zuzka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Kodi czuje się świetnie . Krwawienia ? W rzeczywistości to nie było takie czyste krwawienie.To była odrobinka krwi zmieszana ze śluzem. Na wszelki wypadek dostawała leki powstrzymujące krwawienie i teraz jest już wszystko w porządku. Quote
Negri_2008 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 zuzka napisał(a):Cioteczko Negri odezwij się Jestem. Przepraaaaaaaaaaaszam :-) :-) Mam w domu dwa dzikie szczeniorki na dt i wielkie z tym troski i radości :-) I nie odnajduje się na tej nowej dogomanii nic a nic :-( Już czytam i nadrabiam..... Quote
Ra_dunia Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 A ja dzisiaj Tobie Negri przelałam kasiorkę na Kodinkę :) Quote
Negri_2008 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 kur............:angryy: no szlag mnie trafił. Byłam przekonana, że Kodi jest bezpieczna :-( Nawet do głowy mi nie przyszło, że TAKI pies może wrócić z adopcji i to tak szybko :-( Mój Dingo gdy był piękny i młody i jeszcze nie wykastrowany zniszczył nam drzwi wejściowe do domu. Bardzo pragnął wyjść do suczek. Wył w nocy, lały się z niego potoki śliny ale nawet przez sekundę nie pomyśleliśmy, żeby go oddać. Biedna Kodinka, powtórzę się ale jestem pewna, ze ona tęskniła za Zuzką :-( Nowa Pani powinna w tych pierwszych dniach zrobić wszystko, aby nawiązać więź z psem, okazać jej dużo serca i poświęcić czas. A tu co? Kobieta zostawiła jKodinkę samą i to w tym decydującym okresie:-( Ech.........:-( :-( Moja deklaracja dla Kodi aktualna. Moje konto jest nadal do dyspozycji. Piszcie do mnie na mail dw_dorota@yahoo.pl bo pm mi nie działa. Wszystkie ważne elementy na ekranie mam zasłonięte, rozjechane. No szlag. Mam ochotę napisać skargę na tę nową dogomanię :diabloti: Quote
zuzka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 No na pewno tęskniła za mną przecież jest u mnie ponad 5 miesięcy ale to przecież nie jest powód żeby psa potraktowac jak zabawkę i po dwóch dniach ją zwrócić .No ale nie wszyscy myślą takimi kategoriami jak my dogomaniacy...... Jednym słowem to nie był dobry domek dla Kodinki. Quote
ciapuś Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Przypominamy Kodinke i prosimy o wsparcie Quote
oska1983 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Wysłałam na Kodinke:) powinno niedługo dojść Quote
agata51 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Rozumiem, że ta moja dodatkowa wpłata poszła na leczenie i za grudzień mam wysłać? No dobra... Quote
ciapuś Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='agata51']Rozumiem, że ta moja dodatkowa wpłata poszła na leczenie i za grudzień mam wysłać? No dobra... Ja niestety juz się pogubiłam w tym kto za co płaci Wszystkie wpłaty jakie doszły na konto fundacji poszły na opłacenie faktur za leczenie i z tym mamy już spokój.Na koncie fundacji nie ma już pieniędzy dla Kodi Od pani Ani wpłynęło 200zł na konto fundacji na DT (200zł wcześniej na opłaty za sterylkę) oraz na moje konto 50 od oska1983 ja dorzucam 5zł ------------------------------- razem 255zł bardzo dziękuje Przelewam dla Kodinki 255zł Więc mamy zapłacone DT od 24.11 do 10.12 Quote
agata51 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Negri dalej zbiera kasę czy wpłacać na konto Fundacji? Quote
bico Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 nie było mnie tutaj długo z powodu rewolucji na dogo i zepsutego kompa...Czytam i jestem...zdruzgotana...:-( Domek dla Kodi okazał się mrzonką:-( a miało byc tak pięknie:placz: jak można zostawić suczkę po sterylce z komplikacjami w nowym zupełnie obcym miejscu samą!?:-o:mad::shake: już ja widzę to "doświadczenie z kaukazami" u tej pani:cool1: Kodi pewnie chciała szukać zuzki...zresztą Kodi u zuzki kiedyś oknem na dwór wyskoczyła...ona sobie okna jako drogę do wolności, na dwór jakoś zakodowała:roll: deklarację na grudzień już wpłaciłam. Quote
ewatonieja Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 szukamy kogoś kto pokocha Kodi i poswieci jej wystarczająca ilośc czasu by mogłą zaaklimatyzowac sie w nowym domu Quote
zuzka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Kodinka przypomina się i wskakuje na górę żeby ją wypatrzył domek Quote
Ra_dunia Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Kodi prosi o dom! Ale taki odpowiedzialny, cierpliwy i rozsądny! Quote
Szarotka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ra_dunia napisał(a):Kodi prosi o dom! Ale taki odpowiedzialny, cierpliwy i rozsądny! Ja mysla, ze Kodi jest psem wyjatkowym, ten ostatni dom byl wyjatkowo zle dobrany. Kodi jestes piekna :):) Quote
Szarotka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ra_dunia napisał(a):Kodi prosi o dom! Ale taki odpowiedzialny, cierpliwy i rozsądny! Kodi jest psem wyjatkowym, a ostatni dom byl zle dobrany. Kodi jestes piekna :):) Quote
NusiaiJa Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 niechce mówić dokładnie ile uzbierało się kalendarzowego bazarku dla Kodi bo jeszcze nie dostałam wszystkich wpłat i deklaracji na czyje konto przelewany pieniążki ale 40zł to na bank mam dla Kodi tylko tak, na czyje konto potem wpłacam?????? Quote
ciapuś Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Myślę że najprościej będzie na konto Zuzki w końcu i tak na jej konto muszą trafić :evil_lol: więc nie ma co nabijać kasy banką i płacić za kolejne przelewy Quote
NusiaiJa Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 ja mam przelewy za frikooooo :-) i te wewnętrze i zewnętrzne, więc mi wszystko jedno do którego banku i na czyje konto wpłacam. ale ok, konto zuzki mam bo za "swoją" Mileczkę jej tam płacę więc do niej od razu wpłacę jak się ze wszystkimi rozliczę i obliczę Quote
Recommended Posts