny DT dla suni w Łodzi ,suma do zapłacenia ta sama a sunia spała by w łóżku i miała 24 godz na dobę swojego człowieka. płatne co 10 dni Jaką decyzję podejmujemy Matko - dawać tam sunię! Chyba nie ma co nawet się zastanawiać... Na tamto miejsce już wiem, że jeden psiak jest baaardzo chętny... "tylko" DEKLARACJE POTRZEBNE PILNIE!!! Quote
Maszaberla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='ciapuś']Cioteczki nie pisałam wcześniej bo nie byłam pewna na 100% czy to wypali.Jest płatny DT dla suni w Łodzi ,suma do zapłacenia ta sama a sunia spała by w łóżku i miała 24 godz na dobę swojego człowieka. płatne co 10 dni Jaką decyzję podejmujemy Ale tak na juz? Chyba nawet nie ma sie co zastanawiac - to nie hotelik a dt????:multi: Jesli zdecydujecie sie na ten dt - oddajcie prosze miejsce u Megii1 dla tego biedaka: http://www.dogomania.pl/forum/f28/lodz-bonus-leczy-rany-zbieramy-pieniadze-na-hotel-140075/ Quote
Ra_dunia Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Masza - widzę, że myślimy o tym samym ;) [CENTER]PROSIMY O DEKLARACJE.... [/CENTER] Quote
Maszaberla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ra_dunia napisał(a):Masza - widzę, że myślimy o tym samym ;) PROSIMY O DEKLARACJE.... O tym samym dokladnie ;) Ale nie wiem czy Megii1 bedzie chciala... Quote
Maszaberla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 5-10 zl miesiecznie kto jeszcze pomoze??? :-( Quote
_ogonek_ Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='zuzlikowa']Kodinka do domku, Bonusek szybciutko ze schronu!:multi::multi::multi: Pięknie!Pięknie.... masz racje zuzliczku :loveu: Quote
zuzlikowa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Maszaberla']Ale tak na juz? Chyba nawet nie ma sie co zastanawiac - to nie hotelik a dt????:multi: Jesli zdecydujecie sie na ten dt - oddajcie prosze miejsce u Megii1 dla tego biedaka: http://www.dogomania.pl/forum/f28/lodz-bonus-leczy-rany-zbieramy-pieniadze-na-hotel-140075/ Kodinka do domku, Bonusek szybciutko ze schronu!:multi::multi::multi: Pięknie!Pięknie.... Quote
Negri_2008 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ten domek to idealne rozwiązanie :multi: Kurcze trzeba chyba zmienić tytuł wątku na alarmujący. To się całkiem nieźle sprawdza :evil_lol: Quote
Recommended Posts