Zofija Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 jA NIE MOGĘ TO kODI WRÓCIŁA.............................................. Ręce mi opadają jeśli chodzi o ludzi. Szkoda gadać! Quote
Szarotka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Jak Kodi stoi z ogloszeniami ?? jak potrzebuje to dajcie znac. Quote
zuzka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Szarotka napisał(a):Jak Kodi stoi z ogloszeniami ?? jak potrzebuje to dajcie znac. Dla Kodinki czym więcej ogłoszeń tym lepiej . Quote
Ra_dunia Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Szarotko - jeśli możesz - to poogłaszaj Kodinkę... Quote
ewatonieja Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Nie moge znależc aktualnego tekstu do ogłoszeń trzeba by ja dac na strone fundacji do działu psy do adopcji bo edytowac opisu w tym dziale gdzie jest sie nie da :(( może znacie programiste php? Quote
Szarotka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Ra_dunia napisał(a):Szarotko - jeśli możesz - to poogłaszaj Kodinkę... Czy jest jakis gotowy tekst, czy trzeba zrobic nowy ?????????? Zdjecia to wiem, ze ladne sa. A do czego Ci potrzebny programista php?? ja nie jestem, ale wiem, ze to nie takie proste robic rzeczy w programie, ktorego sie nie napisalo. Quote
ewatonieja Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 no własnie mamy problemy ze stroną :/ a ze poprawic si enie da tak łatwo tez wiem :)) bo to sprawia trudnosc nawet osobie która to programowała :)) Quote
Szarotka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='ewatonieja']no własnie mamy problemy ze stroną :/ a ze poprawic si enie da tak łatwo tez wiem :)) bo to sprawia trudnosc nawet osobie która to programowała :))[/QUOTE] No wiec wlasnie o tym mowie. My prowadzimy firme, ktora robi strony internetowe i poprawianie po kims programowania jest bardzo uciazliwe:p:p:p Quote
Ra_dunia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Kodince chyba nowy tekst by się przydał... I przede wszystkim kochający, odpowiedzialny domek. Quote
ciapuś Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Ja nie jestem zbyt dobra w pisaniu tekstów Wystawiam ogłoszenia z takim tekstem Czasami mam wrażenie że kręcimy się w kółko Jakiś czas temu ratowaliśmy pogryzionego i zagłodzonego Kodiego. Jemu się udało ma super dom. Dzisiaj weszłam do schroniskowego szpitalika i zamarłam. W jednym z boksów leżała sunia która wyglądała jak kiedyś Kodi. Tak samo chuda i tak samo pogryziona. Sunia była skrajnie wycieńczona ,nie miała na sobie grama ciałka ,same kości obciągnięte poranioną skórą . Od 4 miesięcy sunia przebywa w domu tymczasowym.Ładnie przybrała na wadze. Okazała się psią przylepą lubiącą pieszczoty i zabawy. Nauczyła się ładnie chodzić na smyczy i przychodzić na zawołanie. Pozostawiona sama w domu nie niszczy i nie hałasuje. Toleruje inne psy i suki ale jest wielką zazdrośnicą i potrzebuje na to trochę czasu. Sunia ma ok 5 lat jest wysterylizowana, zaczipowana i zaszczepiona. Posiada aktualną książeczkę zdrowia. Wszystkich którym los suni nie jest obojętny prosimy o pomoc w znalezieniu dla niej dobrego domu [FONT=Arial]Kontakt w sprawie adopcji:[/FONT] [FONT="]Agnieszka [/FONT] [FONT="]agamic@onet.eu [/FONT]tel 792-061-133 Quote
zuzka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 można dopisać że Kodi świetnie nadaje się do domku z ogródkiem ,( podejście obcego pod bramę obszczeka ale i jednocześnie nie jest psem agresywnym ) i że do dzieci jest przyjacielsa . Quote
NusiaiJa Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='zuzka']można dopisać że Kodi świetnie nadaje się do domku z ogródkiem ,( podejście obcego pod bramę obszczeka ale i jednocześnie nie jest psem agresywnym ) i że do dzieci jest przyjacielsa .[/QUOTE] z tymi dziećmi to potweirdzam :oops:;) :cool1::cool1: Quote
Negri_2008 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Mam wpłaty dla Kodinki od: Bico - 10 zł Ra_dunia - 20 zł MyrkurDagur - 10 zł Negri_2008 - 20 zł _____________________ Razem 60 zł Jak dobrze rozumiem, Kodinka dzięki Pani Annie ma opłacony dt do 12 grudnia? Czy mam przelać więc pieniażki już, czy poczekać? Ja zmierzę się z tekstem do ogłoszeń dla Kodinki, przynajmniej spróbuję ;-) Quote
