zuzka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Ja również bardzo dziękuje w imieniu Kodinki. Quote
Szarotka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Negri prosimy o numer konta!!!!!!!!!!! Quote
jolek68 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 piękna sunia :) wierzę że jednak znajdzie dobry dom :) Quote
Szarotka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Napewno znajdzie, ona jest the best :):) Quote
agata51 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Mam sporo zobowiązań. Kodinka po nieudanej adopcji wskoczyła na 15. każdego miesiąca. Ca. Quote
Szarotka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='agata51']Mam sporo zobowiązań. Kodinka po nieudanej adopcji wskoczyła na 15. każdego miesiąca. Ca.[/QUOTE] Dobrze, ze jestes :):) Czekamy na reszte ciotek i wujkow:):) Quote
agata51 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Szarotka']Dobrze, ze jestes :):) Czekamy na reszte ciotek i wujkow:):)[/QUOTE] Jak może mnie nie być! Tylko nie mogę więcej, niżbym chciała. Quote
Guest Madziadalena Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Witam wszystkich :) Przebrnęłam przez cały wątek o Kodince i brakuje mi troszkę jej historii i aktualności np. info o nieudanej adopcji i zdjęć, które byłyby zgrupowane w jednym miejscu, żeby potencjalny zainteresowany suńką nie plątał się w gąszczu postów, tylko skupił na Kodi. Przyznam, że gdybym tylko miała taką możliwość, sama bym ją przygarnęła, bo jest śliczna :loveu: To, co na razie mogę to stała deklaracja miesięczna na kwotę 5zł. Wiem, że to niewiele, ale zawsze coś :oops: + gorąca modlitwa do wszystkich dobrych mocy o wspaniałych ludzi i dom dla panienki. Poproszę o nr konta do wpłat dla Kodinki :) Quote
MyrkurDagur Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Madziadalena'](...) To, co na razie mogę to stała deklaracja miesięczna na kwotę 5zł.(...)[/QUOTE] Dziękujemy [B]Madziadaleno[/B] :loveu::loveu::loveu: Quote
Szarotka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Ja wyslalam wczoraj pw do Negri, ale widze, ze jej nie ma?????????????????? Czy ktos inny ma nr. konta, bo dwie osoby deklaruja wplate ????????????????????/ Quote
jolek68 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 sytuacje gdzie pies wraca z nieudanej adopcji zawsze mnie przytłaczają :( dodatkowo przykro że Kodinka to cudo piesio i zasługuje na odrobinę miłości :) Quote
zuzka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Szarotka']Ja wyslalam wczoraj pw do Negri, ale widze, ze jej nie ma?????????????????? Czy ktos inny ma nr. konta, bo dwie osoby deklaruja wplate ????????????????????/[/QUOTE] Ja pisałam do Negri na Pw dwa dni temu i wczoraj też nie było odzewu Quote
ciapuś Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 [B]Chyba nie pozostaje nic innego tylko zacząć zbierać na inne konto chociaż tak nie powinno być bo zrobi sie bałagan ale cóż skoro nie ma odzewu ze strony Negri Ja juz też raz dawałam swoje konto bo[/B] [B][B][URL="http://www.dogomania.pl/../members/98169-oska1983"][B]oska1983[/B][/URL] chciała przelać kilka złotych na Kodinke i nie mogła sie doprosić o dane do przelewu [/B][/B] Quote
Szarotka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 To ciapus na poprzedniej stronie jest Puniszer i jeszcze jedna osoba, ktore chcialy wplacic, wiec cos z nimi trzeba zrobic i z tymi co do tej pory wplacaja, skoro Negri niema i pieniedzy niema. Quote
