Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bico napisał(a):
nie "nerwowi", tylko przejęci losem psa i mimo na prawdę skromnych możliwości, pełni chęci by coś wykombinować i pomóc - po to chyba jest zazwyczaj zakładany każdy wątek:cool1:

Ja tez tak uwazam
A poza tym jesli nazywamy to "nerwowoscia" :roll: to ja wole byc nerwowa niz czekac nie wiadomo na co i pozniej nagle zdziwic sie ze miejsce przeszlo kolo nosa :shake:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciapuś napisał(a):
Ale tu wszyscy nerwowi :crazyeye:

nie "nerwowi", tylko przejęci losem psa i mimo na prawdę skromnych możliwości, pełni chęci by coś wykombinować i pomóc - po to chyba jest zazwyczaj zakładany każdy wątek:cool1:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
daje 20 zł miesięcznie

ale będę mogła wpłacić dopiero pod koniec miesiąca

Jeżeli trzeba poprawdzę ksiegowość

Ale biedula, rety.....:-(

Podaj proszę dane do przelewu to zmienię w pierwszym poście aby już dalsze wpłaty szły na Ciebie

Posted

ciapuś napisał(a):
Podaj proszę dane do przelewu to zmienię w pierwszym poście aby już dalsze wpłaty szły na Ciebie

Napisz może, że w sprawach finansów należy zgłaszać się do mnie.
Na koniec akcji akcji wszystkim na pm podam nr konta.

Tak zwykle postepuje się na watkach ;) bez wpisywania nr konta w pierwszym poście

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Napisz może, że w sprawach finansów należy zgłaszać się do mnie.
Na koniec akcji akcji wszystkim na pm podam nr konta.

Tak zwykle postepuje się na watkach ;) bez wpisywania nr konta w pierwszym poście

ok zmieniłam w pierwszym poście

Posted

Zuzia :loveu: dziękujemy niezawodna kobieto :multi:
Agatko - Ty z torbami niedługo pójdziesz ;) czy tak jak Gonia wprowadzasz system oszczędnościowy (manicure, pedicure, kosmetyczka we własnym zakresie a "zaoszczędzone" pieniążki na psiaki :evil_lol: a czy ja chociaż na fryzjera mogę wydawać?? proszę... :eviltong: )
Ale jak tak wszyscy deklarują... to ja po prostu nie mogę się z kręgu (ok, ok dogorry :diabloti: ) wyłamać i też dokładam - na razie tylko 20 zł (od przyszłego miesiąca)

Jak Negri trzyma kasę to ja jestem spokojna ;)

BARDZO PROSIMY O DEKLARACJE STAŁE. NA HOTELIK POTRZEBA 450zł.

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Skoro przeznaczyłam wcześniej pieniążki na Znajdka/Ogiego, a on najprawdopodobniej będzie miał dom, to moge przekazać te pieniążki na sunię - to byłoby 10 zł miesięcznie...

Zapiszcie mnie, bo chyba mój wcześniejszy post gdzieś umknął...

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Zuzia jest z nami :loveu:
Witaj, cioteczko

Jestem, jestem! Nie zawsze piszę, ale czytam! I liczę kasę w portfelu...i znowu liczę, bo może mam więcej, niż mi sie wydaje...:evil_lol:
Chyba zacznę drukować;)

Posted

Cioteczki nie pisałam wcześniej bo nie byłam pewna na 100% czy to wypali.Jest płatny DT dla suni w Łodzi ,suma do zapłacenia ta sama a sunia spała by w łóżku i miała 24 godz na dobę swojego człowieka.
płatne co 10 dni
Jaką decyzję podejmujemy

Posted

[quote name='ciapuś']Cioteczki nie pisałam wcześniej bo nie byłam pewna na 100% czy to wypali.Jest płatny DT dla suni w Łodzi ,suma do zapłacenia ta sama a sunia spała by w łóżku i miała 24 godz na dobę swojego człowieka.
płatne co 10 dni
Jaką decyzję podejmujemy

Matko - dawać tam sunię! Chyba nie ma co nawet się zastanawiać... Na tamto miejsce już wiem, że jeden psiak jest baaardzo chętny...

"tylko" DEKLARACJE POTRZEBNE PILNIE!!!

Posted

[quote name='ciapuś']Cioteczki nie pisałam wcześniej bo nie byłam pewna na 100% czy to wypali.Jest płatny DT dla suni w Łodzi ,suma do zapłacenia ta sama a sunia spała by w łóżku i miała 24 godz na dobę swojego człowieka.
płatne co 10 dni
Jaką decyzję podejmujemy

Ale tak na juz?
Chyba nawet nie ma sie co zastanawiac - to nie hotelik a dt????:multi:

Jesli zdecydujecie sie na ten dt - oddajcie prosze miejsce u Megii1 dla tego biedaka:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/lodz-bonus-leczy-rany-zbieramy-pieniadze-na-hotel-140075/