NusiaiJa Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 tak myśle, ze za tydzień najpóźniej pod koniec zrobię przelew ze swojego kalendarzowego bazarku mówiłam o 40zł??...skłamałam:oops::cool1::evil_lol: mam 58zł, no już nie będę taka dokładna... 60zł!!! tylko KODI, prosze się tam "moją"... NASZĄ MILECZKĄ opiekować!;):evil_lol::loveu::lol: wiem, że jesteś grzeczną psią dziewczynką, a na zdjęciach taka smutna jesteś... ech to wszystko przez tą adopcję... zapomnij o niej jak najszybciej, w wigilie czekamy jak powiesz nam co tam się naprawdę stało...... ale ciotka głupoty gada...:roll: ale Ja i tak zawsze czekam a nóż w tym roku siektóreś odezwie:roll::cool1::oops: Quote
Szarotka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Ja obiecalam ogloszenia z bazarku, ale bazarek sie ociaga. Poczekam jeszcze jeden dzien, jak nie to sama postaram sie cos zrobic, bo Kodi to taki super pies:):) Quote
Szarotka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Kodi wybacz malego offa, ale mamy 1000zl dlugu: http://www.dogomania.pl/threads/174776-Swiateczny-Bazarek-dla-Franusia-ktory-ledwo-uszedl-z-zyciem-do-12-XII-godz-12-00 Quote
NusiaiJa Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 1. A może jakąś puszeczkę dla KODI w zoologiku wystawicie? jeśli zbiórka jest na terenie miasta to nie trzeba mieć zezwolenia, chyba, że macie jakieś znajomości w starostwie to dobrze powiadomic. bynajmniej w mojej mieścinie tak jest. 2. Puszeczka ze zdjęciem KODI i w pracy w szkole zostawcie-powiedzcie, że żółte pieniążki zbieracie to każdy wrzuci, większe nominały też, jak najbardziej mile widziane :-) dla niektórych osób żółty pieniążek to nie pieniądz! 3. zaprzyjaźnione sklepy można poprosić, 4. znajomi i miłośnicy zwierząt.... przykłady: 1.na wizycie u dendysty Pani doktor chciała otwierać portwel (30) 2.przed sklepem biedronki zagadnięta znajoma (15) 3.w pracy mama uzboerała 25zł (w ciągu dwóch dni-zame żółte i 10groszówki) 4.pani w zoologiku dała mi pięć kilo makaronu 5.każdy kto wie o tej akcji dołącza się- wczoraj dostałam w pracy górę groszówek-16,95 MOŻNA! DZIEWCZYNY ZBIERAJCIE ŻYCZYMY POWODZENIA! Quote
zuzka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='ciapuś'] Od pani Ani wpłynęło 200zł na konto fundacji na DT (200zł wcześniej na opłaty za sterylkę) oraz na moje konto 50 od oska1983 ja dorzucam 5zł ------------------------------- razem 255zł bardzo dziękuje Przelewam dla Kodinki 255zł Więc mamy zapłacone DT od 24.11 do 10.12 [quote name='Negri_2008']Mam wpłaty dla Kodinki od: Bico - 10 zł Ra_dunia - 20 zł MyrkurDagur - 10 zł Negri_2008 - 20 zł _____________________ Razem 60 zł Jak dobrze rozumiem, Kodinka dzięki Pani Annie ma opłacony dt do 12 grudnia? Czy mam przelać więc pieniażki już, czy poczekać? Ja zmierzę się z tekstem do ogłoszeń dla Kodinki, przynajmniej spróbuję ;-) Kodinka ma opłaconu DT do 10 -12 (do 10 grudnia ) Quote
Szarotka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 :shake::shake:O jej Kodi potrzebuje pieniedzy bo nie bedzie miala co jesc:placz::placz::placz: i gdzie mieszkac :shake::shake::shake: Quote
ciapuś Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Dzisiaj nasza ślicznotka i Stefanek są w Gratce i to ogłoszenie ze zdjęciem :cunao: Niestety nikt godny zainteresowania do tej pory nie dzwonił :-( Bardzo dziękuję Agnieszce za pomoc w ogłoszeniach:buzi: Quote
zuzka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='ciapuś']Dzisiaj nasza ślicznotka i Stefanek są w Gratce i to ogłoszenie ze zdjęciem :cunao: Niestety nikt godny zainteresowania do tej pory nie dzwonił :-( Bardzo dziękuję Agnieszce za pomoc w ogłoszeniach:buzi:[/QUOTE] Oj coś i Kodinka i Stefanek nie mają szczęścia .:-(:-(:-( Quote
Szarotka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Jutro bedziemy tworzyc ogloszenia dla Kodi, jezli jeszcze sa potrzebne ?? sama sie za nie wezme, bo pani od bararku sie stracila:roll::roll::roll::roll: Quote
zuzka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Szarotka']Jutro bedziemy tworzyc ogloszenia dla Kodi, jezli jeszcze sa potrzebne ?? sama sie za nie wezme, bo pani od bararku sie stracila:roll::roll::roll::roll:[/QUOTE] Jasne że są potrzebne ogłoszenia dla Kodinki i to są bardzo potrzebne. Quote
Szarotka Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 ok, to jutro bedziemy robic i damy znac jak beda gotowe :):) Quote
Recommended Posts