ciapuś Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Cała ta sytuacja jest trochę dziwna Ja jeśli sie podejmuje zajmować finansami to staram sie na tyle aby pies zawsze miał opłacony DT,nie powiem że mi sie nie zdarza dopłacać,ale to jest chyba wkalkulowane jeśli ktoś się podejmuje prowadzić sprawy finansowe jakiegoś psa ,a Negri nie widać zupełnie na wątku :-( nie zachęca do wpłat nie robi bazarków dla Kodinki. Sprawy finansowe Kodinki zostały pozostawione same sobie. Smutne to. Ja mogę podać na PW swoje konto ,tylko czy nie zrobi się bałagan Quote
Szarotka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 No, ale jezeli Negri sie stracila to ktos sie musi watkiem zajac. Ja przyszlam bo mi zal Kodinki. Wyslalam wczoraj chyba ze 30 pw proszac o pomoc. Moze bylam malo przekonywujaca, ale przynajmniej pare osob przyszlo. Quote
ciapuś Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Jak do tej pory to ja się sprawami Kodinki staram zajmować tylko mam ograniczony dostęp do dogo wiec na wątku nie zawsze jestem ,ale jeśli chodzi o ogłoszenia tak w internecie jaki i ostatnio w gazecie to ma.Staram sie też co jakiś czas nadganiać z opłatami ale w grudniu na pewno nie dam rady. Quote
Szarotka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Punisher']dostałem link od Szarotki. zapomnieli już o suce?? wrzućcie mi nr konta na pw to co miesiąc wyślę 5 dych[/QUOTE] Tu jest 50 zl dla Kodinki i jeszcze ktos deklarowal 5 zl., tylko trzeba ludziom konto podac. No i Aga ma cos wpalacic 15 grudnia. Quote
ciapuś Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Ok to ja podam swoje i rozliczę sie na wątku Quote
zuzka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='ciapuś']Cała ta sytuacja jest trochę dziwna Ja jeśli sie podejmuje zajmować finansami to staram sie na tyle aby pies zawsze miał opłacony DT,nie powiem że mi sie nie zdarza dopłacać,ale to jest chyba wkalkulowane jeśli ktoś się podejmuje prowadzić sprawy finansowe jakiegoś psa ,a Negri nie widać zupełnie na wątku :-( nie zachęca do wpłat nie robi bazarków dla Kodinki. Sprawy finansowe Kodinki zostały pozostawione same sobie. Smutne to. Ja mogę podać na PW swoje konto ,tylko czy nie zrobi się bałagan[/QUOTE] Masz racje Negri zupełnie nie interesowały Kodinkowe finanse,ciągle trzeba było jej przypominać o przelewie.W tej chwili też nie wiadomo ile ma Kodi w swojej skarbonce ,( Parę cioteczek wpłaciło ze stałych deklaracji ) a od dzisiaj zaczyna się nowa 10 - cio dniówka... Ciapuś miałam na DT nie jednego psiaczka od Ciebie i nie było takiej sytuacji żeby trzeba było Ci przypominać. Quote
ciapuś Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 wysłałam PW z danymi do przelewu do [B]Punisher[/B] Quote
Szarotka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Madziadalena']Witam wszystkich :) Przebrnęłam przez cały wątek o Kodince i brakuje mi troszkę jej historii i aktualności np. info o nieudanej adopcji i zdjęć, które byłyby zgrupowane w jednym miejscu, żeby potencjalny zainteresowany suńką nie plątał się w gąszczu postów, tylko skupił na Kodi. Przyznam, że gdybym tylko miała taką możliwość, sama bym ją przygarnęła, bo jest śliczna :loveu: To, co na razie mogę to stała deklaracja miesięczna na kwotę 5zł. Wiem, że to niewiele, ale zawsze coś :oops: + gorąca modlitwa do wszystkich dobrych mocy o wspaniałych ludzi i dom dla panienki. Poproszę o nr konta do wpłat dla Kodinki :)[/QUOTE] Tu masz jeszcze ciapus 5 zl i to dobre :):) Quote
ciapuś Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 [B]Madziadalena ma zapchaną chyba skrzynkę bo nie mogę do niej wysłać wiadomości [/B] Quote
Szarotka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Jeszcze wczoraj miala ok. bo tak jak tu sciagnelam. Quote
zuzka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Myślę że trzeba wyraźnie na wątku napisać za Negri tutaj przestała zaglądać i w związku z tym wpłaty dokonywać na konto Ciapusia. Quote
Recommended Posts